Grattis på morsdag fick man imor

Publicerat: 2009-05-31 Kl: 09:52:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


0-1215b7f64e4c4eb384f2c74af15c379f.png

Grattis på morsdag fick man imorse! Men den har ljuvliga frukosten fick jag varken hemma eller på sängen. Utan den serverades på Scandic crown hotell i Infra City! Här finns allt från buffe med bröd, pålägg, till massa annat gott! Tack älskling!


Rapport från Sthlm Marathon

Publicerat: 2009-05-30 Kl: 16:12:21 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


0-4a35424bb5fc9499f9febb53a3a93ad8.png

Pappa och son jobbar hårt

Idag är vi på stockholm maraton. Vi jobbar på vätskekontrollen vid T-centralen. Noel 1 år och 9 månader har fått en alldeles egen funktionärsväst och vill såklart hjälpa till! Här passerar löparna 2 gånger. Pappa har precis passerat och ser pigg ut! Noel trivs och är jätte duktig! Solen skiner och det är 25 grader varmt!


Update!
Nu är vi hemma! Efter en lång och härlig dag i solen! Båda barnen var superduktiga! Noel tyckte om att ströva omkring bland vatten och människor. Plocka stenar och äta banan! Pappa tog sig runt hela maran på 4,2 mil, 42 km! Så himla imponerad och stolt är jag!!
5 timmar och 35 minuter blev tiden!

För alla er som läser Svenska Dagbladet!
Håll utkik i morgon! Ni kommer (kanske) se något bekant!

Update!
Tyvärr kom inte bilden med på Noel som "Den yngsta funktionären" med i tidningen. En Journalist och hans fotograf var och fotade honom när han hjälpte till att fylla några muggar med vatten och intervjuade honom och Jonas!

Flyttat!

Publicerat: 2009-05-29 Kl: 19:03:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ja tyvärr har inte vi flyttat än. Men min pappa har idag flyttat till Radhus. Så hela eftermiddagen har vi hjälpt honom att flytta! Skönt att flytta en dag som denna, solen står högt och skiner. Det är varmt och vi är ute i shorts och linne. Noel har sina tuffa shorts som morfar köpte i Thailand och T-shirt och Keps. Han ser så otroligt somrig ut när han springer runt på tomten och "hjälper" till! hihi! Just nu är det lugnt här, bara jag och Levi som är kvar. Resten är på uppdrag!

Det ska bli lite mat och dricka och fira att flytten är klar! För pappa blir det vatten och sedan massa pasta. Uppladdning inför dte stora loppet imorgon! Han ska nämligen springa Stockholm marathon som är 4,2 mil! Vi ska in och stå vid vätskekontrollen på Vasagatan! Det ska bli 25 grader varmt och sol så vi får hoppas att det blåser lite kallt för  alla löparna!

Nu ska jag packa upp lite till och möblera lite!

Hoppas alla har haft en solig och skön dag!

Välkommen min nya....

Publicerat: 2009-05-28 Kl: 12:23:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


...FIKA-Dator hahahaha!!!

Eller som de flesta andra kallar miniPC eller netbook! I Tisdags fick den följa med mig hem! en 10" från Asus! Svart! Tänkte först köpa en rosa, fast jag är ju ingen rosa tjej. Så jag tänkte om och det fick bli en svart istället. De flesta som läser vet nog vad min kära älskling jobbar med. Ni som inte vet kika in HÄR

Just nu sitter jag på "Hyllan" även kallat Waynes Coffee med Jossan! Har precis hämtat Noel från dagis och ska äta lite lunch medan båda barnen sover! Noel hade på aig full mundering av extra-kläder. Dom hade varit ute i spöregnet och han hade satt sig i en vattenpöl berättade personalen! hihi Ingen har väl dött av lite blöta kläder inte. Vatten är ju så underbart kul att busa i! Så jag förstår att det var lockkande att sätta sig i den! :-)


Nej nu ska Jossan få blogga lite! Jag ska köpa mig lite lunch!

Ha en toppendag!


SyskonKärlek

Jordgubbar i solen

Publicerat: 2009-05-25 Kl: 17:35:29 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Vi har ätit jordgubbar på en filt i gräset vid lekparken utanför oss. Solen har lyst hela dagen och det har varit riktigt varmt ute!!
Tog en promenad ner till barnens hus för att köpa hink och spade och en skottkärra till Noel!!



