Levi i blåbärsskogen. På vägen hem från fö...

Publicerat: 2010-08-20 Kl: 15:09:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1295 (MMS)

Levi i blåbärsskogen. På vägen hem från förskola och jobb tog vi vägen genom skogen! Lekte massor och hittade blåbär, mums!


Vi är på väg till förskolan! Idag ville bå...

Publicerat: 2010-08-18 Kl: 08:21:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1292 (MMS)

Vi är på väg till förskolan! Idag ville båda barnen stå på brädan! :) tror nog att Levi känner sig stor nu!


Noels nya Pose!

Publicerat: 2010-08-17 Kl: 21:13:25 | I kategori: Noel | 1 kommentarer


Noel

 

Lik moster kanske, hihi!


Noel 3 år!

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 22:15:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Känns helt sjukt att ha en 3-åring hemma. En ibland väldigt trotsig sådan. men det förstår nog alla som har eller har haft en 3-åring hemma. Men inte att för glömma alla dessa underbara kommentarer som spritter ur mun på dem :)

Idag har vi haft 3-årskalas för Noel med hans kompisar! Tack ni som kunde komma! :) Noel blev så glad för alla presenter att han använt alltihopa! :) Förra helgen var det kalas för släkten! Tack alla ni som kunde komma då och fira! Det betyder mycket att ha så underbara människor runt omkring sig! Det är Er jag vänder mig till och känner mig trygg hos när det känns svårt!

Den här veckan har jag börjat mitt nya jobb och trivs otroligt bra! Har verkligen längtat och sett fram emot de och nu är vi äntligen igång! Levi har haft inskolning på förskolan och har sin sista dag imorgon innan han börjar på riktigt. Det har gått över förväntan för Levi på förskolan och det känns verkligen skönt! Noel tycker det är skönt att få vara tillbaka hos sina kompisar!

Mer privat än såhär kommer de inte att bli på den här bloggen i fortsättningen. Får väl se hur jag känner lite framöver men just nu så lägger jag nivån här! :)Noel 1 dag gammal

 

Noel 2 månader


3-åringen som kan köra trampbil själv


Noel fyller 3 år idag!!!!!!! Vi har precis...

Publicerat: 2010-08-10 Kl: 15:13:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_1285 (MMS)

Noel fyller 3 år idag!!!!!!! Vi har precis träffat Elika och Nick och Jossan i centrum för att äta glass! Glass ska man ha när man fyller år! :)


Bloggledigt eller bloggslut!

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 22:04:05 | I kategori: Om oss! Frågor och svar! | 8 kommentarer


Ja det är frågan. Jag har gått länge och funderat om dte är dags för ett avslut för denna blogg. Eller en lösenordsskyddad blogg eller helt enkelt fortsätta men mycket mindre privat. En annan idé är att fortsätta blogga på samma sätt som tidigare med mindre krav på uppdatering varje dag. Jag tycker om att blogga men jag vill blogga kravlöst. Mitt beslut får ännu vara osagt men ni läsare som fortfarande kikar in varje dag. Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker.

Sommaren har varit underbar! Mycket sol och bad och medelhavsvärme. Den värmen har på gott och ont försvunnit. Det var härligt när dne var här men svårt att sova på nätterna. Svårt att få vädring i hemmet. Vi har gjort en del resor och äventyr som jag länge kommer att minnas. Vi har spenderat mycket tid med familj, släkt, vänner och bekanta!

På måndag är det slut
på mamma ledigheten och jag börjar jobba igen efter att jag varit hemma med både mina barn! Jag värderar min tid som mammaledig väldigt högt! Alla mina vänner jag träffat under den här tiden som jag mot all förmodan aldrig hade stött på tidigare! Vi blir bara fler och fler och barnen blir både fler och äldre! Tack för att ni finns och förgyller våra dagar tillsammans. Samtidigt som jag kommer sakna mammaledigheten så ser jag otroligt mycket fram emot att få börja jobba igen! Jag vet att även fast vi jobbar nästan allihopa så kommer vi fortfarande att ses och umgås och hitta på äventyr precis som innan! :) Okej kanske inte Precis som innan men vi ska ta oss tid i alla fall!

Stor kram från oss alla!


Levi och Noel i sina fina T-shirts från Kolmården


RSS 2.0