Vad ska man ha för Rubrik idag då...

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 10:21:58 | I kategori: Vardag | 4 kommentarer


Jaha hur mår armen idag då? Jo det ska ni veta jag känner knappt någonting. Kände mer igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig och medan jag sov. Men imorse när jag vaknade så var jag bara lite öm i armen. Känns skönt! Hoppas jag får bra svar ifrån BVC idag om vaccineringen för mina små pluttar. Ge mig tips och råd om vad ni tycker?

Noel är på förskolan. Jag berättade där om Noels oroliga natt så att dom skulle veta ifall dte skulle hända på vilan oxå. Inge roligt att se sin älskade son så ledsen och skrämd. :( Han verkade må bra imorse. Låg och myste med Levi och gosade tillsammans. Sötare syskon finns inte! Pigg och glad som vanligt. Lite kinkig med frukosten men det kan han vara alla dagar på året så det är inge konstigt. Dom skulle gå ut på en gång när vi kom.

Idag ska vi åka till Stinsen och kika runt lite. Missade precis lunch med min älskade :-( Hade varit mysigt att få äta tillsammans. Men han var redan framme och så snabbt som dom äter hinner jag ju inte ens dit innan dom ätit färdigt även om jag är klar nu. Jaja. Vi ska i alla fall till Stinsen får köpa nåt att äta där och kika på lite julpynt och lite julklappar. Hämtar Noel vid 14 sen blir det vaccinering. Ikväll blir det Tomtenatta i Väsby centrum med Martin Stenmark!

Ha en toppendag


Vaccinerad!

Publicerat: 2009-11-25 Kl: 23:36:12 | I kategori: Vardag | 3 kommentarer


Öppna förskolan idag efter jag och levi lämnat Noel på förskolan. Han sprang in och lekte som vanligt! Vinkade i fönstret. Jag och levi åkte ner till öppna förskolan. Alldeles utanför så höll dom på med vaccineringen. Precis när jag kommit in kommer Michelle och frågade om inte vi skulle passa på att vaccinera oss nu. Så vi bestämde oss för att köra. Michelle gick ut och hämtade hälsodeklaration som vi fyllde i. 10 minuter senare var vi vaccinerade mot Nya Influensan! Vips så var det klart! Tur att det gick fort eftersom man inte är så förtjust i sprutor.

Kändes riktigt skönt att äntligen bestämt sig och faktiskt tagit den. Känns som att man gjort en bra gärning både för sig själv och för andra runt omkring en. Imorgon så ska jag ner till BVC och rådfråga och se vad dom säger om Vaccinering till min 2 åring och min 8 månaders. Vill ju göra det bästa för att skydda dom så gott det går. Hur skulle ni göra?!

Efter min och Michelles vaccinering gick vi in till våra barn som vi lämnat där, Jossan&Nick, Linda&Meja och Malin&Leia var där och lekte med Levi och Mio. Tack för de!
Lek och prat och sedan lite lunch! Mys!


Hämtade Noel vid 14.30 som vanligt och vi åkte hemåt. Jonas var på väg hem från Linköping men fastnat i rusningstrafiken. Vi som skulle åka till Kista och deras nyinvigning idag med 25% rabatt på massor av varor. Vi får helt enkelt åka dit en annan dag och kika. Jag och barnen passade på att åka ner till Ica i centrum och handla lite mat till Levi. Noel var jätteduktig och drog korgen med hjul på medan jag körde Levi i vagnen. Han visste precis vart vi skulle gå och sa precis vad Levi skulle ha "Vevvi ha vällin, Vevvis ha sån, Vevvi ha mappi" Sen avslutade han med ordet, Räcker. Haha! är han inte underbar. Sen gick vi direkt till kassan och betalade och packade ner våra varor. Noel var snäll hela tiden och jag behövde aldrig säga till honom. Jag tror han kände sig lite stor när han gick omkring med sin "vagn" alldeles själv!

Min kusin kom förbi efter att vi kom hem. Vi satt och pratade en massa. Inte så ofta man hinner med de och hon jobbar nästan precis där vi bor. Det uppskattas jättemycket att du kommer förbi!!!
Hon åkte strax efter att Jonas kommit hem. Eftersom det inte blev något Kista så åkte vi till Bauhaus för att titta på lite julbelysning och annat. Vi hann med Rusta Toysrus, Plantagen och en snabb tur förbi Maxi Ica i Häggvik oxå!

Noel sover sen några timmar tillbaka. Levi somnade nyss då han sov medan vi var och handlade. Noel sover väldigt oroligt. Han har vaknat vid 2 tillfällen och varit jätteledsen och gråtit och skrikit efter mamma och pappa. Han somnar snabbt om igen men dte är inte alls roligt när han verkar så orolig. Mardrömmar! Man undrar ju vad dom drömmer om för hemskt!


Hoppas alla ni haft en toppendag! Kul med alla som läser varje dag! Jag ser att ni kikar in varje dag och det glädjer mig! jag uppdaterar så ofta jag känner att jag hinner och har något kul att berätta för er!


Vilken min han har! eller vad säger ni?!
Levi är inne i en jättemammig period. Han kröp bort från mig på Öppna förskolan idag. När han efter en stund insåg att inte mamma var där då bev han jätteledsen. Jag ropade på honom och han vänder sig om och får syn på mig. Skiner upp med världens Smajl och kryper fort till mig och klättrar upp!! hihi Du e rolig du Levi! Mammas Plutt!

3barnsmamma för en dag!

Publicerat: 2009-11-23 Kl: 13:59:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Imorse klev jag upp 6.15. Jonas kom upp strax efter. Tess ringde vid 06.30 ich sa att dom var på väg. Hon berättade att Michelle låg och sov när hon ringde så hon ville kolla att jag var vaken. =) Nattis vinkade hejdå till mamma och sedan satte vi oss i soffan och tittade på barnprogrammen. Riktigt mysigt att gå upp så tidigt och bara ta det lugnt. Jonas åkte till jobbet. Noel och Levi låg fortfarande och sov. Levi vaknade vid 7.30 och Noel vid 8. Jag och Nattis gick upp för att väcka Noel. Då låg han redan vaken. Blev frukost för mina barn och vid 9 tog vi frukstund!



Noel och Nattis lekte på varsitt håll. Ibland kunde man höra ord som Dumma Noel och Dumma Nattis! Dom bråkade om leksakerna. Men det var snabbt över. Vid 9.30 klädde vi på oss och gick ut och lekte i trädgården. Jag passade på att kratta löv medan Levi satt i vagnen och Nattis och Noel lekte. Dom åkte på Noels bilar och trehjuling, grävde i sandlådan och lekte med vattnet. Vi gick även på snigeljakt! Nattis som ville! Vid 11 började vi gå in och påbörja Lunchen.



