Tack!

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 22:29:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Otroligt mycket Tack för alla Gratulationer och Lyckönskningar!
Har inte haft tid att svara på alla, hoppas ni har förståelse för det!

Vi är otroligt glada att ni tänker på oss!


Lyckligast i världen

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 22:26:50 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Lycklig 2 barnsmamma
Mamma, Noel och lillebror

Noel ville läsa bok innan det var dags att sova för natten.
Pojkarna har likadana pyjamaser. Present från moster Maddis


Nu var det ett tag sedan jag bloggade och mycket har hänt sedan dess. Noels lillebror föddes ju som sagt Torsdagen den 26 mars 2009 kl. 13.59 på Karolinska Universitetssjukhuset! Det var lite segt i början innan det ville hända något trots bra värkarbete. Men tillslut tog fart... en väldigt fart. Från 6 cm öppen tills att han var ute på lite mer än 1 timme. Och ni som fött barn tidigare vet att det är fort! =) Tog endast lustgas denna gången med!
Nu är han här hos oss och vi är lyckligare än någonsin. 2 alldeles underbara barn har vi tillsammans.
Inte konstigt att man blir som NYKÄR igen =)



      
(klicka för storre bilder)

Lillebror och jag blev hämtade från BB av pappa och storebror på fredag förmiddag. (Noel fick såklart komma och hälsa på lillebror redan på tordag kvällen) Kändes så underbart att få komma hem. Noel ville direkt hjälpa till och ta av lillebror sina kläder, klappa och pussa på honom. Sedan skulle han lyfta upp lillebror. Fick hjälp av mamma och lite läskigt var det att hålla i lillebror. Han är så stolt över sin lillebror. Det var lycka i hela ansiktet på honom! Det känns i hela hjärtat hur underbart vackert det är att se sina 2 barn tillsammans! Finns ingen bättre Lycka och kärlek!
Hela helgen har vi haft massa besök från familjen och närmaste släktingarna. Tack för alla fina presenter!




Lillebror 4 dagar gammal

I måndags var vi på återbesök på BB och allting såg bra ut. Han väger nu 3905 g.
Amningen kom igång natten natten till söndagen och jag fick ont och sår... aj aj. Nu är det mycket bättre. Första 2 nätterna hemma var riktigt jobbiga innan amningen riktigt kommit igång och han var vaken väldigt mycket. Inatt var det mycket bättre och jag fick sova från 01-05 så skönt! Sovmorgon ;-) På kvällen hade vi besök av våra underbara vänner! Tack Johan för AIK-bodyn och AIK-napparna!
I dag har vi varit på långpromenad. Lillebror fick ha på sig kossa kläderna, present från Michelle och Linus =) Vi gick förbi Jonas jobb och visade upp vårt lilla underverk. Våren kändes verkligen i luften, solen sken, snön var borta och det var ett underbart promenad väder. Vagnen känns hur bra som helst med vagnen. Båda barnen trivs väldigt bra i den. Noel tar gärna hand om sin lillebror när han gnyr och låter. Han tar upp sin hand till lillebror och letar upp handen och håller i den. Finns det något gulligare...
Tog även en sväng i centrum innan vi promenerade hem. Är helt slut i hela kroppen!


Japp lillebror är fortfarande namnlös så ni behöver inte fråga vad han heter. Vi kommer säga till när det blir officiellt!

Lillebror är född!!

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 12:49:05 | I kategori: Levi | 21 kommentarer


Igår den 26 mars 2009 kl 13.59 föddes vår andra son!

2 timmar gammal på bilden!

vikt: 4145g

längd: 54 cm

Nu är det inte långt kvar!

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 00:26:45 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Nu är det inte långt kvar tills Noels Lillebror vill kika ut!

Japp nu Äntligen skriver jag ut i bloggen om vad som väntar i min mage! Har länge velat skriva ut de men av "hänsyn" till vissa som inte vill veta har jag inte skrivit ut de tidigare. Nu går jag helt på min egen vilja och vi längtar så mycket efter vår andra son som förmodligen kommer inom dom närmaste dagarna!

Lägger upp en gammal bild på magen!

Vi längtar massor efter vårt andra barn, Noels lillebror!

