Vi är hemma hos Tess och barnen och leker!

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 16:25:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0019 (MMS)

Vi är hemma hos Tess och barnen och leker!


Ont!

Publicerat: 2010-09-15 Kl: 08:24:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har skrutten ont. Åh när ska detta sluta. vill inte plåga honom mer. Vill helst bara vara hemma och ta hand om honom idag men det går ju inte :( Inge bra inge bra!

Nu dags att sätta in barnen i bilen och åka och lämna barnen och sen vidare till jobbet. Idag jobbar jag lång dag!

Levi till akuten

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 18:32:39 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I torsdags så brände sig Levi på sin morfars motorcykel. Han fick rejäla brännblåsor och dessa har nu spruckit upp och blivit inflammerade. Så vi ska nu åka till närakuten och en läkare ska få titta på det och avgöra om dte behövs antibiotika! Hoppas verkligen att det går bra! Levi har ont i handen och besvärad av de! Stackarn!

Idag fick jag med mig 4 st barn från förskolan. Mina egna två och två bonusbarn. Nämligen Nattis och Colin. Det gick superbra att hämta alla 4 barnen. Dom har varit så duktigt. Lekt busat och nu ätit middag. Tess kommer och hämtar dom efter hon slutat jobba. Får väl se om hon får hem några riktigt trötta barn! :)
Underbara är dom i alla fall!

Idag har de varit fotografering på deras förskola. Och det blev både gruppfoto, enskilt och syskonfotografering. Längtar efter att få se bilderna! Helgen har varit lugn och skön men träffat fanmilj och vänner. I lördags hämtade jag och Levi upp Michelle och Mio. Åkte ner till centrum för att strosa runt. Handla lite kläder till barnen. Åt lunch på Waynes innan vi sa hejdå till Michelle och Mio och Mios farmor som skulle på kalas. Vi åkte hem till Jossan och familjen för att leka lite och snacka av oss. Nu för tiden blir det helgerna när vardagen inte räcker till! Tur det finns helger att hinna ses på!

Nej nu blir dte att gå ner till alla barnen som tittar på Pingu så snällt med Jonas!

Kram på er alla!

Nu är det dags!

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 21:01:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Den här bloggen kommer att bli lösenordsskyddad! Jag vill skriva blogg för att jag vill kunna skiva av mig. Men jag känner att jag inte riktigt kan de pga flera privata skäl som jag inte vill gå in på. Så nu väljer jag att lösenordsskydda bloggen så att jag kan skriva om precis vad jag känner och vill. För jag älskar mitt lyckliga familjeliv och vill gärna dela med mig av vår vardag men den här gången i begränsad skara!

Tack för mig för den här gången!

RSS 2.0