Nattis såg ut att somna vid matbordet och Noel skulle hjälpa till med allt som vanligt. Vi åt pasta fingrar, korv, majs och ärtor. Noel åt korven och ärtorna och majsen och Nattis åt pasta fingrarna. Ja vi hade pastan på fingrarna och åt! Hahaha! Efter lunchen plockade jag iordning allting. Alla fick ny blöja och sen var det dags att sova. Levi ville inte sova men han lås i sin säng och små pratade. Nattis och Noel fick ligga inne i Noels säng. Båda två var trötta och jag blev förvånad över hur lätt det gick. Till en början skulle dom ju titta på varandra och prata och ha sig. Men Nattis somnade först och efter de var jag tvungen att ta Levi som inte ville ligga kvar i sängen. Noel somnade strax efter. Nu ligger båda och sover. Levi kryper runt. han blir trött han med snart!


Så här sött sover dom just nu!

Snart tror jag att Michelle kommer förbi med sina två barn Mio och Colin och Malin och Leia skulle oxå komma förbi!

Vi har haft en riktigt mysig dag tillsammans!

Vin och Hockey

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 23:05:01 | I kategori: Våra Äventyr! | 5 kommentarer


I fredags träffade vi Mia och Elliot och Jossan och barnen på BVC. Elika och Noel lekte tillsammans en stund innan det var lunchdags på Waynes. Däruppe blev vi sedan ett stort gäng. Michelle och Mio, Malin och Leia och Tess och barnen kom och Becca var oxå där. Vi satt och pratade eller satt och satt. Dom andra satt medan jag sprang efter Noel som ville överalt och ingenstans. haha! Vi hann med att prata en hel del oxå! Är vekligen glad att vi har varandra och att vi alla blivit så nära varandra!

Vi gick vidare, jag, Jossan och Tess och kikade runt i lite affärer. Letade efter pepparkakskläder till barnen. Inne på Lindex så "kittade" jag upp alla våra barn till pepparkakaor! Jossan och Tess blev helt sålda på idén. =)
Efter all shopping blev det lite mer fika och fylla på barnens magar med lite mellis. Jonas dök upp efer han slutat jobbet och vi sa trevlig helg allihopa. Vi gick in på hemtex och köpte gardiner som vi åkte direkt hem och satte upp i vardagsrummet. Så snyggt!

Vårt vardagsrum!



Våra julgardiner (måste strykas, ville bara hänga upp dom).
Nästa helg kommer resten av julpyntet upp. Allt utom julgranen såklart.


Till middag fick Erica välja (hon sov hos oss) Pasta med ost och skinksås. Åh så gott det var och till det drack jag och Jonas vitt vin! Så gott var det. Det kändes verkligen att det höll på att bli en underbar heeelg!


En fin bild på oss från i somras som vi ramat in!


Babysim med grabbarna på lördagen och lika roligt som alltid. På eftermiddagen lämnade vi grabbarna hos deras morfar och vi åkte på Hockey med Jonas bror. Det var första gången jag såg en Elitserie match Live! Så det var riktigt häftigt! Tyvärr en ganska mållös match 1-0 till Färjestad. Ja mot Djurgården såklart. Jonas är ju ett fan av dom. Jag hejar väl inte mer eller mindre på nått lag! Men för att göra pappa glad så är det AIK som gäller (tyvärr ligger dom inte i Elitserien i Hockey dårå) Efter matchen blev det middag hos Jonas föräldrar. Kändes lite konstigt att vara där utan barnen. Skönt att få äta mat i lugn och ro för det är inte så ofta man har ju hela tiden uppsikt över dem. Det hade gått bra för morfar att vara barnvakt! Han såg så stolt ut!

Blivande strandraggare

Colin Levi och Mio


Idag var det träning och städning på schemat. Imorgon kommer Nattis hit och ska vara med oss en hel dag! Noel kommer vara ledig från förskolan då såklart!
Ska bli så roligt!


Små grabbarnas pepparkasdräkt! Bild från Lindex
Michelle är det den som Mio fick?! =)

Träning!

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 22:45:16 | I kategori: Tips! | 0 kommentarer


Snart har jag fyllt mitt "träna-2-gånger-i-veckan-pass" Har endast EN vecka kvar och det betyder då att jag tränat 2 gånger i evckan i 12 veckor. Känns riktigt skönt att jag kommit igång med träningen. För er som inte känner mig så älskar jag att träna. har gjort det i hela mitt liv. Började med gymnastik sedan blev det trampolin och DMT när jag var 15 år började jag med friidrott! Men sedan jag blev gravid hösten/vintern 2006 så har jag inte tränat så flitigt som jag borde. Känns extra skönt att jag nu har en massa träningskompisar!!! Klockan 11 idag träffades vi på Sats, jag Michelle, Tess och Malin, vi körde BodyPump. Var helt slut i speciellt armarna efteråt men hela kroppen fick sig en genomkörning av alla musklerna. På tisdag är det dags att träna igen tjejer! Så skönt!

Det känns extra bra att komma igång med träningen efter 2 graviditeter som gjort sitt med kroppen. Eftersom vi inte
planerar fler barn så är det skönt att ha komma igång och hitta tillbaka till sig själv!

Jonas har oxå kommit igång med träningen. Vi peppar varandra och är riktigt duktiga på att komma iväg.


Stort Tack till mina underbara vänner som gör det extra roligt att träna!

Vårt hem- Vardagsrum

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 23:38:25 | I kategori: Hem och Inredning | 11 kommentarer


Tänkte slänga in lite bilder på vårt hem! Vi har gjort om lite grann, lite nya möbler och detaljer och vi är riktigt nöjda!


Vardagsrummet!

Före


Efter
Vi har bytt ut Billy-skåpet mot IKEAs Bestå. Det ska in lite belysning i skåpet och en matta under bordet.
Gardinstängerna sitter uppe och väntar på att det är dags att hänga julgardiner nästa helg.




Soffan


Matta Hampen från IKEA och kuddar från MIO.
Bordet är från IKEA och heter Expedit. Jonas har folierat bordet.
HOME träbokstäver från Butik Annelie i Sundsvall.


Fönster ut mot gatan


Väggord LOVE från Butik Annelie i Sundsvall där även rosen och vita hjärtat kommer ifrån.
Blomman fick Jonas av sin mamma nu när han fyllde år.


Tv-hörnan

Tv:n ska upp på väggen och fler foton ska upp på väggen. Sen ska vi klämma in julgranen där oxå.
Självklart ryker lampan då. Levi har börjar riva sönder lampan, vilket inte syns på bild
.

Vad tycker ni?! Vi är riktigt nöjda i alla fall!

Bilderna är tagna vid olika tillfällen.

Minisats!