Nu ska vi iväg till min farbror som fyller år idag! Grattis!!

Det får bara inte hända...

Publicerat: 2009-05-25 Kl: 17:31:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är så hemskt så man vet inte vad man ska säga.
Tänk att detta har hänt i där vi bor. Ja ni läste alldeles rätt,
i Upplands Väsby har en tonårsflicka blivit attackerad med kniv.

Läs vidare här Aftonbladet

Grattis på 11-årsdagen!

Publicerat: 2009-05-22 Kl: 12:10:12 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Grattis på 11-årsdagen syster och moster Erica!
Hoppas du får en alldeles underbar dag med mamma i stan och på din födelesedagsfest!!!

Grattis i efterskott till svärfar och farfar Kåre som fyllde år igår!!
Varma hälsningar från oss!!


Landet

Publicerat: 2009-05-22 Kl: 12:06:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Japp! Det är här vi är just nu! I onsdags eftermiddag hämtade vi upp min pappa och begav oss ut mot landet! Så härligt mednågra lugna dagar! Jonas är ju i malmö och jobbar och kommer hem sent ikväll. Så jag och mina barn och Moffa åkte till landet! Igår hade vi en härlig dag. Vi klippte gräsmattan med en åkgräsklippare, känns som man åker veteranbilarna på grönan! Finkammat kanterna med trimmern, åkt en massa massa fyrhjuling! Noel har ju fått en alladeles egen fyrhjuling! En liten 50 kubikare! Igår lärde han sig att köra den själv. vi ställde ner gasen så att den nästan "kröp" fram när han gasade fullt. Självklart har han hjälm på sig när han åker och vi håller i säkerhetslinan som bara är att dra ut så dör den! Han är så duktig min lilla fyrhjulingsförare!

Levi han har haft det riktigt bra. Sovit mestadels av tiden och fått massa uppmärksamhet. Vi har grillat och pysslat med en massa här ute på landet. Firat har vi oxå gjort! :-) Varit på grillfest har vi hunnit med oxå. Älskar verkligen livet ute på landet. Det är lugnt och skönt, inga grannar i närheten, bara sitta och lyssna på fågelkvitter vinden genom skogen och fyrhjulingen och glada Noel skratt! Det finns inget härligare än att kunna vara utomhus så mycket och Noel kan springa runt och hämta stenar och pinnar. Köra bobbycar, trambil och trehjuling! Skulle kunna stanna här i flera dagar till!!

Livet är så underbart! Nu längtar jag tills vi flyttar och kommer ha en alldeles egen tomt! 

Snabb Info

Publicerat: 2009-05-20 Kl: 08:01:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Dagislämning, babymassage,
Efterkontroll på MVC, Hämta Noel,
packa bilen och
ge oss ut på äventyr!



Levi 7 veckor!



Bloggdesign!

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 23:27:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag är med och tävlar om en valfri bloggdesign
hos annasara.net, var med och tävla du med, klicka här!

Nova Star Hjärta Molo

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 23:01:37 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Efter middagen packade vi ihop för att ta en promenad och hämta ut ett paket. Promenaden ställdes in, vi satte oss i bilen eftersom det började regna igen. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Det var precis vårt bekymmer, i alla fall kläder till vagnen. Jag har ännu inte lyckats klura ut på egen hand hur man tar på regnskyddet... Någon smart och logisk person får allt ta och hjälpa mig någon dag!

Hämtat ut paketet har vi i alla fall gjort och på bilden nedan ser ni vad som hanns i.


Noel testar nya kläderna.
Han tyckte inte om lappen som satt på tröjan därav den missnöjda minen.



Hood grön, Molo
Harem byxor, Nova Star


Allt inköpt på Mysgrodan
Otroligt snabb leverans måste jag säga! Tack för det!



Kläderna såg jag hos Tumadre och blev genast förälskad! Det är första gången jag beställer kläder och har länge velat göra det men tyckt att det varit "onödigt" att köpa dyra kläder när dom ändå växer ur kläderna så fort. Men nu har Noel haft samma storlek sen han fyllde 1 år. Köpte i och för sig en storlek större. Men den storleken kan han nog ha väldigt länge. Sedan tar lillebror över kläderna!