BF+5

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 12:37:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


5 dagars övertid! Nu börjar jag känns mig riktigt less på att det aldrig händer något! Vaknade vid 6-tiden imorse med värkar var 10:e minut! Dessa avtog vid 11-tiden till min besvikelse! Men äntligen känner jag att någonting är på gång att hända vilket känns otroligt skönt! Nu ska jag passa på att vila medan Noel gör de! Jonas är hemma nu och ska ta hand om mig och Noel!

Ikväll blir det Våfflor till middag dagen till ära! Det är ju nämligen våffeldagen Idag! Min mamma vet att jag älskar våfflor och föreslog att vi skulle äta våfflor hemma hos oss tillsammans! Det tackar man inte nej till!

Nu ska jag vila sen kanske vi går ut en sväng på eftermiddagen. En promenad som kanske får igång det hela igen!

Sista besöket... eller?!

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 12:33:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår kom min pappa förbi på en fika! Han busade runt med Noel medan jag plockade med en massa i lägenheten. Noel tycker verkligen jättemycket om sin morfar!! Hoppas han snart börjar rop på "moffa" haha! Efter att vi fikat klädde vi på oss. Noel och morfar gick ut för att gunga medan jag ploclade ner det jag var tvungen att ha med mig. Som gravid blir man lätt tankspridd och glömmer massa saker har jag märkt! Sedan promenerade vi ner till centrum där vi mötte upp Jossan och Elika.

Pappa sa hejdå och jag och Jossan kikade i lite affärer innan vi åt lunch på Waynes. Pratade en massa som vanligt! Tack Jossan för att du finns! Hon är så snäll att hon passa Noel medan jag skulle  in till MVC och träffa min Bm (barnmorska). hade ju som jag sagt tidigare hoppas på att ha en bebis innan tisdag så jag skulle "slippa" gå dit med magen igen.
Bm mätte magen och kände huvudets läge. Den ligger fortfarande med huvudet neråt och det ligger lååångt ner! Är fortfarande ruckbart men det var ingen fara sa hon. Hjärtljuden lät oxå bra! Alltid skönt att få veta att bebisen lever och har det bra inne i magen! Vi bokade även en tid i fall bebisen inte vill titta ut! 1 april 2009. Hoppas Hoppas verkligen att detta var mitt sista besök med bebis i magen!

Tack Jossan och Elika för en mycket trevlig dag som alltid!

BF+3

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 21:24:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ingen bebis idag heller! Så snälla fråga inte om bebisen inte vill titta ut snart eller liknande!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt! Nu under eftermiddagen/kvällen har vi varit hemma hos min farmor som fyller år idag!! Grattis Grattis till dig farmor! Det bjöds på god mat och fika! Noel busade runt och charmade alla gästerna!

Hoppas verkligen att bebis vill titta ut snart! Längtar massor efter vår nya familjemedlem! Nu har vi tagit oss förbi alla födelsedagar och förmodligen får den här bebisen en alldeles egen födelsedag (ja som ingen vi känner fyller år på)

Tuffing!

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 17:53:33 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Vi köpte ju en skinnjacka till noel från Lindex här i veckan! Här kommer lite bilder på tuffingen!!


Pikétröja från Thailand, present från mammas kusin




Skinnjackan testas!

    


Ute och promenerar! På väg till bilen för att fira moster som fyller 20 år!



Mamma med magen i v. 40+0 (BF+1)



Pappa och Noel                   Mamma som strålar!

       


Grattis Syster!!!!

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 17:31:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Grattis Maddis på din 20-årsdag!!!

Tack för en helt underbar dag igår.
Vi blev alla imponerade av din hemmalagade sushi och alla andra små delikatesser!! Sushi är nog inte riktigt min grej men häftigt att se när du gjorde dem! Du vet nog vilken min favorit var!!
....Passionsfruktspannacottan såklart!



Systrar!

Älskar dig massor systeryster

Övertid!

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 20:31:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Då är vi inne på Övertid BF+1!

Just nu är jag hemma hos pappa och firar min lillasyster som fyller 20 år! Eller ja hon fyller imorgon. Så vem vet bebisen kanske vill titta ut mosters födelsedag!

Nej nu ska jag fortsätta att vara lite social med gästerna innan vi ska bege oss hemåt!

Kram på er alla!