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 14:17:36 | I kategori: Våra Äventyr! | 3 kommentarer



Levi sov jätteoroligt inatt. Usch var vaken med honom till och från till klockan 3 inatt. Ingen pigg mamma imorse. Morgonen flöt på och vi kom iväg som vanligt! Helt otroligt måste jag säga! Efter att Noel sprungit in på förskolan och skulle äta frukt så åkte vi ner till Sats för att träna. Mötte Tess uppe på Minisats. Så vi lämnade av våra barn där och gick ner och började träna. Efter en liten stund kom Michelle och Malin. Malin hade lämnat Leia där uppe och Michelle hade Mio hemma hos Gabriel. (Ni kan läsa mer om de i Michelles blogg)

Jag sprang på rullbandet i 30 minuter och dom andra började med styrketräning. Åh vad roligt vi hade! Skrattade så mycket att magmusklerna fick arbeta lite extra! Tack tjejer för en riktigt rolig dag! Efter 1 ½ timmes träning gick vi upp på Minisats och hämtade våra små! Levi hade somnat i famnen hos en i personalen! Det hade gått jättebra för alla 3! Så nu tjejer börjar vi träna varje torsdag förmiddag! Eller vad säger ni?


Colin och Levi på Minisats!




Vi blir bara fler och fler!

Publicerat: 2009-11-19 Kl: 14:08:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår var det onsdag och ja som jag alltid skriver som ni säkert lärt er vid det här laget så betyder onsdagar Öppna förskolan och luncha med alla mammor och bebisar efteråt. Efter att jag lämnat Noel på förskolan så åkte vi och hämtade upp Michelle och Mio och åkte sedan ner till Öppna förskolan. När Michelle packade in Levi i bilen så var han jättetrött och lite små gnällig och mammig för vet ni ad han sa?! Han sa Mamma jättetydligt 2 gånger!!! Lycka eller vad! Han hade sagt dte redan vid frukosten och han sa även pappa flera gånger. Så nu kryper han runt hemma och säger mamma och pappa! hihi

På Öppna förskolan var redan Jossan och Nick och Tess och båda hennes barn. Efter sångsamlingen smet Tess iväg med nattis som skulle på tandläkarbesök så vi passade Colin. jag gick runt med honom en liten stund, han var trött, så jag la ner honom i "myspölen" och han somnade på en gång. Levi kröp runt som vanligt. Igår kröp han in i hyllan där alla leksaker står! Bildbevis finns!
Tess och Nattis kom tillbaka så gick Nattis och målade innan vi alla började bli hungriga. Levi somnade så fort jag la ner honom i vagnen.





Levi och Nick                Mio


Colin sover i "myspölen", Mamma Tess och Nattis!


Levi kryper in i hyllan och Leker!


Utanför öppna förskolan började dom göra iordning inför vaccineringen som skulle börja på eftermiddagen hos BVC. Gick fram och frågade hur dom gör med barn. Dom vaccinerar barn från 6 mån till 5 år om man vet att dom inte reagerar på ägg speciellt! Hm.. svårt att testa på Levi men hon sa att man kunde testa med mjölkprodukter oxå! Vi får se helt enkelt! Hur ska ni andra göra?! Vaccinera eller inte?!

Uppe på Waynes blev vi ett riktigt stort gäng tillslut. Jossan och Nick, Tess och Nattis och Colin, Michelle och Mio, Linda och Meja, Malin och Leia. Lite senare kom även Malin och Mia och lilla Elliot såklart! Alla ville fram och kika på lilla trollungen. Så söt! 1 vecka gammal bara! Vi satt och pratade en massa och skrattade och hade riktigt roligt. Vi börjar verkligen bli många och riktigt roligt har vi oxå! Så kul att lära känna alla och alla bebisar! Barnen somnade om varandra och var riktigt snälla och busiga som samma gång. Älskar verkligen våra traditionella Onsdagar! Vi bestämde även att träning på Torsdag (idag alltså)! Klockan gick fort och dte var dags att skiljas åt. jag lämnade av Michelle och Mio innan vi åkte och hömtade hem vår skrutt Noel! Han hade jätteroligt när jag kom! När jag höll på att packa in oss i bilen så kommer helt plötsligt en camoflage färgad bil inrullande. Det var Jonas som kom för att möta upp oss! Så roligt! Så vi åkte hem och myste hela familjen!

Mamma Mia med sin underbara lilla Elliot!


1 vecka gammal!

Bebis mys

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 22:35:39 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Imorse vaknade Levi vid 6 och var klarvaken. Som tur var skulle Jonas gå upp då så han tog med sig Levi och gav honom frukost. Han kom tillbaka med honom vid 7 när han skulle åka till jobbet. Både jag och Levi somnade en timme och fick sedan bråttom. Väcka Noel och göra oss iordning för dagis lämning. Vi blev lite sena idag men så blir det ibland. Noel ville inte gå till dagis först men sen sprang han in som vanligt.

Vi åkte vidare ner till centrum för en morgon fika med P och henne lilla A och Z och hennes I (vill inte skriva ut namn i bloggen) Hade massor att prata om! Supermys att träffas och prata sådär när dte inte blir för ofta. Jag och P bestämde att våra stora barn ska få leka någon dag! Hon har en son som är lika gammal som Noel. Efter fikat gick jag runt med min syster en sväng i centrum. Tänkte sedan åka hemåt men var tvungen att ge Levi mat först. Gick bort till skötrummet för att värma maten och vilka sitter där om inte en nybliven 2barnsmamma vid namn Mia med sin lilla 6 dagars Elliot! Lilla trollet. Helt underbart att äntligen få träffas! Blev stor kramfest och Mia la en alldeles underbart söt liten trött bebis i min famn! Såå liiiiten att jag knappt visste hur jag skulle hålla för tänk om jag skulle tappa honom. Mina barn var aldrig så små som bebisar och sen är man ju lite extra försiktig med andras barn. Blev helt lycklig inombords för så så söt som han är lilla trollet!



Mia fick ge Levi välling. Mia är ju Levis favorit! Han myser alltid till sig lite extra när han är hos Mia. Varför han fick välling sådär mitt på dagen i Mias famn är en historia i sig. Hihi. Inget som jag tänkt skriva mer om.
Vi gick till Foody Goody. Kan ju säga att vi föredrar Waynes efter de här besöket. Jonas kom ner till centrum efter han slutat jobba. Han ville ju kika på lilla Elliot han med.

Jag tror Jonas blev lika lycklig som jag! Det lyste verkligen i ögonen på honom. Han fick hålla han med och genast vad Levi blev stor. Levi är ju fortfarande min bebis men ni förstår. Bebissugen blev man ju allt!




Lyckliga familjen! Nu tar vi bebisen och går hem!

hihi Mia och Dennis han är helt underbart söt eran son! Vi önskar er All Lycka!!!




Moster Maddis
hämtade Noel på förskolan idag. Vi fick hem en superglad och sprallig liten kille...! =) Tack!