Morgonfika

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 16:39:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Nu är Jonas i Malmö och jobbar. Jag är själv hemma med barnen och det går hur bra som helst! Mina underbara barn är så duktiga och snälla och busiga och ja allt små barn och bebisar kan vara :-) Vi saknar ju självklart Jonas hur mycket som helst! Jag vet nog att du läser det här min älskling! Vi saknar dig massor!

Imorse när vi vaknade tog jag och Noel en dusch innan vi gick iväg till dagis kl 8. Det var lika jobbigt idag att lämna men han fick komma till sin favoritfröken där. Så det gick bra ! När jag och Levi kom hem hade vi fått finbesök i form av Jossan. Vi fikade, drack kaffe och åt tårta (som blev över från i lördags) Pratade en massa. Jag råkade sedan visa Jossan en sak som ingen av glömmer. Vi blev båda förälskade på en gång! hihi eller hur!?! Efter en massa prat skulle Jossan till MVC så vi följde med som sällskap. Kikade sedan i lite affärer innan det var dags att hämta Noel från dagis kl 11.45. Vi gick hem på en gång då jag glömt Noels filt och tur var väl det för himlen öppnade sig och jag som tänkt gå en promenad. Noel fick sova inne i sin säng och Levi sov i liggdelen.

Noel och Levi har myst och lekt på ett täcke på golvet hela eftermiddagen. Dom är så söta ihop. Noel satt bredvid Levi och hans hand nuddade vid Noels fot. Då tog Noel bort foten och skrattade så jag tror att Noel busade med Levi som då "killade-Noels-fötter" haha så sööta mina barn! Pappa och Maddis kom förbi en sväng oxå! Alltid lika trevligt! Nu ska vi äta middag och sedan ta en promenad och hämta ut ett efterlängtat paket! :-)


Tävlar!

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 14:23:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag tävlar om en valfri väggtext från VinylaHem i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!

Tack!

Publicerat: 2009-05-17 Kl: 11:46:47 | I kategori: Recept | 5 kommentarer


Tack så hemskt mycket för alla gratulationer på min födelsedag och till alla som varit här och fira mig! I onsdags var mamma pappa och systrar här på middag och igår var släkten här för att fira mig! Fick massor av mina presenter!
Tack för det! Igår bjöds dte på Tårtfika! Alla kanske inte vet men jag är lite pysslig av mig och har fastnat lite för tårtbak! Kan sitta länge och bara titta på bilder och läsa om tårtor, tips och trix och inspiration osv.


Här är min födelsedagstårta!

Hemmagjord Tårtbottnen
Chokladkräm
Hallon och Vaniljgrädde

Spacklad med grädde
Täckt och dekorerad i marsipan
Egengjord Kristyr



Rosorna är gjorda för hand!

Fin va!?!


Karaffen och muggarna fick jag av min syster (fick även 2 st brickor till i samma motiv)

Kläder, smycken, väska,
presentkort, mixer från OBH Nordica (grön såklart),
blommor
och en stor Krukväxt var andra saker jag fick!




Är det en vanlig dag...

Publicerat: 2009-05-13 Kl: 07:46:43 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


...Nej det är ingen vanlig dag för det är Mickans födelsedag!... Hurra! hurra! Hurra!

.

Ja idag är det alltså min födelsedag! Klockan 02.02 en tidig onsdagsmorgon 1987 ville jag komma ut flera dagar för tidigt med "akut" planerat kjejsarsnitt eftersom jag låg i säte och vattnet gick. Hela 22 år fyller jag idag! Känner mig sådär löjligt lycklig idag precis osm man gjorde när man var liten och hade sin födelsedag! hihi

Nej nu har jag inte tid att sitta här. Ska iväg och lämna Noel på dagis och sedan ska jag och Levi ner till öppna förskolan för att ha babymassage för första gången! Ska bli kul, gick ju på det med Noel oxå! Hoppas ni alla får en underbar dag det ska jag ha i alla fall! Puss och kram!


Nu finns receptet ute på Kladdkakemuffins!

6 veckor

Publicerat: 2009-05-12 Kl: 10:14:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår var vi på BVC med Levi efter vår promenad. Nu väger han 5220 g och 59 cm lång. Lika lång som dom mätta han förra gången. Men det var en annan sköterska som gjorde det då på en annan mätbräda. Ja huvudsaken är ju att han ligger fint på sin kurva och det gör han nu efter andra mätningen på 59 cm :-) hihi Nu har han snart gått upp 1 kg och växt hela 5 cm från födelsen.