Beräknad förlossning

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 10:38:37 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Ja idag är det självaste dagen D! Idag är jag beräknad att föda enligt Ultraljudet! Men som jag skrev tidigare så brukar inte bebisar komma på utsatt datum! men än är inte dagen slut! hihi. Har i vilket fall som helst inga känningar än.
Noel somnade för första gången i "normal" tid sedan han blev sjuk. Alltså vid 19.30! Det är så skönt att han kommit tillbaka i sina vanliga tider och rutiner. Det tar ju tid efter att dom varit sjuka. Allting ställs ju om. Han sov även hela natten i sin säng! Så skönt! Första natten på säkert 2 veckor som jag kan säga att jag sovit bra!! :-) Känns hur bra som helst!
Vi vaknade alla vid 8 imorse. Jonas hade tagit sovmorgon oxå! Underbar morgon!

Vi åt frukost hela familjen tillsammans innan Jonas åkte iväg för att jobba. Noel och jag har lekt och busat, läst böcker och ritat. Nu sitter vi här framför datron och lyssnar på Melodifestivalen låtarna! Noel älskar musik!! Han dansar hela tiden!
Idag blir det en lugn dag. I helgen
fyller min syster 20 år! Så vi ska fira henne då!

Kram på er alla!

Fingerfärg

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 12:27:05 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag vaknade redan vid 6.00 imorse. Hade så otroligt ont i mina ben och i bäckenet. Kunde inte somna om efter de, Jonas larm ringde en kvart senare så jag gick upp med honom. Han masserade mina ben innan han åkte till jobbet. Tack älskling för de! Noel vaknade vid 7.30. Jag klev upp och tog en snabbdusch medan Noel låg i soffan och tittade på barnkanalen. Sedan blev det frukost för våran del. Så skönt att Noel fått tillbaka aptiten! Blir lika lycklig varje gång han äter bra! Efter furkosten plockade vi fram fingerfärg (som vi köpte på Barnens Hus igår) Noel var först lite misstänksam mot att kladda med färgen. Så mamma fick visa hur man skulle göra! Då gick det mycket bättre. Hela 9 teckningar senare och ett kladdigt barn var det sedan dags för ett bad! Medan han badade och jag städade undan så knackade det på dörren.

     
(klicka för större bilder)

Det var min farmor och min kusin som nyss är hemkommen från 2 månader i Thailand! Hon var riktigt brun och fin och hade haft det riktigt bra där! Har ju kunnat följa hennes resa i hennes resedagbok på nätet! Vi hade massor att prata om...! Noel busade med min farmor medan vi pratade. Dom stannade ett tag innan det var dags för dem att gå vidare! Alltid lika trevligt med besök! Noel och jag tog fram stora täcket och myste med Mariekex och läste böcker på golvet! Han har verkligen blivit intresserad av böcker! Så roligt! Sedan var det dags att äta lunch och nu sover han sen en halvtimme tillbaka! Ska passa på att plocka undan lite här hemma.

Titta vilka fina teckningar Noel har gjort idag den 19/3-2009


BF imorgon

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 12:08:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag är det dagen före Bf-dagen! Imorgon är jag alltså beräknad att föda enligt Ultraljudet! Nu är dte ju då såhär att bebisar brukar inte vara punkliga och komma på beställningsdagen ;-) Men jag hoppas ju och tror att bebisen vill titta ut till helgen! Har inga känningar mer än att jag vaknar nu nästan varje natt med bäckensmärtor. Undrar om det kan vara bebisen som tränger längre ner i bäckengången. Kanske till och med bestämt sig för att fixera sig. Än så länge har ju bebisens huvud varit ruckbart!

Idag har jag gått 279 dagar som gravid av 280 dagar! Jag minns som igår när jag testade med graviditetstestet på landet samma dag som vi började våran semester i somras. Det var den 12 juli! Vi höll det hemligt för familjen i 2 veckor (under semestern) innan vi inte kunde hålla oss längre. Tänk att nu är vi ända framme och bara väntar på att bebis nummer 2 vill kika ut till mamma, pappa och Storebror! Och självklart alla andra oxå!



Noel kommer nog att sakna magen mest.
han brukar ligga och vila på min mage!
Bilden tagen i v. 39+0

Vårkänslor!