Jag ser ljus...

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 23:46:23 | I kategori: Vardag | 1 kommentarer


...i höstmörkret!

Tack för alla fina kommentarer och all glädje som ni ger!
Det känns verkligen så otroligt bra igen. Den här tiden som varit och komma skall
har vi varit med nära och kära. Vänner och Familj.
och verkligen umgåtts och hittat på saker!
Vi fixar och donar här hemma. Det blir riktigt fint och vi är så nöjda!
Det börjar kännas roligt igen! Gladare och piggare!
Finns inget så uppiggande som vänner som gör en Lycklig!
Tack för att ni finns! Ni vet vilka ni är och ta åt er!
Ni betyder mycket för mig!

 

Mia fick dessutom en son i onsdags natt! Ett nytt liv har fötts och det känns verkligen som en väg framåt!
Stort Grattis till er lilla plutt! Vi kommer och gosar bebis så snart så snart!


Hemma hos Mio!

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 23:37:57 | I kategori: Vardag | 3 kommentarer


Måndag igen och helgen har gått så fort. Ingen tid vid datorn och därav ingen bloggning. Det betyder att vi har haft fullt upp. Med vad får ni veta senare. haha! Imorse tog Jonas sovmorgon eftersom han skulle börja jobba klockan 11. Jag lämnade Noel på förskolan till 9 och åkte sedan hem till Jonas och Levi för att hämta dom. Vi skulle nämligen tillbaka till förskolan till 9.40 för ett utvecklingssamtal med en av Noels pedagoger. Det var så kul att höra hur det går för honom. Han utvecklas och börjar känna sig trygg i den här nya gruppen. Språket kommer mer och mer och det är ett stort framsteg. Han både vill och kan själv även på förskolan. Noels pedagog berättade att han hade skalat hela sin potatis själv. Ingen fick hjälpa till. Han hade suttit och kämpat med skalet under nästan hela lunchen medan det då fanns äldre barn som kan skala men inte vill. Lite kul faktiskt! Stark vilja har han men han har blivit väldigt duktig och framåt oxå! inget ont som inte har något gott med sig! =)

Efter de ät vi lunch innan Jonas åkte till jobbet. Då åkte vi hem till Michelle och Mio för att fika och leka och framför allt kika på deras hus!! Åh det var ju helt sagolikt! Stort, nytt fräscht och massa fina prydnadssaker! Ni har verkligen komiit iordning och fått det fint Michelle! Linda och Meja kom oxå över! Levi kröp fram till trappan det första han gjorde och ställde sig på knäna precis som han gör hemma. Michelle fick plocka undan massa en del saker som levi tyckte var gott att äta på. Han tog en tugga av Mios boll och åt en bit av Milans hundmat och ja vad mer =) haha!
Levi kröp omkring massor. Snart kommer nog Mio att krypa efter. När Linda la Meja på lekmattan som Michelle plockat fram skulle båda grabbarna fram och kika lite extra på henne. Jag tror att hon tyckte det var lite spännande faktiskt!


Fika i Michelles kök!

Vi satt och pratade massor medan barnen lekte och tillslut somnade i våra famnar. Vi pratade delade minnen vi har och människor vi alla 3 känner och ja gamla minnen helt enkelt! Vi har verkligen haft en jättemysig dag! Och Tack Michelle för fikat! Nästa gång vill vi se att du använt elvispen du fått av din mormor! hihi



Hej på dig!                  Åh en Kamera!             Va gör levi för något?!


Mio och Levi är ju för roliga, dom tog varandras nappar och satt och pillade med! Dom kanske smakar annorlunda. Dom höll verkligen på länge med dom ocå. Att så lite kan vara så otroligt intressant och roande!


Levi tog Mios napp och smakade på...



...då tog Mio Levis napp och smakade på den.


Coola Grabbarna på Köksbänken!

Mammagänget!

Publicerat: 2009-11-12 Kl: 02:07:19 | I kategori: Vardag | 7 kommentarer


Tack så otroligt mycket för alla fina kommentarer och alla sms och kramar jag fått! Ni ska verkligen veta att de värmer och jag mår så mycket bättre. Har bestämt att nu ta en dag i taget och inte ha några krav alls. Den senaste helgen tog musten ur en så nu är det dags att bara njuta tillsammans med nära och kära!

I måndags blev vi bjudna hem till Mia och Kevin på plättar. Jag höll Noel hemma från förskolan pga allt som hänt. Vi åkte över och lekte med Kevin istället. Mycket uppskattat! Dom hade så roligt och lekte tillsammans. Efter lunchen packade vi in oss i vår bil (läs svärfars bil som vi lånat ett tag nu) och åkte ner till MVC. Mia skulle ner på BM-besök. Jag satt utanför med barnen som åkte runt på varsin bil fram och tillbaka. Alla som gick förbi bara log åt dem! Sötisarna! Vi åkte hem till Mia efter de. Barnen lekte med bilar, såklart, byggde pussel och lagade mat medan vi drack te. Levi låg och sov i vagnen utanför.  Tack för en underbar dag!

Igår fick Noel vara på förskolan igen. Han tyckte dte var jättekul och sprang direkt in och lekte! Så kul att se! Jag åkte hemåt och började fixa med lite allt möjligt. Skickade sms till Linda och frågade om vi skulle hitta på något. Vi åkte ner till Öppna förskolan och var där tills dom stängde. Fikade sedan på Waynes med Mia och Malin. Pratade en massa. Jonas ringde och sa att han kunde hämta Noel från förskolan för dom slutade tidigt! Dom kom sedan ner till centrum och mötte upp oss. Åkte hemåt och fixade middag och massa annat. Minns ni den där myskvällen som vi aldrig fick i Sundsvall?! Barnen sov ovanligt tidigt bägge två. Redan klockan 19.30 var dte tyst hemma hos oss. Så vi bestämde oss för att ha myskväll. Plockade fram massa gott och även lite gott att dricka och myste i soffan framför en film! Det behövdes verkligen! Tack för de mitt hjärta!