Nu börjar man verkligen få kontakt med honom. Han ler och följer med blicken när man pratar med honom och han ger små ljud ifrån sig och man känner sig verkligen älskad! Mammas lilla skrutt! Tänk att jag har nu två barn att älska över allt annat! Jag har ju självklart Jonas oxå som jag älskar över allt annat!

Levi i mormors famn i lördags!



Glöm inte att läsa inlägget under oxå! I eftermiddag kommer receptet som jag utlovat! Håll utkik!

Och vi fortsätter gå...

Publicerat: 2009-05-12 Kl: 10:06:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Imorse vaknade vi av att solen lyste och vem blir inte lycklig av att få kliva upp då. Noel var alldeles gosig på morgonen och ville kramas massor. Levi han sov för fullt för han var vaken redan vid 4-tiden. Det blev Havrefras med mjölk för Noels del till frukost! För min egen del fick frukosten vänta. Vi klädde på oss och gick ut i solen för att gå till dagis. Även idag blev Noel ledsen när mamma och levi skulle gå. :-( Känns så jobbigt att lämna honom så. Jag vet ju att det är fel att ta med honom hem bara för att han blir ledsen men det känns verkligen fel att lämna honom när han är så ledsen...

Efter lämningen var det dags för lite motion. Kändes riktigt härligt att vara ute och gå kl 8.00 på morgonen när solen lyser! Idag blev det en lite längre promenad. Jag kände mig nämligen pigg efter 3 km så jag tänkte att vi fortsätter väl att gå! hihi

Distans: 5,4 km
Tid: 54 minuter

tid/km: 10:04

Idag ska jag och Levi äta lunch med Jonas innan det är dags att hämta Noel. Han får ju lunch på dagis och jag hämtar honom när dte är dags att sova för dem andra. Han går ju 8-11.45 mån-tors.

Pappa och son, 6 veckor liten Levi!

Hurtiga mamman!

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 09:13:00 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Här var det dåligt med uppdatering! Sorry för det! Tänkte bara snabbt uppdatera här innan jag ska gå ner till bvc med Levi och väga och mäta! Imorse klev vi upp tidigt. Lämnade Noel på förskolan vid 8 och efter det gick jag och Levi, ombytta och klara, ut på en lång rask prommenad. Ni vet en sån här promenad man bara längtar efter och blir alldeles svettig av. hihi En sån runda har jag varit ute på idag! 3 km på 31 minuter! Inte illa och riktigt svettig blev jag- Så nu är jag nyduschad och ska alldeles strax gå ner till BVC som sagt! Vid 11.45 är det dags att hämta Noel som nu är frisk och tillbaka på dagis. Imorse blev han ledsen när jag lämnade honom, usch vad jobbigt det är att bara gå då! Men jag vet ju att han får roligt efter bara några minuters sittande hos personalen!

Nej nu väntar Levi, jag måste springa. Haha eller inte! Dagens motion har vi redan avprickat!


Mamma och Levi, 6 veckor!

Kladdkakemuffins

Publicerat: 2009-05-07 Kl: 23:30:33 | I kategori: Recept | 3 kommentarer




Kladdkakemuffins

Ca 45 st

300 g smör
6 st ägg
7 1/2 dl strösocker
4 1/2 tsk vaniljsocker
3 krm salt
12 msk kakao
6 dl mjöl
1 1/2 tsk bakpulver

1. Sätt ugnen på 200 grader och
sätt ut muffinsformar på 2-3 bakplåtar med bakplåtspapper på.
Smält smöret.

2. Vispa socker och ägg poröst i en stor bunke.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Rör ner dom torra ingredienserna och smöret i smeten.

3.
Klicka ut smeten i muffinsformana och grädda mitt i ugnen i ca 10 min.

Mums!

Receptet går jättebra att halvera om man vill! Det gjorde jag

Fotosession

Publicerat: 2009-05-07 Kl: 13:37:54 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Tog ta lite bilder på Levi imorse och medan jag höll på kom Noel och la sig bredvid i soffan!
Självklart fick han också vara med! Blev väldigt fina bilder tyvärr väldigt mörka.




     
Kram och puss brukar Noel säga till "Lille"


Mina älskade pojkar!
Noel och Levi




Mer än Tusen ord!

Publicerat: 2009-05-07 Kl: 13:31:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Såhär somnade mina söta underbara barn idag!