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 21:21:20 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Imorse vaknade jag med vårkänslor. Bara tittade ut genom förnstret och kände att våren är på ingång. Klarblå himmel och solen lös in genom fönstret! Noel och jag åt lite frukost och begav oss ut för att leka! Vi åkte rutschkana och gungade! Tittade på flygplanen som åkte förbi ovanför! Noel var alldeles faschinerad! När vi lekt färdigt ute tog vi bilen till Barnens Hus för att kika lite! Efter de styrde vi bilen mot Jonas jobb. Vi överraskade honom verkligen. han blev så glad över att se oss. Noel trivdes verkligen där med alla saker som fanns att plocka med! hihi!

Åt lite där innan vi åkte vidare till Stinsen där jag skulle kika och se om den skinnjackan vi spanat in till Noel fanns i hans storlek! Vilket den gjorde. Passade på att ta den på en gång och använda rabattkupongen på 30%  från Lindex som damp ner i brevlådan igår! Betalade endast 279:- för den istället för 399:- Snacka om bra pris! Medan vi gick runt och kikade lite stötte vi ihop med min morbror som var där och jobbade. Han passade på att bjuda oss på fika! Tackar man inte nej till! Var riktigt trevligt att sitta och prata med honom. Inte så ofta vi ses nämligen!

Efter de åkte vi hemåt för att vänta in Jonas så vi kunde börja med maten!

Nu är det inte långt kvar till bebisen vill titta ut, hoppas jag! v.39+4 endast 2 dagar till BF!
Gissar att bebis vill komma ut i helgen! hihi Ni som är nyfikna ni behöver inte fråga om bebisen kommit för det lär ni märka. Jag och Jonas kommer att höra av oss till familj släkt och närmaste vännerna. Så antingen får ni ett samtal, sms eller lyssna efter rykten på byn. Självklart kommer jag att skriva i bloggen! Ni behöver alltså inte fråga även om ni är nyfikna för vi är ännu mer nyfikna på när bebis vill komma ut till oss och vi vet inte heller vilken dag det sker! Så ha tålamod!

Trevligt sällskap!

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 21:05:24 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Igår åkte jag och Noel hem till Jossan och Elika. Jossan var ledig från jobbet och Noel mår mycket bättre. Så vi tänkte passa på att ses. Ville väldigt gärna kika på Elikas nya rum förstås och nya vagnen såklart! hihi. Tog faktiskt bilen (även fast det inte är så långt att gå) hade vaknat med bäckensmärtor under natten så ville inte riskera att få ont när jag gick.

Elika sov när vi kom. Jossan hade dukat upp med Muffins, kakor och kaffe! Mums vad gott det var!! Noel var blyg i början innan han tillslut kom igång! Elika vaknade efter ett tag, hon var nog nyfiken på vilka som hade hälsat på! När hon såg mig ville hon komma upp och sitta i mitt knä! Charmtroll! När både Elika och Noel kommit igång så gick vi in och lekte på Elikas nya rum! Det var riktigt snyggt, blev så himla bra! Självklart skulle barnen leka med samma saker. hihi!

Innan det var dags för oss att kila hem gick Noel in i köket och öppnade deras frys och tog fram en påse med majs, ärtor och paparika! haha. han försökte länge och väl öppna påsen som var väl igensluten! Mammas lilla tok! Jonas kom förbi för att kika på Elikas rum och för att hämta hem oss såklart! hihi. Vi vinkade hejdå och insåg att nästa gång vi ses har vi nog en liten bebis! Känns helt sjukt! Innan vi åkte hem handlade vi lite på Ica för att sedan åka hem och laga middag.

Noel somnade i skaplig tid och dte känns att han börjar komma tillbaka till verkligheten nu! Äntligen!

Tack för en trevlig dag!


Välkommen H.E.A.T

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 10:19:40 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Stod det vid stora entrén när vi kom ner till Väsby centrum igår! Vi hade varit iväg på en grej med Jonas pappa och skulle nu ner till centrum för att ta en fika. Klockan 15.00 skulle Väsbygruppen H.E.A.T spela på scenen! Tidigare hade Alcazar  och Starpilots Johan Bekker varit där. Vi satte oss på Waynes. Mötte upp mamma och Erica oxå! Noel somnade på en gång i vagnen. feberfri för första dagen på väldigt länge nu. Men orken fanns inte riktigt där. Det kommer säkert att ta några dagar innan han är tillbaka igen! Hoppas bara han hinner bli sig själv innan bebisen kommer.