Idag är det onsdag (klockan är visst över 00.00 äh.. ni fattar) och då brukar vi som vanligt träffas allihopa på öppna förskolan. Jag, Tess, Michelle och Linda. Vi var där och busade hela förmiddagen med våra småttingar. Levi vill ju inte stanna kvar på täcket så länge nu för tiden. han har upptäckt att det finns andra saker utanför täcket. Så han kryper gärna iväg, nyfiken som han är! Så skojigt! Efter Öppna mötte vi upp Jossan och barnen på waynes och åt lunch tillsammans allihopa! Idag tror jag vi slog rekord i hur länge vi satt "nästan" allihopa och bara pratade på! Älskar verkligen dessa onsdagar dom är heliga! Undra om vi kanske ska starta en egen mammagrupp på waynes hahaha! Ni är helt underbara! Vet inte vad jag skulle göra utan er! Vi har verkligen så roligt ihop. Våra barn har så roligt tillsammans oxå. Tänk nästa sommar när alla är 1 år och springer runt! Någon mer än jag som längtar!?! kika in på Michelles blogg för lite bilder

Hämtade Noel på förskolan och åkte hemåt. Jonas kom strax efter. Noel har blivit riktigt mammig igen och ville inte alls vara med pappa. :-( Jobbigt. Vi lämnade av Noel hos mostrarna och morfar medan vi åkte och handlade mat. Han hade tjatat hela eftermiddagen om "Massa" = Maddis. Levi fick följa med och handla! Jonas hämtade ut vår nya kamera sp, vi fått ut på försäkringen! Äntligen kan jag bara ta lite bilder igen!!! Sedan handlade vi lite smått inför imorgon efter Jonas fyller år imorgon! 26 år!
Glöm inte att skriva en GRATTIS kommentar imorgon. Han läser ju bloggen!




Om ni nu undrar vad jag gör vaken så sent så har jag påbörjat tårtbaket! Imorgon ska tårtan bara täckas och dekoreras. Har nämligen lagt ihop tårtan färdigt nu med alla fyllningar och gott i! Undra om det bllir något kvar till på fredag?
! Någon som vill smaka?!

Gråter av allt ont!

Publicerat: 2009-11-08 Kl: 23:36:33 | I kategori: Noel | 8 kommentarer


Det började redan i torsdags. Vi hade varit på föräldragrupp som vi alltid är på torsdagar. Det brukar pigga upp en och man är oftast glad när man går därifrån. Men idag var det en annan känsla i kroppen. Jag var fortfarande glad men kände att något inte riktigt stämde. Vi åt lunch innan vi skiljdes åt. Hämtade Noel från förskolan. Han ville inte hem. Mycket prat om prickar eftersom det går mycket vattkoppor och andra virus där. Men det visade sig att den prick dom misstänkte för Noel var något annat. Levi blev varm och arg, trött, hungrig. Fick efter en lång stund Noel att klä på sig och följa med hem. Väl hem brister de efter ytterligare motgångar. Sakerna står inte på rätt plats och hallen ser ut som ett slagfält (vi håller på att måla om) hela nedervåningen ser ut som ett slagfält. Levi är hungrig och bara skriker. Ger honom mat innan jag tillslut sätter mig på golvet och det bara brister. Panikångest. Nånstans så bara brister de, man orkar inte ta mer. Kroppen orkar inte samla sig. Fick inte tag på Jonas ringde mamma som skulle komma över Hon kom samtidigt som Jonas. Panikångesten sjönk och dom lugnar mig. Kvällen löper ut. Får veta att Tess son Colin ramlat och slagit sig i munnen/tandköttet så det bara blöder. =( Tur att det gick bra trots allt!

Fredagen började bättre. Vi åkte ner till Öppna förskolan. Korten vi tog hade kommit och dom var bättre än jag väntat mig. Vi var där och lekte med Tess och Nattis (Colin var hemma med sin pappa och vilade upp sig efter gårdagen) Barnen hade jätteroligt målade, sjöng busade och "lagade mat". Tillslut blev vi hungriga och gick och åt lunch. Mia kom och vi åt tillsammans alla 3 och barnen. Noel åt riktigt bra! Var längesedan han åt så bra! Han somnade i vagnen och Levi var vaken (han somnade på en gång efter all lek på Öppna förskolan) Vi satt och pratade jag, Tess och Mia om massa roligt. Tess åkte hem med Nattis som behövde sova. Jag och Mia satt kvar Levi var så snäll och satt i knät och myste och Noel sov fortfarande.

Efter en massa prat och skojande kommer en kompis till Mia uppspringande från rulltrappan och hämtar Mia
-Mia kom Kevin, vaccinet.

Dom rusar iväg.
Jag och en annan kompis till Mia som kommit upp till oss packade ihop alla våra grejer. Noel hade precis vaknat. Skyndade så fort vi kunde. Visste inte åt vilket håll vi skulle. Ser plötsligt en folkmassa och man hoppades nästan att det inte var dit vi ska. På golvet sitter en gråtande förskräckt förtvivlad mamma med sin son i famnen helt livlös. Det var Mia med sin Kevin. Han bara låg där i hennes armar, helt vit och rör sig inte. Jag ser hur både Mia och Kevins pappa ger honom mun mot mun metoden. Hör Mia skrika:
- Han dör, han försvinner från mig...

Med Noel i famnen sätter jag mig bredvid Mia. Försöker hjälpa till, tar av honom skorna och ingen rörelse. En annan kompis har ställt sig med min vagn med Levi i. Jag skakar i hela kroppen. Kevin börjar andas och folk skriker att han får färgen tillbaka. Folk har ringt ambulans, sjuksystrar som varit och handlat i centrum sitter bredvid och lugnar båda föräldrarna. Folk samlas runt omkring och alla vill se.  Vi är flera som försöker få undan allt folk. En kompis till Mia står med en kartongbit och viftar så det blåser på dom. Alla är vi oroliga och tårarna är så nära att jag tror det måste varit chocken höll dom borta. Tillslut kommer ambulansen. Kevin läggs upp på bår och jag kramar om Mia och ger henne Kevins skor. Önskar dom all lycka och pussar henne på kinden. Dom åker iväg. Berättar för Noel att hans kompis Kevin ska åka till doktorn.

På väg ut till bilen ringer jag och gråter till Jossan och berättar vad som hänt. Kommer hem och berättar för Jonas gråter fortfarande. Ringer till Tess och berättar. Alla blir vi oroliga för hur det går...
Skräcken och obehaget sprider sig i kroppen. Har aldrig sett något så läskigt. Han såg inte ens ut att leva så vit och ledlös men såg ändå lugn och trygg ut. Han var i famnen på sina föräldrar som gjorde allt i sin makt för att få honom att andas igen.


Får sms på kvällen att det gått bra på sjukhuset och att det var en på grund av vaccinet han tog 2 dagar tidigare. han fick ett krampanfall och blev medvetslös. Ni kan läsa mer om allt på Mias blogg, jag gråter varje gång jag läser det hon skriver om händelsen. Ni kan även läsa om det på AFTONBLADET.
(och i papperstidningen idag söndag)

Har svårt att sova på kvällen. Tankarna finns hos Kevin och hans familj! Vi pratar mycket om det som hänt och om vaccineringen. Ska man eller ska man inte?! Snart ska man även få vaccinera barn under 3 år. Det som hände Kevin är ovanligt men självklart blir man orolig. Det som Kevin och hans familj gått igenom är otroligt svårt och dom var riktigt STARKA under hela tiden!

