Dag 2.

Publicerat: 2012-06-16 Kl: 17:17:37 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Idag var det resten av familjens tur att titta på fotbollsskolan dag 2. Noel kände inte igen sina ledare men tillslut hittade vi rätt grupp. Noel var med på alla övningar lyssnade gjorde han också! Ibland blev det lite tramsigt men sen lyssnade han på ledarna och gjorde som de skull göra.

En övning var att de stod i två led och tittade mot målet, ledaren rullade fotbollen bakifrån och sen skulle de kämpa mot målet och göra mål! Vilken inlevelse alla barnen hade och de hejade på varandra.

Tyvärr han regnet i kapp oss. Det blev kallt för barnen och Noel blev trött och ville inte vara med på sista matchen. Vi tar nya tag imorgon och hoppas att regnet håller sig borta. På eftermiddagen har vi varit hemma och tagit det lugnt!


Fotbollsskolan

Publicerat: 2012-06-15 Kl: 18:18:51 | I kategori: Våra Äventyr! | 2 kommentarer


Idag var det första dagen för Noel på fotbollsskolan. Han har laddat inför det och hade svårt att sova igår kväll. Men imorse var han snabb på med kläderna! Han följde med pappa till jobbet innan fotbollsskolan började. Väl på plats fanns både mormor och moster Erica. Levi var på förskolan och både jag och Jonas var tvungna att jobba. Tur att fotbollsskolan även är under helgen.

Noel har stolt visat upp sin nya fotbollströja och alldeles egna vattenflaska. Imorgon kommer vi att infinna oss på fotbollsplanen mellan 9-12 lördag och söndag.

Ikväll är det Sverige-England i fotbolls EM! Måste ju titta på matchen nu när vi har en expert med oss! Noel vill bli en målvakt.


Lekdag.

Publicerat: 2012-06-08 Kl: 08:06:58 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Idag är det fredag och snart helg igen! Igår när jag hämtade barnen så tig jag med mig två barn till nämligen Underbara Nattis och Colin. De är ju precis lika många år som mina barn. Vi lekte ute hela eftermiddagen både i parken och ute hemma hos oss i nya klätterträdet! Det är så kul att se och vara med barnen när de i deras lek och fantasi.

Vi gick in mot kvällen och lagade middag och alla åt hur bra som helst. Så vi fuskade till det med lite glass sådär på en torsdag. Sen kom pappa Micke och vi drack kaffe medan de lekte vidare. Tess vi tänker på dig och Mollie och hoppas att hon blir frisk snart!

På kvällen när Micke och barnen åkt hem ringde Michelle och Mio. De kom förbi på fyrhjulingen. Oj vilka lyckliga barn jag hade. Noel och Levi har en fyrhjuling som de åker på landet. Nu fick de åka med Michelle! Tack för snabbtitten!

Underbar torsdag och nu väntar en minst sagt lika underbar fredag med middag med kollegorna ikväll!Sveriges Nationaldag.

Publicerat: 2012-06-06 Kl: 23:58:32 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Blå-gul-dag är samma som röd dag alltså ledigt från jobb och förskola. Eller ja inte för alla i familjen. Jonas har jobbat idag. Vi åkte dit, köpte med oss lunch och åt tillsammans. Träffade våra vänner Linda och Meja! Barnen lekte och hade roligt.

Väl hemma så kom min lillasyster över och skulle prova klänning och skor inför skolavslutningen på onsdag.

Noel har idag gjort en ritning på en stegbil som han ska bygga. Levi fick hjälpa till att hålla i plankorna. Sen har Noel hjälpt Levi att foliera hans cykel grön. Klart man ska göra som pappa.

Till middag hade vi pappa och mina båda systrar och pappas tjej och hennes döttrar på middag! Jonas och pappa stod ute och grillade i regnet. Men tills vi skulle äta sken solen igen och vi kunde sitta utomhus! :)

En underbar ledig dag!


Nypremiär av Tigers film

Publicerat: 2012-06-03 Kl: 22:35:56 | I kategori: Våra Äventyr! | 2 kommentarer


Idag var vi inbjudna till nypremiären av Tigers film på Skandia teatern. Det bjöds på mingel med ansiktsmålning, lite smått och gott från Småfolk och Ramlösa till alla mammor och pappor.

Noel älskade filmen. Han och Elika som biodejtat fler gånger hade pusskalas innan filmen började. Levi var lite rastlös och gillade inte filmen lika mycket som Noel gjorde.

Efteråt så fick alla barnen varsin goodiebag från Disney. Så stolta barnen var när de fått sin egen påse.

Tack så mycket Mgroup PR & Event för detta evenemang! :)

 

 

Gå in på http://mgroup.se/ om du vill veta mer om deras event.


Dop för underbara Mollie.

Publicerat: 2012-06-03 Kl: 22:18:08 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Den här helgen har vi haft fullt upp. I fredags var jag och barnen på IKEA. Blev middag där och vi köpte lite saker till barnens rum och ramar till våra nya planscher från AnnaForm. Kommer ett separat inlägg om det.

I lördags var det dags för dop igen! :) tredje dopet på 2-3 månader. Många bebisar såhär på vårkanten. Det gillar vi :) i lördags var det dags igen och den här gången var det underbara Mollie som döptes. Levi pratade som tidigare igenom hela dopet. En gång så sa jag till honom att nu måste han lyssna på prästen och gissa vad jag fick för svar?! Jo att det där är ingen präst! Jag och Michelle höll på att dö av skratt av det svaret. Ja minsann min 3-åring tycks veta bättre!

Dopet var otroligt avslappnat och den såkallade prästen var en riktigt skön präst. Sen efteråt blev det god mat och goda tårtor. I lokalen fanns ett stort lekrum där alla barnen lekte. I gåva fick Mollie en plansch från AnnaForm och en plocklåda.

Tack underbara Tess med familj för ett fint dop!


Michelle tillsammans med Mio och Levi


Tess med sin underbara familj och gudmor


Underbart goda tårtor.

 


Levi och hans bästa kompis Mio- Kakmonster


Riktiga busfrön!

 


RSS 2.0