Såhär gör Levi när han tittar på film! :)

Publicerat: 2011-09-29 Kl: 16:35:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0188 (MMS)

Såhär gör Levi när han tittar på film! :)


Underbart med hotellfrukost!!! Verkligen l...

Publicerat: 2011-09-24 Kl: 10:38:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3030 (MMS)

Underbart med hotellfrukost!!! Verkligen lyx i tillvaron!!! Självklart med min älskade Jonas!!! 5 år tillsammans!!! <3 Älskar Dig!


Barnshopping.se BloggEvent

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 23:32:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 

 

Igår var jag och Jossan inbjudna till Barnshopping.se Blogg Event som ägde rum på Rica Talk hotell i Älvsjö. Det var fullt med mammabloggare och flera av dem kände vi igen ifrån mammabloggkryssningen som vi var på i slutet på augusti. Kul att ses igen!!!

 

Lotta Grey Vimmelmamman var inbjuden som konferencier hälsade alla välkomna, presenterade utsällarna och barnmodevisningen och ställde öven frågor till Madeleine och Madeleine som står bakom Barnshopping.se. Vi bjöds på snittar och ett glas bubbel! :) Vi minglade omkring i keferensrummet tillsammans med Zandra och hennes mammakompis och otroligt söta dotter! Vi besökte de olika utställarena som var på plats och pratade med dem.

Skriver lite mer om utställararna och om vad som fanns i den otroligt underbara goodiebagen som vi alla fick efteråt!


Tack!

Publicerat: 2011-09-18 Kl: 11:21:07 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Tack för alla underbara goa vänner för era kommentarer sms besök och samtal! Ni betyder såå mycket för mig!!!

Kärlek till er!

Förskolefoton!

Publicerat: 2011-09-15 Kl: 17:04:24 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Mina underbara och vackra söner <3


Viljan är till 110% men...

Publicerat: 2011-09-15 Kl: 16:52:54 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


...kroppen orkar inte.

Jag känner mig rent ut sagt slutkörd. Jag vill så otroligt mycket hela tiden men jag hinner inte med allt jag vill. Kvalitetstid är något som jag behöverjust nu. Få träffa vänner och bekanta som jag vet muntrar upp och får en att ladda om på nytt igen!!! <3

Jag skriker efter någon att prata med!
Status Levi:
Levi har för tredje dagen i rad kommit hem utan en endaste påse med kissiga kläder!!! Det är dags att fira!!! :) Han sover utan blöja också!

Levi på gympa

Publicerat: 2011-09-12 Kl: 22:50:22 | I kategori: Levi | 3 kommentarer


 

Idag var det första dagen för Levi på gympan. Eftersom det ligger så nära så gick vi dit. Vi stannade till vid lekplatsen då vi var lite tidiga. Levi lkete en bra stund innan han plötsligt stannar upp. Vi tittar på varandra och jag fick fråga om han kissade nu. Ja fick jag till svar. Tyvärr då i hans nya shorts som han skulle ha på gympan. Men vad gör väl det. :) JOnas som var på cykeltur medNoel svängde snabbt förbi med ett par jobbingbyxor till Levi.

 

Levi går i gruppen aporna. De gjorde en bana och de var i djungeln. Ledarna hade lagt ut lite djur. De klättrade över ormen, hängde i lianen över krokodilen och gå balansgång över fiskarna :)

Det var riktigt kul! Levi verkligen trivdes och var riktigt duktig på att klättra och hoppa mellan pallplintarna, rulla och gå som en elefant. När det var dags för vattenpaus och kisspaus, sprang Levi till toaletten och kissade :) Och drack vatten ur sin vattenflaska

 

Vi längtar redan till nästa måndag!