På lördagen gick fortfarande tankarna hos Kevin och hans familj. Tankar, funderingar, oro, stress... slutade i MIGRÄÄÄN!
Blev sängliggandes med svår migrän hela lördag eftermiddagen och kväll. Spydde flera gånger och mådde riktigt dåligt. Vaknade på söndagen och mådde bättre. Hoppas alla spänningar släppt och all oro sakta men säkert försvunnit. Farsdag är det oxå. Blev tyvärr ingen frukost på sängen för Jonas som tog hand om både mig och våra barn igår! Vi har haft en riktigt mysig dag tillsammans.



Dagens jobbigaste händelse
Jonas åkte iväg och tränade. Det var dags för Levi att få sin välling. Gör iordning den som vanligt. Sätter mig i soffan och ger honom den. Noel står i köket på en stol och leker med vatten. Han skrattar och har roligt. Efter en kort stund hör jag hur han hostar och hostar, försöker andas men de går inte. Jag springer med Levi under armen som skriker för att jag tog ifrån honom vällingen. Noel står på stolen fullt med vällingpulver i hela munnen och kan inte andas. Jag ryker tag i Noel försöker dunka honom i ryggen. Sätter ner Levi som skriker så att han blir alldeles röd i ansiktet. PANIK!!! Noel vänder jag upp och ner på och försöker få ut allt pulvet han har i munnen. Det har ju satt sig som STOPP för andningen. Försöker lyssna noga efter att han andas men svårt eftersom Levi skriker så mycket. Ser att han andas och han ser alldeles färdig ut. han pekar på vattnet att han vill dricka. Får inte fram några ord innan han fått i sig vattnet. Hela min kropp skakar och jag vet inte vad jag ska säga. Det rinner tårar från mina kinder. Jag kramar om Noel och säger att jag älskar honom och att man inte ska äta vällingpulver. Vi sätter oss på golvet och tar upp Levi till oss som lugnar sig... Allting gick bra!

(Ringer Jonas och berättar, sedan mamma som kommer över fort.)


bråka inte över småsaker Tänk vad allt kan förändras på bara någon sekund. Krama alla era nära och kära en extra gång när ni träffar dem! Det kommer i alla fall jag göra!


Hemskheter och bloggvila

Publicerat: 2009-11-06 Kl: 17:27:51 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Både igår och idag har inte varit några bra dagar. Mycket hemskheter har hänt och det är inte alls roligt just nu. Tänker inte skriva ut någonting i bloggen. Inte idag och nu i alla fall. Mår riktigt dåligt över allt som hänt. Gråtit massor och mår inge bra alls. Bloggen får vila i några dagar tills allt lugnat sig.

Kram på er!

Kafferep hela långa da'n!

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 00:06:38 | I kategori: Noel | 2 kommentarer


Idag var det dags att gå till öppna förskolan med Levi efter att vi lämnat av Noel på sin förskola. Dom skulle ut och ha tvärgrupper idag. Mötte upp Jossan och Nick, Tess och Colin, Michelle och Mio och Linda och Meja. Vi har blivit ett riktigt stort gäng! Och fler kommer vi bli...!
Efter vi pysslat och haft oss där blev de lunch och massa prat uppe på Waynes. Jonas ringde och sa att han kunde hämta Noel på förskolan så jag satt kvar och pratade en stund till. Dom kom sedan ner till centrum en stund och vi gick in på Claes Ohlson och letade spik till våra lister. Hittade inga där så vi fortsatte ner till Swedol där vi köpte spik. Körde även en tur till Rusta- Nu har vi hittat Levis matta han ska ha på sitt rum! (dock inte köpt den ännu, mycket kostnader nu... suck!)

Vi håller ju på att göra om hallen och fräscha till den. Eller vi och vi min älskade Jonas håller på för fullt! Han är så otroligt duktig och han älskar att hålla på att pyssla med sånt här! Det blir verkligen fint. Dom som bodde här innan oss har slarvat så det känns riktigt bra att göra det ordentligt! Jonas har målat hela kvällen och jag har busat med våra barn. Dom har hjälpt mig att flytta ner Levis spjälsäng till längst ner så vi inte råkar ut för att han skulle börja klättra och trilla ur sängen. Klättra gör han ju redan. Både Noel och Levi hjälpte till!! Haha ni skulle  sett dom. Gyllene ögonblick för min del!


Noel bjöd sedan in mig på "kafferep" på hans rum efter att Levi somnade. "Vaffe vaam" -kaffet varmt Han bar kaffekoppen med playdooh lera i med en av hand grytlappar han har! Sötungen!
Ni vet en sån där liten plastkopp med litet handtag. Tror ni inte att gullungen är så underbar att han håller i lilla handtaget sen där lilla ögglan som är minimal och låtsas dricka sitt kaffe! Vi sjöng också Baka, baka liten kaka...

"Baka baka liten kaka,
Rulla rulla liten bulla,
mjöla, sockra, kanela,
och skjuts in i ugnen,
vänta vänta och vänta igen,
smaka smaka smaka"

Noels variant gick såhär:


"Baka baka kaka,
julla, julla,
sussa,
veeenta, veeenta, veeenta
*smack, smack* (låter han)"


Helt underbar! Han sjöng hela sången på en gång!


Imorgon är det föräldragrupp igen som vi ska gå på!

Krya på Dig Elika så att du blir frisk igen!

IKEA!

Publicerat: 2009-11-03 Kl: 18:56:24 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Lämnade Noel på förskolan vid 9 imorse. Dom skulle precis klä på sig att gå ut. Men Noel ville nog helst vara inne för han ville inte klä på sig. Vi vinkade i förnstret och han blev lite ledsen så vi vinkade i alla fönster som finns på vägen till grinden =) Han såg lite gladare ut då!

Vi fortsatte bilen mot Jossan och Nick som precis hade varit och lämnat Elika på förskolan. Plockade upp dom med bilen och vi for vidare mot Barkaby för att gå en sväng på IKEA med bara dom små. Det kändes konstigt att bara vara med våra småpluttar och inte ha våra stora med oss. Vi saknade dom massor som alltid. Så skönt att gå runt på IKEA med någon som faktiskt tycker det är kul att gå på IKEA. Kan ju inte säga att Jonas är lika peppad som jag att strosa runt där. Han tycker det är kul att åka dit om man ska köpa något! Tur är väl de! Hittade massor av fina saker. Mitt mål var att köpa värmeljus för dom är verkligen helt slut och sen köpte jag ett LACK- bord för att ha i vardagsrummet. Det blev en lampa på fot och en pall till Noel i badrummet (har en sen tidigare men behöver på båda badrummen) Jossan fick oxå med lite saker hem!

