Vi är framme i Portilla, Karlstad! Levi är...

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 19:14:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1239 (MMS)

Vi är framme i Portilla, Karlstad! Levi är ute och går med farmor och farfars hund! Han är så duktig! Noel är redan igång och ska fixa och laga som vanligt! Solen skiner och vinden viner! Det är semester och vi njuter!!! :)


Ute på sjön idag!

Publicerat: 2010-07-13 Kl: 13:49:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1214 (MMS)

Ute på sjön idag!


Vaaaarmt!

Publicerat: 2010-07-12 Kl: 21:42:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är varma dagar och nätter här just nu! Otroligt varmt och svårt att veta hur man ska kunna svalka sig. Barnen tycker det är jobbigt med värmen på nätterna men verkar sova rätt bra ändå. På dagarna så badar vi lilla poolen på tomten och badar vattenspridare. Klagar verkligen inte på denna medelhavsvärme som nått oss här i Sverige!! Det är underbart att man kan verkligen njuta av denna sommar. Tycker mest synd om Jonas och alla andra som behöver jobba i den här tropiska värmen! Det måste vara riktigt jobbigt!

I dagarna så har vi ju varit på Kolmården! bilder kommer därifrån! Jag lovar att ni ska få se! Till veckan när jag inte njuter av solen då ska ni få se bilder därifrån! Jag har även bilder från Skansen och Ekebobadet. Vi har varit på både dop och kalas och badat hos kompisar och åkt brandbil som jag har bilder ifrån!  Vi har underbara dagar just nu!

I veckan väntar massor med skoj och till helgen bär det av ner till Karlstad!

Njut av solen och gör det bästa för att svalka er och Drick vatten!!! :)

Nick 1 år!

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 00:21:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Juste glömde skriva! Idag (alltså innan klockan blev över 00.00) så har vi varit och firat Nick som fyller 1 år!!! Stort Grattis till underbara Nick på din dag! Kommer aldrig glömma när jag höll i dig för första gången och du var så himla liten. Hade aldrig hållt i en sån liten bebis någon gång! Tänk vad liten du var då och nu har du fyllt 1 år!!!
Stort Grattis!I måndags fyllde även Leia 1 år! Vi firade henne i söndags! Stort grattis på din stora dag!

I fredags så var vi på dop för lilla Alicia som skulle döpas!

Mycket kalasande har det blivit. Bilder får ni en annan gång!
Kolmården nästa!

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 00:18:07 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Nu är det färdigpackat och snart dags att sova för imorgon blir det tidig uppgång för att åka i samlad trupp ner till Norrköping och Kolmården! Som vi har längtat och nu är det äntligen dags! Vi blir ett stort gäng som åker. Vi fick även tillökning av en familj som ska följa med oss. Härligt!

Vi besökte Kolmårdens djurpark förra sommaren och blev helt förälskade i den! Så det ska bli underbart att få åka med barnen igen! Levi sov mest förra gången då han endast var 4 månader när vi åkte.

Bilder från Förra sommaren på Kolmården!

Mamma och Levi 4 månader i bilen under Safariresan!

Pappa och Noel tittar ut mot alla djuren i Safariparken!


Noel och pappa matar geten


Levi fick vara med i bärselen. Noel tyckte om getterna!


Kommer att ta ännu mer bilder den här gången nu när jag har min fina kamera!

Barnen badar ute i poolen denna sköna kväl...

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 18:36:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1188 (MMS)

Barnen badar ute i poolen denna sköna kväll! Det blir bio med tjejerna ikväll!


Den lilla fruktkorgen från Ikea passar äve...

Publicerat: 2010-07-03 Kl: 11:49:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1187 (MMS)

Den lilla fruktkorgen från Ikea passar även otroligt bra som mössa/keps! Tok Noel!


Finbesök

Publicerat: 2010-07-01 Kl: 23:01:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi haft finbesök!
Malin och Leia kom förbi och lekte med oss idag! Jag lagade köttfärspaj och barnen åt korv, makaroner och majs. Det gick verkligen hem hos dom. Noel cyklade på vår stengång medan Levi och Leia lekte med alla leksakerna i leksakslådan. Jag och Malin satt och pratade en massa och hade trevligt! Det gör vi om snart!

När vårt besök hade gått så hade båda mina barn somnat. Levi hade jag lagt i sängen och Noel låg och tittade på en film. Hittade honom sovande sittandes lutad mot en kudde. Hna var lite små trött tror jag!

När Jonas kom hem sov barnen fortfarande. Jag la mig bredvid Noel en stund och slumrade visst till själv också!
Skönt de ibland. Vi åt middag och åkte en sväng till Kista Galleria och strosade runt. Barnen fick leka i nya Kids Courten. Ni har väl inte missat den nybyggda lekavdelningen mellan affärerna inne i Kids Courten?!

Imorgon är det Dop som står på programmet och sen väntar helgen och början av nästa vecka med en hel drös med kalas som vi ska på! Fullspäckad helg har vi att se fram emot! Sen på onsdag så drar vi till Kolmården! Längtar verkligen massor! Eller vad säger ni tjejer!I brist på andra bilder så lägger jag in en bild på mig själv!

RSS 2.0