 

Status Levi:

Det gick jättebra på förskolan idag. En påse fick vi med oss hem. Det känns riktigt bra att det bara var 1 och inte 5 st såhär första dagen! Han är så duktig vår stora kille. :)


tävlar

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 22:09:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Klicka på bilden för att komma till tävlingen


Besök

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 22:02:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kanske ska berätta vilka underbara besökare som varit hos oss idag! Såklart så var det ju Jossan och hennes två små charmtroll Elika och Nick. Mina småskruttar och "bonusbarn" :) hihi!!! :) Så otroligt mysigt att ses som vanligt. Jag och levi slängde ihop lite Bärsnittar till våra gäster. De blev riktigt goda. Levi åt upp alla bären i snittarna och Elika åt upp florsockret!Barnen lekte både inomhus och utomhus! Vår grannflicka kom över och lekte hon med. Barnen spelade spel och gungade och lekte mamma pappa barn och åkte på bilarna och grövde i sandlådan och ja vad mer :)
Jag och Jossan pratade en massa. Mindes tillbaka till mammabloggkryssningen som blev så otroligt lyckad! Hoppas att ni som inte var med detta år hänger med till nästa års kryssning! :) För Johanna har lovat att det blir en kryssning 2012!När Jossan och barnen åkt hem så började vi med middagen. Vi skulle få middagsgäster nämligen Jonas bästa kompis och hans flickvän. Tyvärr så mådde hon inte så bra men P kom i alla fall! Vi åt skaldjurspasta och fikade äppelkaka till efterrätt! :)Tack även till min otroligt gulliga granne för alla plommonen! Du är underbar! Och Tack Syster för det du kom över med! Betyder otroligt mycket!!!

Har haft en toppenhelg!!!


Status Levi:
Det har gått både bra och mindre bra för Levi idag! Han har varit superduktig på att hålla sig och säga till när det är dags att kissa men 3 olyckor har skett idag! Men vi ger oss inte för de! :) Blöjorna är ju slut och det här ska gå! :) Han vill ju så mycket! Han är en stor kille nu som han säger! :)

11 september 2011

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 21:48:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
10 år sedan terrordåden i USA mot World Trade Center i New york. 10 år sedan skräcken mot terrorism och Bin Laden och al-Qaida. Två flygplan som kraschade in i vardera av tvillingtornen och det tredje planet kraschade i USAs försvarshögkvarter Pentagon. Som så många andra som minns jag precis vad jag gjorde den 11 september 2001 ungefär vid 15-tiden på dagen. Jag hade precis kommit hem från skolan, jag var 14 år. Pappa kom hem extremt tidigt den dagen för att vara honom och han rusade in genom dörren och skrek har du sett på tv:n skynda sett på tv:n det har hänt något fruktansvärt. Ett flygplan har kraschat i World Trade center. Vi satt framför tv:n, sa inte så mycket till varandra utan bara såg på förrödelsen. Med en viss oro över vad som skulle hända härnäst. Vi ser hur flygplan nummer två kraschar in i det andra tvillingtornet och hur de tillslut kollapsar. Så fruktansvärt många liv som togs den dagen och hur många människor som hamnade i stor sorg över deras nära och kära som misst sina liv i ett sånt fruktansvärt terrordåd.

Vart är världen på väg?!Noel

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 16:39:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerSnart får vi.

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 11:36:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Oväntat besök från några som vi tycker mycket om! :)

Massa mys blir det! :)

Namnplanscher

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 23:29:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Juste det! Namnplanscher har jag beställt varsin namnplansch till barnens rum från Annaform som dessutom gjort min allades underbara bloggdesign. Kika gärna in på hennes hemsida och kika in på hennes plansher som hon skräddarsyr för just dina önskemål! Nu är jag nyfiken på att få se hur mina barns planscher kommer att se ut!

Passa på och beställ till era barn ni med! :) Kommer nog dyka upp en liten tävling snart i sammarbete med Annaform.
Kika gärna in på hennes blogg


Lördag.