Packade in i bilen och på parkeringen mötte vi Mia och Dennis som oxå varit på Ikea. Såg sedan att jag hade fått ett sms av henne som jag inte hört. Vi stod och pratade en stund innan vi skiljdes åt. Vi fortsatte mot outlet och gick runt där bland annat på Babyproffsen, Babyland, Toys'r'us. Vi har verkligen haft en jättemysig dag. Levi och Nick har sovit nästan hela dagen! Skönt att sova medan vagnen rullar utomhus och man ligger nerbäddad i en mysig vagn! Vi hann inte med någon riktig fika eller lunch trots att barnen sov, vi hade så mycket att hinna med att kika på. Det blev en snabb kaffe och liten hamburgare på Donken innan vi for hemåt för att hämta stor skruttarna!

På Noels förskola var det dags att skriva upp sig på en tid för utvecklingssamtal. Åh vad spännande det ska bli att höra hur det går. Det märks verkligen hur mycket han har utvecklats sedan han började på NY förskola utan småbarnsavdelning. Talet kommer mycket mer både 2-3 och 4 ordsmeningar har ploppat ut senaste veckan. =)
Här hemma håller vi på med att göra iordning och fräschar till i hallen. Jonas har spacklat och slipat och ikväll blir det målning. Så småningom ska det upp lite väggord och annat krims krams som jag bara längtar till! Älskar ju ljus och lyktor så det ska bli roligt! Jag och barnen har hållt oss på övervåningen medan Jonas har fixat där nere. Levi klättrar mot allt. Dörrkarmar, Noels rygg, mina ben, stolen i Noels rum, stora leksaksbilen, ja han nöjer sig visst inte med att han lärts sig krypa... Nu är det dags att ge Levi lite välling och sedan ska han sova. Noel ska oxåp sova snart

Tack för en toppendag!

BVC

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:15:46 | I kategori: Levi | 1 kommentarer


Idag var vi som jag skrev tidigare (några inlägg nedan) på BVC med Levi som hunnit bli hela 7 månader och en vecka! Jag som brukar vara så punklig med alla besök. Fast nu kom ju Sundsvallresan i första hand!
Levi väger nu 10 005 gram och är 70,6 cm lång. Men goa lilla beis växer på lika bra som alltid! Kryper gör han nu oxå så han lär väl inte gå upp lika mycket i vikt nu när han kryper omkring.

Efter besöket gick vi hem till Jossan och barnen. Elika är ju ledig på måndagar. Levi somnade i vagnen på en gång och när vi kom fram så sov även Elika och Nick så vi hann fika och prata om allt! =) Åh vad vi kan tjattra =)
Elika vaknade först och blev helt sprallig när hon såg mig! Sötungen. Hon fick sitta och fika med oss! Efter de vaknade Nick och oj vad stor han blivit! Känns som jag varit borta hur länge som helst!! Han var verkligen helt förändrad och blivit en riktigt liten stadig kille! Sist men absolut inte minst (snarare tyngst, haha) vaknade Levi. Så härligt att se dessa underbara barn varje gång. man blir så glad och full av liv! Fick såklart längtan efter Noel då som fick vara med Jonas som hämtade honom från förskolan. Han slutade tidigt idag. Skönt med en mjukstart!

Imorgon har jag och Jossan planerat en liten tripp!! hihi mer om det senare. Det blir ingen träning för mig på Sats baby nu när Levi börjat krypa. Känner även att jag kommit igång riktigt bra med träningen på egen hand att den ger mig mer! 2 ggr i veckan på 8 veckor! kontinuerligt på sats såklart! Inte illa va?!


Levi 7 månader






Summa sumarum

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:01:18 | I kategori: Våra Äventyr! | 2 kommentarer


Efter en vecka i Sundsvall kan vi sumera det hela som en riktigt härlig semester med sina födelar och nackadelar. Både ljusa och mörka sidor. Barnen har klarat det förvånandsvärt bra! Endast lite gnäll i slutet av båda bilfärderna, nätterna har gått bra och likaså nattningen. Tyvörr så brände sig Noel på en riktigt skållhet "spot-lampa" som fanns på fönsterbrädan på hotellrestaurangen. Vi åt även på hotellet på torsdagen medan Linda Farzad och Meja åkte för att kolla på Hockey. Han brände sig så mycket att han hade så ont och knappt kunde använda handen. På morgonen hade han stora brännblåsor. Vi hade kylt ner fingrarna med massor utav is och rinnande vatten. Han var försiktig med att använda handen i två dagar. Nu har blåsorna spruckit och vi håller rent dem så det inte blir bakterier.



Hotellfrukost och slippa städ och tvätt och andra MÅSTEN! Var enormt skönt! Bara njuta och hade det bra hela familjen. Kul var det att oxå Linda och Meja följde med upp så vi hade några att vara med på dagarna. Synd bara att Linda blev sjuk mitt i veckan. Men det är ju sånt man inte kan hindra tyvärr.


Staden var väldigt fin men inte så stor men även det kan vara ganska skönt så man slipper gå vilse. I för sig så gjorde vi nästan de i IN-Gallerian! haha!

På fredagen hade killarna jobbat klart förutom en enstaka timme som dom var tvugna att jobba. Vi åt frukost tillsammans alla 7 (4 vuxna, 3 barn) innan dom åkte iväg. Vi checkade ut från hotellet när dom kom tillbaka och packade in i bilarna. Besökte två butiker som vi hittills inte besökt. Nämligen Toddler och Village. Toddler är en barnbutik med leksaker barnrumsinredning, barnvagnar, bilbarnstolar, märkeskläder och annat som har med barn att göra! Fanns hur mycket som helst och det var svårt att komma undan utan att handla. Vi handlade en julklapp till Noel där. Toddler har endast 4 butiker i Sverige. Enligt mig borde dte finnas fler!!!


Linda Farzad och Meja åkte hem efter de. Vi fortsatte vidare en stund innan vi åkte till Birsta och kikade runt där eftersom Jonas oxå ville se Birsta. Bäst att passa på vem vet om man kommer till Sundsvall igen. Vi gick runt och tittade i alla affärerna och Jonas gick in och handlade ett nytt skal till hans iphone. Jag satte mig på en bänk och gav Levi lite lunch. Noel sprang in på Panduro som låg mittemot den bänken som jag satt på. Han hittade nämligen ett pysselbord där precis i entrén som hade "plusplus" Små små pusselbitar som han tyckte var superroliga. Vi fick honom knappt därifrån och bestämde att vi kunde köpa sådana till honom. Dessa lekte han med hela bilresan hem. Vid 4-tiden började vår resa hem! Jonas körde den mesta biten och jag körde sista biten. Skönt att komma hem till sitt eget hus och sin egen säng!

En dag i Birsta...

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 19:49:07 | I kategori: Våra Äventyr! | 2 kommentarer


Här kommer nu en liten uppdatering om vår dag i Birsta.