Lillasyster och Storasyster



Efter Heat spelat två låtar var det skiv- och singelsignering. Jag Jonas och Noel gick in på lindex och kikade lite amningsbhar och bebiskläder! När erica fått sin singel signerad åkte vi hem till mamma maddis och Erica och åt supergod lasagne. mums vad gott det var! Noel petade mest i maten men fick i sig lite grann. Vid 19-tiden åkte vi hem. Noel började bli väldigt hostig på kvällen och det gjorde att han inte riktigt kunde komma till ro och somna. Han drack välling för första gången på över en vecka. Tillslut gick vi och la oss hela familjen tillsammans. Det tog ett tag innan Noel somnade. stackarn Hoppas verkligen att han blir helt frisk och kry snart!

Idag är det Måndag och jag är hemma från jobb. Nu är det bara att vänta in bebisen =) v.39+2

Snögubbe!

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 18:44:10 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


0-50bc5898ad78217fdc6e2c20f7ddeede.png

 


Snögubbe som barnen byggde på jobbet! Han har fått min halsduk och mammas jacka. Visst blev han fin?! Testar mms bloggning så att jag kan blogga på bb sen. Kram på er!


På bättringsvägen...

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 18:40:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


...tror vi. Igår kväll hade Noel 40,3 igen! Han fick alvedon och kunde sedan sova för natten. Han vaknade vid 3.30 inatt och fick då sova inne hos oss. Jag och noel var vakna till 4.30 innan vi båda två somnade om. Jonas gick upp imorse och åkte och tränade. jag sov till kl 9 och Noel vaknade vid 10.30 (snacka om trötter) Vi gick upp och åt frukost. Noel åt några tuggor av smörgåsen, någon sked yoghurt, drack upp en hel Danonino drickyoghurt. Men han drack väldigt mycket vilket vi fick tips från sjukhuset att få i honom saft eller juice! (eftersom han kissar så dåligt) Ingen feber på morgonen hade han. Han somnade på soffan och sov ca. 1 timme vid 13-tiden.

När han vaknade fick han i sig knappt en halv risifrutti och fortsatte att dricka bra! Nu på eftermiddagen vid 17-18 tiden steg febern till 39,4. Han verkar dock vara mycket piggare än igår så hoppas verkligen att febern vill ge med sig helt!

Ikväll kommer Jonas bror förbi och vi ska äta lite gott och titta på melodifestivalen!

Tack för alla otroliga fina och gulliga kommentarer som ni har lämnat! Det betyder jättemycket att ni tänker på oss!!

Sjukhusvistelse

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 20:39:48 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Efter ett tag när han låg i soffan så steg tempen. Han låg kvar på soffan och myste med sin kossa och filten tog jag av honom. Det visade sig att han hade 40,5 graders feber idag igen! Ringde då sjukvårdsupplysningens nya nummer 1177 och fick rådet att åka in till Barnakuten på Danderyds sjukhus. Ringde sedan till BVC för att se om dom hade någon tid idag. men möttes av en riktigt otrevlig kvinna i växeln som i stort sett tyckte jag var dum som försökte ringa just nu. För deras telefontid började inte förrens 16-16,30. Frågade snällt om det gick att få tag på någon innan kl 16. Men nej det gick inte sedan la hon på. Otrevligare får man leta efter. 

Ringde till Barnakuten på danderyds sjukhus och fick prata med en sköterska från vårdguiden som rådde mig till att åka in direkt! Så jag ringde och berättade läget för Jonas att jag tänkte åka in med Noel och han satte sig i bilen på en gång och åkte hemåt. Min farmor kom oxå över för att hjälpa till innan Jonas kom hem, packa ihop grejer och finnas där som stöd! Tack för de farmor!


