Guldgruvan

Publicerat: 2013-04-23 Kl: 21:19:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


I helgen så har vi varit vårt landställe i Sala, även kallat Guldgruvan :) Så sköna dagar vi haft. Solen har värmt och vi har kunnat vara ute och njuta av våren så som man vill kunna göra. Noel och Levi älskar atta vara ute i skogen, gå och plocka med sina grejer som de har i sin lekstuga. Det roligaste den här gången var nog att fortsätta leka med stegen som Noel och Jonas byggde ihop i påskas :) Levi han har mest strosat omkring och lekt att han är Karlsson på taket och bor uppe på taket (den stora stenen)
Milo han har myst i soffan framför brasan mestadelen av tiden.


Öppna förskolan

Publicerat: 2013-04-23 Kl: 21:11:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerMilo och kusin Oscar på Öppna förskolan i Bollstanäs
 
   
Nu har vi invigt öppna förskolan både i Bollstanäs och i Väsby centrum. I Bollstanäs hade jag aldrig varit på tidigare. På onsdagar serveras det soppa om man vill äta det för 30kr. Billigt och mycket gott :) Det är sångstund också vilket är väldigt mysigt. I fredags tog jag med mig alla 3 barnen dit då Noel och Levi numera kommer att vara ledig hemma tillsammans med mig och Milo varje fredag. Det var mycket uppskattat. Träffade även Linda, Meja och Max, Michelle och Millie, och Tess, Nattis, Colin och Mollie där då.
Jag hade stekt pannkakor som jag tog med mig och dessutom tog jag med mig mina nygräddade syltkakkor som jag gjorde iordning kvällen innan. Mums! I onsdags när vi var där var min syster där med sin lilla Oscar, Linda och Max, Michelle och Millie, Jacqueline och Lovine och även några andra som jag känner ;) Så roligt att träffa så mycket folk om dagarna. Gillar det!
  

Idag var det dags att inviga Öppnis i centrum. Det var där jag var med Noel och Levi flera gånger i veckan. När jag kom in så könde personalen igen mig direkt och visste precis vilka som var Milos storebrorsor. Hon tyckte de var enormt lika. Först ett tag var jag och Milo själva. Passade på att bläddra i deras fotopärmar på gamla bilder. Hittade både på Noel och Levi. Så mycket minnen i bilderna.
 


Till sångstunden kom det några fler barn och sjäng. Milo sov då men vaknade till de två sista sångerna. Efter sångstunden var det dags att göra gipsavtryck. Har gjort det tidigt med båda grabbarna och det är så kul att ha kvar dessa. Resultat får ni se när jag hämtar hem dem.

När de stängde på förmiddagen så gick jag en runda i centrum. Då kom jag på att jag glömde påsen jg hade haft med mig som ramarna låg i. Hasde lite annat där i så det var bara att gå tillbaka till kl. 13 när de öppnade igen. Då var Michelle och Millie där och även Jacque och Lovine där. Vi stannade en stund innan vi skulle åka och hämta Noel och Levi på förskolan.

I måndags så fikade jag med Michelle och Millie och med Johan. Så längesen jag träffade honom men så kul att ses igen! (Jag, Johan, Linda, Michelle och hennes sambo Linus gick på gymnasiet tillsammans)

På tisdagar har vi simskola för Noel och Levi och eftersom det är tisdag idag så stod ett besök till simhallen på kalendern.


Tisdag.

Publicerat: 2013-04-09 Kl: 14:40:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


 
 
Så var det tisdag igen. Imorse så lämnade jag Noel och Levi på förskolan. Efter det åkte jag och Milo och gjorde lite ärenden. Tyvärr så hann vi inte med allt som vi ville göra och jag hoppas att jag hinner det senare i veckan. Imorgon får vi finbesök så då går det inte :)

När vi kom hem därifrån så kom min lillasyster Erica hem till oss. Hon ville prova ut kläder inför lördagens dop då vår andra syster Maddis bebis ska döpas. Jag är dessutom fadder till honom. Har glömt att skriva det kom jag på. Lilla Oscar föddes den 14 januari 2013 och är hela 5 veckor äldre än Milo. Han är en aktiv liten bebis som verkligen vill hänga med i svängarna.
 

Oscar


När vi hämtat Noel och Levi så är det dags att packa väskan och åka till simskolan. Måste säga att det är så roligt att grabbarna går på simskola. De lär sig otroligt mycket och har dessutom roligt när vi är där.
 
 
 

Mamma Mickan och Milo
 
 

Milo 1 månad

Publicerat: 2013-04-08 Kl: 10:25:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Milo har hunnit bli 6 veckor nu men jag tänkte visa en bild på honom när han blev 1 månad. Tiden går fort men vi njuter verkligen av bebistiden. Milo är en lugn och harmonisk bebis. Han blir glad och ler stort när han ser sina brorsor, mamma och pappa. Ljud kommer ur munnen och leendena kommer ofta när man pratar med honom. Han sover fortfarande mycket på dagarna, gillar promenader i vagnen och att åka bil. På natten vaknar han ofta och gärna och äter.

Milo 1 månad, den 21 mars 2013
 

Milo på Levis födelsedag den 26 mars 2013

Levi 4 år

Publicerat: 2013-04-08 Kl: 09:52:00 | I kategori: Levi | 0 kommentarer


Vår underbara Levi har fyllt 4 år den 26 mars 2013. Vi klev upp hela familjen och sjöng för honom och gav frukost på sängen. Paket blev det också såklart. På sin födelsedag så får man välja middag och Levi valde pannkakor med sylt och grädde. Så det var bara att ställa sig och grädda pannkakor. Tur att jag gillar det då :)

Levi firades sedan med familj och släkt på långfredagen och med sina kompisar på påskafton. Det blev såklart mycket hembakat som det brukar bli hemma hos oss. Levi var mycket nöjd med alla sina födelsedagsfiranden och och undrade om han faktiskt fyller år alla dagar :)
 

Hembakat. Marrängtårta, Kärleksmums med påsktema, Chokladbollar, Finska pinnar
 

Har man inga tårtljus så går det lika bra med värmeljus
 

Levi och Noel testar Levis nya presenter.
 

På Levis kalas med sina kompisar så önskade han sig en Batmantårta som jag självklart gjorde till honom.

RSS 2.0