Happy Thanksgiving!! :) I'm thankfull for ...

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 21:06:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6458 (MMS)

Happy Thanksgiving!! :) I'm thankfull for My two chiffren and My lovely Jonas!!! <3


Enjoy time!

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 16:49:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Enjoy time eller njuta av tiden och ta vara på den. En tid när jag riktigt laddar om är när jag går mina scrapbookingkurser. Jag får en chans att vara riktigt kreativ och koppla bort alla måsten som man annars alltid tänker på! Jag talar för mig själv men tror säkert inte att jag är ensam om att tänka på alla måsten!

Min tid när jag laddar om och gör något riktigt kreativt är när jag får gå mina kurser. Jag går kurser hos Scrapgalen. Hit kan man komma som nybörjare eller för dig som redan scrappar lite hemma eller bara behöver nya idéer.

 


Nu har vi firat klart alla födelsedagar i ...

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 22:23:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6662 (MMS)

Nu har vi firat klart alla födelsedagar i familjen för det här året! Nu längtar vi till julen och inviger med glögg och pepparkakor!


Godnatt säger Levi tillsammans med Pippi, ...

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 19:51:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3672 (MMS)

Godnatt säger Levi tillsammans med Pippi, Herr Nilsson, Lilla Gubben och alla kaninerna! :)


Rivstartar veckan med...

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 23:47:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


...EN VINST!!!

Japp jag har äntligen vunnit en tävling!!! Nämligen i underbara mammajossans blogg! :) Jag har vunnit en namnplansch får Annaform! Åh längtar sååå mycket tills den kommer! Passa på att beställa en plansch till era barn med! Gå in på Annaform.se


Så här såg det ut på Jossans blogg igårResten av veckan har rivstartat den med.
Låååång måndag med möten och träning. Tisdag flög fram den med och avslutades med en scrapbooking kurs!!! I love!!! Det är någonting som verkligen får mig att varva ner och koppla av när det blir för mycket helt enkelt! Jag går Scraphurser hos Scrapgalen.se Är du intresserad så kontakta mig via bloggen eller Maila direkt på Scrapgalens hemsida.


Mitt senaste alster från scrap-kursen!
Levi klättrar i trädet i Frösakull, Halmstad sommaren 2011Imorgon väntar en lugnare dag!

Den heliga fredagen!

Publicerat: 2011-11-04 Kl: 20:08:04 | I kategori: Tips! | 1 kommentarerÄntligen helg igen!
Denna vecka har många varit lediga då det varit höslov hela veckan. Vi har jobbat på som vanligt och barnen har varit på förskolan. Fredagar är heliga i den här familjen. Lördagar har vi sällan planerade utan dessa kan innehålla allt möjligt, middagsbjudningar och annat sånt! Det är extra mys på hög nivå och vi vårdar fredasgkvällen väl inom familjen! Idag bjöds det på en favorit i repris nämligen hemlagade köttbullar, hemlagad potatismos och hemlagad gräddsås till det! Som grädde på moset även hemlagad lingonsylt (dock inte av mig utan av min underbara mormor)

Barnen hade önskat glass till fredagsmys och självklart fixade vi det! Barnen hoppar i sina nya lekdressar från Vossatassar. Glass i stora lass. Nu är det läggning av barnen som gäller. Imorgon väntar det massor av skoj för hela familjen. Noel ska iväg på egna äventyr med farmor och ska stanna där i helgen. Jag själv ska träffa mina underbara barndomsvänner imorgon kväll! :)

Hur har ni andra det med fredagar? Är det er heliga helgdag eller är det lördagen eller kanske söndagen? Berätta gärna vad ni gör?

Tävling igen!

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 22:01:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 

Jag tävlar om planscher från Annaform i Nikitas blogg
Tävla här du med!


Hösten

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 21:33:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


November och än har inte snön kommit. Vi njuter för fullt av hösten med alla dessa härliga färger på löven och behagliga temperaturer innan minusgraderna biter i kinderna. I helgen gick jag och Levi en stund i skogen. Vi hittade massor av fina löv och Levi hittade "svansar"

 

 


Levi har hittat "svansar"

 


30 oktober 2011

 

Stor Kram från oss!


Förlåt förlåt!

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 17:38:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag ber om ursäkt för fruktansvärt dåligt bloggande den här månaden! Vi satsar vidare på November istället ;)
Däremot har vi inte bara suttit hemma och inte gjort någonting den här månaden. Kanske därför som bloggen fått lite skön och härlig semester. lite synd för er mina trogna läsare som kikar in varje dag i hopp om ett nytt inlägg. Tack för de! <3


Jag och Levi
har hunnit med ett premiär besök i Biosalongen. Vi såg nämligen Cars 2! Väldigt uppsakattat av lille herrn som älskar bilar. Levi som blöjfri, vilket han nu varit i dryga månaden går hur bra som helst. Har väl aldrig varit tal om annat. Han var redo helt enkelt och såååå skönt att slippa blöjorna! :)

Noel har varit på teater med sin gammelfarmor. De har de lika mysigt varje gång som de är på teater. Bilblioteksbesök med mormor och handla blommor till trädgården med mamma.

Besökt brandstationen har vi gjort och åkt brandbil! Igår besökte vi en liten 1-månaders bebis!!! Stort Grattis till bebisen underbara S och S! Blir inte alls sugen på en bebis när man ser än ;)

Det är mycket jobb nu för båda mig och barnens pappa vilket gör att vi är ganska trötta nu på kvällarna! Men så mörkt det börjar bli ute nu!!! Det går fort när det väl blir mörkt ute, inte mig emot jag gillar när det är mörkt ute och jag får tända ljus!

Kommer snart ett inlägg med massa bilder!!! Håll ögonen öppna!

Titta vad som flyttat in hemma hos mig!!! ...

Publicerat: 2011-11-01 Kl: 20:06:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8595 (MMS)

Titta vad som flyttat in hemma hos mig!!! En Iphone 4S vit som bara väntar på att få bli min nya vän! ;)


RSS 2.0