Noel 1 år och snart 9 månader och Levi 6 veckor idag

Blir alldeles lycklig av att se dem. Bilden säger mer än tusen ord!
Ni förstår varför jag älskar dem va?!


Levi

Publicerat: 2009-05-06 Kl: 15:40:22 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Mamma och Levi 5½ vecka



Jag har helt glömt att skriva och berätta för er vad min lilla Levi vägde när han var 1 månad

4820g och 59cm lång


Noel vägde 4185g och var 56 cm lång. Men nu skiljde det ca 500g och 3 cm redan vid födelsen! Så båda mina pojkar växer på bra i början!


  
Mamma och Levi    Mamma och Noel
Ungefär lika gamla på bilderna


Ni har väl inte missat något inlägg som jag lagt till de senaste dagarna. Dom är fulla med bilder och även ett recept!
Bläddra ner så får ni se!

Lingonbröd

Publicerat: 2009-05-06 Kl: 14:42:12 | I kategori: Recept | 2 kommentarer


Här kommer receptet på detta bråttom bröd! Det går snabbt att slänga ihop och tar inte alls lång tid. Det är lätt att få det bra och det smakar riktigt gott. Har bakat det här brådet flera gånger tidigare! Passar bar som till frukost/mellanmål/kvällsfika eller till paj, soppa eller någon annan maträtt!
Jag vet i alla fall en som kommer vara lycklig när han kommer hem från jobbet! =)





















Snabbakad Lingonlimpa


Till 1 Limpa

½ dl krossat vete (jag använder krossat bovete)
1  dl havregryn
3  dl grahamsmjöl
5  dl vetemjöl
2  tsk bikarbonat
1  tsk salt
4  dl filmjölk eller naturell yoghurt (jag använder filmjölk)
3/4 dl brödsirap
½ dl lingonsylt eller vinbärssylt (jag använder 1 dl lingonsylt för jag gillar smaken)


Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200grader
2. Smörj en 1 ½ liters avlång form väl
3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör om.
4. Blanda ner filmjölk, sirap och lingonsylt. Rör ihop till en smet och klicka ner i formen.
5. Grädda på gallret på ugnens botten i 55-60 minuter. Stjälp upp limpan och låt dne svalna under duk!

Låt det väl smaka!

Sjukstuga ger Hemmafrus poäng!

Publicerat: 2009-05-06 Kl: 14:16:20 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Efter att vi kom in igår efter uteleken så ville Noel ligga inne i vår säng och titta på Rorry-Racerbilen. Jag höll på att plocka med lite saker i vardagsrummet när jag hörde Noel gny och gnälla inne i sovrummet. Det lät som om han hade det jobbigt. Gick in och tittade till honom, kände på hans panna att han började bli varm. Hämtade febertermometern och tog tempen. Det visade 37,9 och jag förstod att det var på väg uppåt för han såg ut att ha det riktigt jobbigt och grät väldigt anträngt! Klockan var då 15.40.
När Jonas kom hem strax efter 16 tog vi tempen igen och då visade den 39,5. Stackars lilla Noel hade hög feber! Han somnade och sov nästan hela kvällen. När han vaknade till hade febern inte lagt sig så vi gav honom Alvedon så han kunde sova för natten! Han somnade om direkt och vaknade vid 22.30 och hade då inte ätit någon middag så han fick äta kvällsfika med oss. Yoghurt och smörgås!


Mammas lilla sjukling kollar på Rorry!


Blev ju som ni säkert förstår inge dagis för Noel idag. Han vaknade redan vid 5 tiden och halvsov till 6.30 sedan var dte bara att gå upp. 38,2 hade han imorse. Efter lite frukost hoppade vi ner i badet medan Levi sov. Massa plask och lek. Inte kunde man märka att min lilla gosse var sjuk inte.

Febern på väg ner och en mysNoel som vill ligga i sängen med nappen och kossan.
Då passade jag på att skaffa mig lite hemmafruspoäng! Hihi det är något som jag och mina kompisar körde med väldigt mycket under gymnasiet! Jag har ju skaffat ganska många hemmafruspoäng nu i och med att vara 2barnsmamma! Plockade undan allt i hela lägenheten och la på sin rätta plats, slängde in en tvätt, dammsög, torkade golven, städade badrummet, hängde tvätt, dammade och torkade rent, slängde in alla sängkläderna i tvättmaskinen. När Noel fått i sig lite lätt lunch var det dags att sova. Han somnade på en gång. Levi har varit helt lugn hela förmiddagen och bara ätit och sovit! Medan båda barnen sov tänkte jag skaffa mig lite mer hemmafruspoäng genom att ställa mig och baka bröd! Ett så kallat bråttombröd på Bikarbonat istället för jäst!