Noel och en höggravid mamma inne på rummet


Väl inne fick vi komma in på en gång och skriva in oss. Berättade om hela situationen och hon ville ta blodprov på Noel. Så vi fick sätta oss ner medan hon tog stick i fingret för att mäta sänkan. Vi fick även en mugg med vätskeersättning blandat med saft och en spruta att ge Noel. Var femte minut skulle han få 5 ml. Sedan flyttade dem in oss i lekrummet där sköterskan satte på Noel en kisspåse för att kolla urinen. Efter det fick vi komma in på ett rum där vi väntade på att en läkare skulle komma in. Noel fick ta sprutan själv med vätskeersättning. Det tyckte han var roligt.

När läkaren kom in fick vi berätta allt igen och hon lyssnade på hjärtat, klämde på hans mage, kollade öronen och frågade en massa frågor om hur hans allmäntillstånd var. Vi fick även veta att hans sänka var hög. Så vi skulle invänta urinprovet och se vad det sa. Vi hämtade Mariekex  och saft till honom så att han skulle få i sig något. Då han har ätit väldigt dåligt hela veckan. Kexen tyckte han väldigt mycket om och dricka saft med sugrör var en riktig höjdare.

        



Efter ytterliggare väntetid fick vi flytta in i lekrummet igen då dem behövde rummet. Sköterskan tog av kisspåsen från Noel med ett par ynka droppar i (han kissar väldigt dåligt) för att göra ett urinprov. Det fick vi svar ifrån väldigt snabbt och det visade inga bakterier i urinen vilket var skönt. Vi blev utskrivna med diagnosen virusinfektion i kroppen samt hög sänka. Skulle febern stiga till över 40 grader igen under helgen så ska vi åka in igen. När vi satt i rummet fick Noel en febertopp igen och innan vi gick tempade jag honom och den stannade på 39.5.
Vi kom in vid 14,30 och åkte hem vid 17-tiden

Nu under kvällen har vi fått i honom lite mat och en del vätska. Tempen steg till 40,3 och vi gav honom alvedon på en gång. Hoppas verkligen att febern ger med sig nu och inte stiger över 40 grader igen.

Feber igen!

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 12:16:44 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Noel vakande inatt vid 2 tiden. Tror han var lite hungrig. Det enda han ville ha var hans pappas burk med fefferoni. ;-) Han stod och åt (åt och åt han sög ut saften på dem) Vi somnade väl om vid 3.30 och jag klev upp 9 imorse. Noel vaknade strax efter vid 10. Åt lite lasagne som han ville ha men petade mest i maten. När han vaknade hade han 37,2 men nu ligger han och sover i soffan och har 38,5 grader. Hoppas verkligen inte att det går över 40 grader idag igen. Då tänker jag ringa och höra med BVC om dom vet vad det kan vara för något. Min BM tipsade om att kolla om han tar sig åt öronen för en möjlig öroninflammation. Jag tycker inte att han gjort de men ska hålla koll på det idag!

Här får ni en bild på min lilla sjukling som sover i soffan
Bilden tagen för en liten stund sedan, temp 37,2

MVC och lite shopping

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 12:05:07 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår så öppnade jag på jobbet. Egentligen skulle jag stänga men fick ändra tid då jag bokat in annat på eftermiddagen som sagt. Det blev bestämt i måndags att jag skulle jobba torsdag och fredag oxå. Men det gick så bra att byta. Jobbade 6,30-13,45 då vi hade bokat in samtal på Noels förskola. Ett efter-inskolningssamtal. Men eftersom Noel fick 40,5 graders feber igår igen så fick Jonas gå själv på samtalet. (Det var ju han som hade inskolningen) Noels temp låg och pendlade mellan 38-39,5 grader efter att Jonas gett honom alvedon. När Jonas sedan kom hem efter samtalet gjorde jag mig iordning för att åka ner till MVC!