På onsdagen hade vi tänkt att åka ut till Birsta för att se vad som finns där. Det sägs ju vara Norrlands största köpcentrum. Alltså någon att besöka om man gillar shopping. Tyvärr hade Linda blivit sjuk så hon och Meja stannade på hotellrummet och vilade upp sig. Jag och barnen gick ner och åt frukost vid 8-tiden i vanlig ordning. Gick tillbaka till rummet och gjorde oss färdiga. Efter lite struligheter på rummet kom vi äntligen iväg. Utan att varken veta vilken buss eller vilken tid bussen skulle gå. Jossan hade berättat för mig att dte fanns en speciell buss till just Birsta City som gick ifrån bussterminalen i centrum. Den visste vi vart den låg så vi tog oss dit. Gick runt och kikade efter rätt buss. Barnen satt snällt i vagnen och såg på när deras ivriga och förvirrade mamma efter en stund hittade buss nummer 609 som skulle åka via Birsta! Fick hjälp av busschaufören som var riktigt trevlig. Satte mig ner och inväntade att bussen skulle starta. Det gick ett tag och den startade inte. Busschauffören kom fram till mig och frågade om jag hade busskort. Som ni säkert förstår var mitt svar nej och han sa att jag måste betala 25 kr. Hmm... det här var jag inte van vid. I Stockholm åker man gratis med barnvagn för att man aldrig ska lämna barnen i vagnen under utan uppsyn. Jaja dom satt ju snällt i vagnen och jag gick fram och betalade. Sedan åkte vi iväg. Nu till nästa problem... Hur skulle jag veta när vi var framme, för tro inte att det var någon som ropade ut hållplatserna innan man kom fram till dem olika. Frågade en trevlig pensionär som satt bakom mig om hjälp. Hon berättade för mig att det fanns 4 olika hållplatser och undrade vart jag skulle i själva Birsta och visade mig när jag skulle av. Själva området var stort och kunde inte gå att ta misste på!!! Likande ungefär Barakby handelsplats eller Kungens Kurva. Fick massor av hjälp att ta ner vagnen från bussen och busschaufören hjälpte till fårn utsidan. Jag kan inte klaga på att jag inte kände mig välkommen här inte. =) Tack för de!


Noel och Levi på Bussen till Birsta

Framför mig hade jag nu ett stort köpcentrum med stora röda bokstäver Birsta City!
Vi var framme. Vi gick in i köpcentrumet och började kika i affärerna. Vi gick först in på Cubus. Där hittade jag 3 par boxer kalsonger till Noel som jag köpte och ett par byxor som jag fick lämna tillbaka för att dom var för små. (små i storlekarna på Cubus kanske ?!?!) Vi gick även in på Lagerhaus, Village, Panduro, och alla andra vanliga klädbutiker. Noel sprang runt och kikade i butikerna tillsammans med mig. Visade vad han "ville ha" hihi!  Sedan var det dags för Lunch. Vi åt i foodcourten på Donatello. Det blev pasta som var riktigt god men tyvärr åt Noel lika dåligt som han gjort hela veckan i Sundsvall =( Levi åt i alla fall med god aptit som han alltid gör! Detb glädjer mig. Han somnade på en gång sen

Efter lunchen kikade vi runt lite till ihopp om att oxå skulle sova. Men det ville han inte. Så vi gick ut och kikade i affärerna där ute. Bland annat Barnens Hus. Vi hittade inget speciellt där utan gick vidare. Hade även för mig att Drakborgen skulle ligga i Birsta. Så vi letade oss dit. Vi hittade det alldeles bakom Claes Ohlson och gick in. Drakborgen är ett lekland för barn och är hur roligt som helst! Noel var lite blyg i början och ville vara lite försiktig. Passade på att följa med honom medan Levi sov i vagnen, som jag självklart kollade till lite då och då. Allt medan tiden gick började Noel känna sig mer bekväm. Det var inte så mycket folk där heller trots att dte var Höstlov. Levi vaknade efter ca 1 timme och vi tog en dricka paus. Noel fick köpa sin egen festis. Sen var det en annan fart på honom. Jag och Levi fick inte följa med honom. Han ville gå själv så vi spanade på honom i smyg medan levi kröp runt på mattan. Efter det blev dte glasspaus och lite mer spring i hinderbanan innan Noel var så trött att vi gick ut. Utan att behöva övertala honom följde han med utan minsta motgång. Så trött var han allt! Efter ca 3 timmar på drakborgen somnade Noel i vagnen.


Här är en liten överblick över Drakborgen, klätterställningen för stora och för små barn och sen fikadelen.


Noel åker kana både med och utan lillebror i lilla klätterställningen


Drickapaus innan det bär iväg igen...


Fasaden är byggd som en borg! Fiffigt va!


Jonas ringde och sa att dom strax skulle sluta och frågade då om han kunde hämta oss. Han skulle komma om ca 1 timme och då passade jag på att gå runt på IKEA en sväng. Vem vill inte gå runt på IKEA i lugn och ro! Få lite tips och nya idéer! När Jonas väl kom var vi alla helt trötta efter en lång dag! Avslutade dagen med middag på hotellet med fläskfilémedaljonger hemmagjorda klyftpotatiser och Rödvin! Mums! (Noel åt som tidigare väldigt dåligt, men hade kul ändå!)

En underbar dag!




Föröskte få en bild på oss alla 3. Det gick sådär. Noel somnade strax efter bilden togs.

Ser ni att han har Levis napp?! Noels napp hade vi tappat bort, tur lillebror ville låna ut


Alla bilder är tagna med mobilen då kameran är sönder.

Dåligt

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 10:10:04 | I kategori: Vardag | 1 kommentarer


Sorry fär dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn sen vi kom hem. Vi har haft fullt upp hela tiden. I lördags var både jag och Jonas iväg och tränade i olika omgångar. Fixade och donade med tvätt och fix hemma. På kvällen åkte vi till pappa och åt middag och spelade kort. I går städade vi hemma och gjorde fint. min moster kom över och hämtade Tupperware grejerna som min mamma tog emot medan jag var i Sundsvall så dessa finns att hämta för er som har beställt. Vid 14-tiden kom barnens faster och kusin hit och kikade på vårt hus och barnen fick leka. Dom leker verkligen bra och dom leker tillsammans vilket är roligt att se. Jag gjorde pannkakor till oss alla och sedan blev det fingermålning och bad! Så söta kusiner!!!

Idag är Noel på förskolan för förstan gången på en vecka. Det gick bra att lämna och han tyckte det skulle bli jättekul att vara tillbaka på förskolan bland alla kompisarna. Dom hade haft 3 fall av vattkoppor i förra veckan och det lär bli fler trodde dom. Idag ska jag åka ner med Levi till BVC för 7 månaders vikten! Juste glömt att skriva att Levis tand nummer 7 och 8 har tittat fram!

Uppdatering om sista dagarna i Sundsvall kommer...

RSS 2.0