Brödet står i ugnen, lägenheten är nystädad och jag ska strax hänga upp sista tvätten och plocka ut brödet när dte är färdigt! Tänk vad effektiv man kan vara ibland!

Till Levi

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 16:14:57 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Lite shopping till Levi



Biblioteket!

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 15:41:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag och Levi hade en lugn och skön eftermiddag men när klockan närmade sig 11 var det dags att göra sig iordning för att gå och hämta Noel till 11.45. Han satt kvar vid matbordet och höll på att äta upp sin smörgås! Klädde på honom och la ner honom i vagnen och började gå. Efter 2 minuter sov han! Trötter! Gick ner mot centrum för att få mina trosor jag köpte igår avlarmade! När jag skulle sätta på mig dom imorse såg jag att larmet satt kvar på, så dte var bara att knalla ner till centrum. Tjejen i kassan bad så hemskt mycket om ursäkt!

Efter det passade jag på att äta en liten bit innan barnen vaknade! När Noel vaknade så började vi gå hemåt men det började regna så vi gick in på Biblioteket istället! Noel sprang runt och tittade på alla böcker och gungade på gunghästen som fanns där! =) Massa kul saker fanns det! Vi lånade 4 böcker! Det hade slutat regna och bara duggade lite. Innan vi klev in hemma lekte vi en stund ute i lekparken. Men när det började regna mer gick vi in! Noel var trött efter all lek och bokläsning! Nu tittar han på Rorry-Racerbilen! Snart kommer Pappa hem då ska vi hitta på nåt skojj!


Emiiiiiil!

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 09:38:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Bild lånad från Lindex

Visst är den tuff den här tröjan!! Nu mera finns den i Noels ägo!
Har tyckt hela helgen att han liknar Emil i Lönneberga i sin nya keps som pappa Jonas köpt till honom

Eller vad tycker ni?!


Efter solsken kommer regn?!

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 09:26:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Nu är vi hemma efter flera underbara dagar på landet! Vi åkte på onsdag eftermiddag och kom hem i söndags eftermiddag! Jonas kom ut på lördagen! Vädret var helt otroligt! 3 dagar låg man och solade i bikini och Noel sprang runt i shorts och T-shirt och keps. Vi smörjde in oss med solskyddsfaktor och det kändes verkligen som sommar!

Vi har gjort massor
Hoppat studsmatta, åkt fyrhjuling, solat, badat vattenspridare, ätit god mat,
krattat grusgången, åkt åkgräsklippare, rensat i skogen, fällt träd, gått tipsprommenad, haft 5-kamp,
brännbollsturnering, spelat kubb, grillat och en massa massa annat!

Noel älskade att vara ute på landet. Det fanns så mycket saker som han kunde göra och han var utomhus hela tiden. Åkte bobbycar, lekte i sanden, hämtade pinnar och kottar, sprang runt på gräsmattan och sparkade boll. Hjälpt morfar med både det ena och det andra. Han badade vattenspridare oxå. Först sprang han in med kläderna på innan jag hann få av honom dem så han kunde springa naken! Han skrek av glädje och säkert oxå för att det var kallt men fram och tillbaka genom det kalla vattnet! Hihi



  



Hans ordförrård har ökat under helgen oxå! Så kul att höra hur snabbt han snappar upp ord! Det gick jättebra att sova på landet oxå. Jag, Noel och Levi sov i lillstugan. Sedan sov min syster och hennes kille där när dom kom. Och sedan Jonas oxå såklart! Men det gick hur bra som helst! Levi var vaken väldigt mycket de 2 sista nätterna men det gick bra det med! Levi har oxå trivts jättebra ute på landet. Han har sovit utomhus i sin liggdel och inomhus i den sköna soffan. Han har ju även fått följa med på storebrors äventyr oxå!



Längtar tills nästa gång vi åker ut till landet!

Synd bara att det fina vädret försvann och ersattes av regn igår. Idag är inte vädret bättre heller!
Noel går på dagis nu fram till 12 juni! Sen tar vi sommarlov!


RSS 2.0