MVC gick det jättebra! Min BM Var så imponerad av mig att jag fortfarande orkade jobba och såg så otroligt pigg ut för att bara ha en vecka kvar till BF! Kändes riktigt skönt att höra det måste jag säga. Igår var det min sista arbetsdag då jag är hemma med Noel idag! Vi mätte i alla fall magen och det visade SF-Mått på 35-36cm och hjärtljuden låg på 148 slag/minut.
Blodtrycket var bra 120/75
tror jag det var. Efter de satt vi och pratade en massa om förslossningen som stundar och hur Noels förlossning var och hur vi ska göra med Noel när bebisen kommer. Det var verkligen skönt att få prata med henne. Tycker så otroligt mycket om min BM så dte känns faktiskt lite sorgligt att dte nu närmar sig slutet av graviditeten. Alla besök har varit så positiva och bra! Längtar ju såklart till bebis men ändå! Fick en ny tid till Bm den 24 mars! Alltså BF+4. Noel kom på BF+4

Efter besöket strosade jag runt i centrum en stund innan jag skulle åka hem. Gick in på Name It som har 50% på allt i hela butiken och såg att dom fått in nya kläder. Fastnade för en body och byxor till bebis och en tröja till Noel! Åh så nöjd jag är över mina köp! Ni ska få se bild!



Body, stl 56 Do not mess with me, vit
Byxor, stl 56
gröna
Tröja, stl 92
Jeg er blevet storebror
(upplever att Name Its kläder är lite mindre i storleken)
185 kr för allt tyckte jag inte var så farligt 369kr ordinarie pris

Vad tyckte ni om kläderna!?

Så var det dags igen...

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 22:30:53 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Bilden är tagen i måndags då Jonas var hemma med Noel

Lämnade Noel som vanligt till dagis idag och åkte sedan till jobbet. På eftermiddagen vid 14.30 tiden ringde dem från Noels förskola och berättade att Noel inte varit sig själv idag och att han troligen har feber igen. Stackars liten! Min mamma som slutade tidigare än mig åkte och hämtade honom hem till sig. När jag slutat vid 16.00 åkte jag direkt hem till mamma där Noel låg i vagnen med kossan och kossafilten och såg alldeles matt ut. Han somnade till och fårn och låg och stönande och hade det jobbigt. När vi sedan tog tempen på honom visade det sig att han hade 40,5 graders feber. Så hög feber har han aldrig haft. Åh jag blev så orolig för honom. Tycker att det är obehagligt med feber...

Mamma hämtade lite glass till honom som han fick äta. Från början var han skeptiskt men när han fick smak på glassen ville han ha mer. Så skönt att se honom äta den. För trots den höga febern ville han äta själv! Lilla charmtrollet!
Jonas kom förbi efter jobbet innan vi åkte hem till oss. Väl hemma gav jag Noel alvedon och han somnade i soffan. Under kvällen har han både sovit och varit uppe och gått en del. Febern sjönk till 39,2 grader.

För en liten stund sedan tog vi tempen på honom för sista gången ikväll och den stannade på 38,5 grader. Jonas blir hemma och vabbar imorgon igen. Jag åker och jobbar för att sedan komma hem tidigare då vi har en massa inbokat! Samtal på Noels förskola (Jonas går) och sedan MVC-besök (jag går). Återkommer imorgon om hur läget är!

Noel 19 månader idag!!!

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 20:00:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Hurra! hurra! för Noel idag!





Noel blir 19 månader idag!!


Noel fick ju som ni säkert förstått feber i söndags kväll. Igår var Jonas hemma och vabbade! Det hade gått hur bra som helst och han hade haft 38-39 graders feber hela dagen. Men mestadels sovit. Idag var det min tur att vara hemma och vabba. Hm.. vabba vad vuxet det känns hi hi! Idag har han varit feberfri och mycket piggare. Han har även ätit både frukost och lunch. Middag var det lite kinkigt med men han har nu fått välling och ligger för att sova!

Imorgon blir det dagis för Noel och jobb för både mig och Jonas.
Jag har fått 2 dagar förlängt så jag jobbar veckan ut. Efter det blir det nog inte så mycket jobb.
På fredag är det bara 7 dagar kvar till BF

Picasa3- testar!

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 13:47:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer






Fick tips av Jossan att ladda ner ett fotoredigeringsprogram som heter Picasa3.
Självklart ville jag testa det och här har ni mitt första utkast!!


Barnvakt

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 19:20:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår hade vi barnvakt åt Noel. Min snälla farmor och min syster Maddis passade Noel igår. Farmor kom och hämtade Noel vid 13-tiden. Anledningen till hjälpen var för att jag och Jonas hade en del saker att fixa här hemma för bebisens ankomst. Vi flyttade in ena malm-byrån till klädkammaren så att vi kunde få in spjälsängen i vårat sovrum. Det var inte länge vi hade den nerpacketerad, haha. Fixade ordning babyskyddet som nu är redo för att förflytta en bebis i! Sedan passade vi på att städa hela lägenheten och jag rensade undan och slängde massor av mina egna kläder. Så till sommaren ska jag känna att jag bara Måste köpa nytt! Är så dålig på att unna mig själv något!