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 22:59:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lördag idag hela dagen! Konstigt va?! eller! :) Imorse tog vi en lugn och skön sovmorgon! Kändes välbehövt. Vaknade till strålande sol och blå himmel. Riktigt underbart då vi haft mycket regn senaste veckan. Idag i alla fall så berättade jag för Levi efter frukosten att nu så är blöjorna slut och det är dags att använda bara kalsonger och kissa/bajsa på toaletten. Levi tog det hela på allvar och tog genast av sig blöjan och Blixten McQueen kalsongerna åkte på.

Idag har vi flängt runt lite. Blev en tur till Stadium för att köpa en vinteroverall till Levi. Det blev även nya träningskläder till barnen som det ska få ha när deras gympa börjar! Shorts och T-shirt från Soc blev det.

Efter den svängen gick vi en snabbis upp till tivolit för att träffa Jossan och barnen en snabbis! Det blev en snabbis där för oj så dyrt det var 40:- för en åktur! Rostiga karuseller som inte alls såg förtroendeingivande ut. Så det blev inget karusellåkande för Noel och Levi. Vi åkte vidare på ett litet uppdrag.

När vi kom hem ville Noel gå på cykelpromenad. Självklart gick vi hela familjen på cykelpromenad. Noel har nu blivit så duktig på att cykla att stödpinnen inte ens behöver följa med. Han startar helt själv utan att vi behöver hålla i och bromsar även i nedförsbackar. Så imponerande av honom! När vi kom tillbaka hade även grannflickan kommit hem så vi gick iväg på en längre cykelpromenad med henne och hennes pappa! :) Så roligt! De är så duktiga barnen och så omtänksamma. Noel väntade in henne när han hade cyklat i förväg. De är så snälla mot varandra och verkligen berömmer varandra på ett fint sätt!

Juste Levi blöjfri idag! Det har gått hur bra som helst. Trots att vi har varit iväg har det inte varit en enda olycka för honom. Kissat på toaletten har han gjort och en gång i skogen då vi var på cykelpromenad. Så det går ju strålande! Hoppas att det fortsätter såhär! :)


Tyvärr inga bilder då kamerans batteri var urladdat! Skärpning!

Noel pratar på!

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 22:36:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår kväll frågade Jonas ifall han och Noel skulle åka iväg och köpa lite fredagmys.
Noel svarar:
-Men pappa jag vill ha macka till fredagsmys.

Jonas lite chockad över svaret frågar sedan Levi vad han vill ha till fredagsmys:
-Jag vill ha ägg, svarar Levi

Haha! Jag tror nog inte att vi riktigt introducerat det här klassiska till fredagsmys med chips/godis/popcorn
Känns skönt att barnen nöjer sig med en smörgås och ägg till fredagsmys. :)
Men vad chockade vi blev över deras helt oväntade svar!
Ikväll när Noel skulle gå och borsta tänderna så tog jag fram hans eltandborste som han fick av farmor och farfar när han fyllde 4 år då sa Noel:
-Nej mamma inte den.
-Varför då?, svarar jag lite halvt chockad då han alltid vill ha den.
-Men mamma jag väcker ju Levi då!!!!


Underbara omtänksamma Noel. Levi hade somnat innan Noel idag och han var så orolig och ville inte väcka honom. Så det blve till att borsta tänderna med en vanlig tandborste.


Crosstraining

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 21:22:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter att ha varit på och "tankat" lite energi så känner jag mig otroligt glad och lättad. hade en tuff dag mentalt igår men känner mig så lättad just nu. Har haft en riktigt mysig dag på jobbet i regnet! Kul har vi haft med barnen! Har hunnit med en massa saker idag. Det blev till och med träning tillsammans med grannen.

Crosstraining är cirkelträning eller stationsträning som man kan också kan säga. Det känns otroligt skönt såhär efteråt. Mamma var även hon på passet. Vi 3 körde på riktigt hårt! Alla som var på passet verkligen kämpade allt vad de kunde! Så härligt att se!

Barnen hade fotografering på förskolan och det gick jättebra! :) Noel har pratat mycket om det efteråt så nu längtar vi tills fotografierna kommer!


September månad kommer bjuda på massor utav skoj så vi längtar massor. Båda barnen ska få börja i varsin gymnatikgrupp i UVGK! Längtar massor!Levi i Halmstad på stranden aug-2011

 


Noel blåser såpbubblor Halmstad aug-2011


R.I.P Stefan Liv

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 21:13:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Bild lånd från Aftonbladet.se

Helt ofattbart det som har hänt.  När jag kom hem från träningen ikväll så läste jag på aftonbladet.se det fruktansvärda som har hänt. Hela det ryska laget Lokomotiv däribland den Svenska Mästaren, OS- och VM- guldmedlajören Stefan Liv omkom i en flygkrasch påväg till sässongspremiären. Av 47 människor ombord så har 44 personer omkommit och en av dem är Stefan Liv. Det är helt otroligt hur snabbt livet kan vända! Ta vara på era nära och kära och höng inte upp er på småsaker som egentligen inte är viktigt! Tala om vad folk i din omgivning betyder för dig! Det som hänt Stefan Liv har drabbat inte minst hans familj men även hela hockeySverige!

Något att tänka på:

Är det värt att vara irriterad och hänga upp sig på småsaker som inte har någon större betydelse när du med ett leende kan rädda någons dag!


Hur less får man bli!?!

Publicerat: 2011-09-06 Kl: 21:55:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Det är inte ofta som man blir riktigt irriterad och less!!! Men när jag läste om det här på Fnulans blogg blev jag riktigt less, och irriterad. Hur kan man som resebolag blunda för verkligheten så mycket som de faktiskt gör i det här läget!!! Fnulan är helt otroligt duktig och driver det här rättsligt i en överklagan mot resebolaget i "vilseledande marknadsföring" Hon var en av mammorna som deltog i mammabloggkryssningen här om helgen. De har hjälp av en jurist men Fnulan och flera andra som varit där hjälper till att samla information och driver det här vidare!

Jag hoppas innerligt att de vinner den här överklagan och får rätsida på det här och att resebolaget står sitt kast i det hela!!! Jag kommer att följa det här!

Klicka på bilden för att läsa hennes inlägg om detta!!!


Bilden lånad från Fnulans Blogg

Massa skoj på gång!

Publicerat: 2011-09-06 Kl: 21:44:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har visst inte blivit så många blogginlägg sista veckan. Vi har haft fullt upp och hittat på saker och även hunnit med att ta det lugnt. Det tror jag att vi alla behöver hinna med ibland.
Barnen trivs bra på förskolan. Imorgon har de fotografering och vi var idag och handlade varsin ny T-shirt till dem som de ska få ha på sig imorgon. Vad det blir får ni se om 3 veckor när vi får hem bilderna! :)

Passade även på att köpa kalsonger till Levi! Han fick välja helt själv vilka han ville ha och såklart så blev det med Blixten McQueen på. Vi har nämligen pratat med honom att nu när blöjorna tar slut så är de slut och då måste han "på riktigt" börja gå på toaletten och använda kalsonger. Han är helt med på saker och pratar mycket om det! :) Kommer bli riktigt spännande att följa hur det går för honom.


Dessa valde LeviI helgen var vi på nyöppnade Mio möbler här i Upplands Väsby. De öppnade i torsdags och hade öppningserbjudande hela helgen att man får tillbaka 200:- för varje 1000:- som man handlar för! Otroligt bra erbjudande. Så vi köpte en matta till vardagsrummet. Det var 20% på alla mattor plus att det även var det där öppningserbjudandet. Så vi fick mattan till nästan halva priset!!! Like a lot!!! Har även fått lite nya idéer till Noels rum som vi ska se över! Kommer bli ett spännande projekt som vi ska dra igång med hans hjälp! :) Längtar!

 

Längtar till UnderBara Barn mässan den 14-16 oktober.


RSS 2.0