Farmor kom tillbaka med Noel vid 16-tiden och det hade gått så bra så!! :-) Han är så duktig vår lilla pojk!  tack så hemskt mycket för hjälpen igår! Det behövdes verkligen. Det enda vi har kvar nu är att packa BB-väskan! Ja det är 11 dagar kvar till BF och vi har inte packat den än :-) haha


Här kommer bebis att bo i en hörna i vårat sovrum!
Längtar massor nu!


På kvällen kom min pappa och mina 2 systrar förbi. Vi fikade nybakade scones och drack mjölk till!! Mm.. Så gott det är! Noel busade såklart med sina mostrar tills han blev alldeles trött. Somnade i morfars famn precis som så många gånger innan! Vi la ner honom i sängen och han sov så sött... tills vi upptäckte att han hade 38 graders feber! :-(


Nedräkning

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 11:36:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår så gick vi in i v. 39! Så idag är jag alltså i v. 38+1. Känns fortfarande konstigt att det är så nära. Men jag tror att det beror på att jag fortfarande jobbar! Har inte tid att fundera och tänka på förslossningen just nu. Får hoppas att bebisen vill stanna inne några dagar till så jag får jobba färdigt först! Haha! Jonas tycker jag är dum som tänker så. Han tycker att jag ska vara förberedd redan nu. Det har han nog rätt i men det känns fortfarande långt borta även fast så nära...


12 dagar kvar!

Noels dag!

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 11:29:47 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Igår hade vi en dag för bara Noel!

Vi besökte Lekplatsen i Bromma som är en temapark med massa roliga saker för barn!

    


   


Efter en hel del lek med pappa i hinderbanan hoppade Noel i hoppborgen. Han var så lycklig och skrattade hela tiden. Han tyckte verkligen om att busa runt där! Sedan blev det lite mat innan det var dags att åka vidare. Vi åkte vidare till Barnens Djungel i Arlanda stad.

       



     





En massa bilder från Noels dag! Vi tyckte det var viktigt att få göra något med bara Noel nu innan bebisen vill titta ut! Dagen var mycket bra och vi alla 3 var helt slut när vi kom hem. Noel blev lite "övertrött" men somnade i Jonas famn under Melodifestivalen. Vi hade några vänner över och min syster som tittade på Melodifestivalen tillsammans med oss. Vi dippade grönsaker och hade det riktigt trevligt! En alldeles underbar dag

Moster hade även med sig presenter till Noel! 2st pyjamaser! Tackar för de! han var supersöt i dem!

Magbild

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 11:00:29 | I kategori: Graviditet 2 | 4 kommentarer


Här kommer en magbild från förra veckan v. 37+1


1 Mars!

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 15:15:46 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


1 mars idag! Vilket innebär att vi är inne i den månad som bebisen fakiskt är beräknad. 20 mars för att vara exakt! Känns otroligt spännande samtidigt som jag inte riktigt kan förstå att snart har vi en bebis i familjen! Noel ska bli storebror! Just nu är jag i v. 37+1 med 19 dagar kvar till beräknad förlossningen. Innan det är dags ska jag jobba i 8 dagar till. Jag tror inte att jag kommer känna mig förberedd inför förlossningen förrens jag har jobbat klart! Jag vet ju att nu kan det hända när som helst!

Så jag måste väl vara inställd på att det kan ske vilken dag som helst nu...

Våfflor

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 15:09:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår var jag hemma hos mamma och åt våfflor med henne och Erica (min syster)
Jonas och Noel fick stanna hemma. Det var mysigt med egentid med mamma och syster. Det behövs alltid!
Älskar våfflor och snart är det ju våffeldagen. Nämligen den 25 mars! Får se om man är hemma då eller ligger på förlossningen eller på BB hihi!

Juste! När jag kom hem från jobbet i fredags väntade en överraskning till mig från min älskade Jonas!
Kika in här får ni se!



RSS 2.0