Morsdag!!

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 11:39:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Grattis alla underbara mammor på Morsdag idag!!!

Grattis till min mamma, mormor och farmor!!!

Ni är helt enkelt underbara!

Tack mina underbara barn!

Öppna förskolan idag! Kanske sista gången ...

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 09:49:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1136 (MMS)

Öppna förskolan idag! Kanske sista gången för den här mammaledigheten. Lite sorgligt känns de! Levi leker för fullt.


Long time ago...

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 22:20:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dagarna som gått har flytit på! Vi har haft massa roligt för oss, bra väder och ingen tid för bloggen! Skönt enligt mig då det känns så stor press på att man måste blogga hela tiden och det ska uppdateras en massa. Så i den här bloggen kommer det att uppdateras när tid och lust finns! Tänkte bara så ni vet ni trogna läsare som kikar in varje dag!

Mycket på gång närmaste tiden som kommer! Utlandsresa, konferens med nya jobbet, kolmården med underbara vänner, midsommarfirande och annat kul! Barnen njuter av det soliga vädret och vi är ute hela dagarna. Efter min födelsedag i torsdags åkte vi upp till landet i sala där vi hade fantastiska dagar. Kom hem till underbart väder. Köpt utemöbler, både till oss och till barnen. Till barnen fyndade vi bordet med parasollet på fyndavdelningen på rusta för 100kr! Snacka om fynd! I fredags fyllde barnens farfar år  Stort Grattis!! Vi var där på middag. Jag fick mig ett besök ho frisören innan och blev nöjd med färgen men tyvärr inte med frisyren men men. I lördags var det konfirmation och sedan födelsedagskalas. Min lillasyster fyllde hela 12 år!!! Firade hela långa dagen! I söndags fick vi besök av riktigt goda vänner!!! Tack för en underbar fika och pratstund! Tack moster för dom underbara rabarbern vi fick som vi gjorde underbar paj på!

Noel hade cykellopp på förskolan igår. Vi var där hela familjen och tittade på alla duktiga barn och speciellt vår lilla cyklist Noel. Han fick ett cykelkörkort för sin prestation! Självklart var han superduktig! På kvällen blev det mer firande av lillasyster med god mat.






Idag har jag fått mig en riktigt härlig dag utan barnen!
Lämnade Noel på förskolan och Levi hos farfar.
Själv åkte jag och fick en underbar nagelbehandling i form av akrylnaglar!
Stort tack Jasmine!!!
Noel blev hämtad av mormor
Dom åt glass i centrum och åkte sedan hem och lekte.
Levi har haft kul med farfar hela dagen. Stannade kvar där och fikade tillsammans med svärfar!

Tack för en toppendag allihopa!







Mina barn

Publicerat: 2010-05-24 Kl: 00:54:03 | I kategori: Syskon | 1 kommentarer


Här kommer 2 fina bilder på 2 helt underbart vackra barn!

Levi på konfirmation i helgen

maj 2010

 

 

 

Noel hemma i gungan

maj 2010


Lunch ute i solen. Så härligt att vi även ...

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 12:47:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_6807 (MMS)

Lunch ute i solen. Så härligt att vi även åt frukost ute. Njuter av tillvaron med mina underbara barn!!!


M V G

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 23:52:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Mina Vackra Grabbar

Jonas Noel och Levi

Bilden är tagen med en Nikon D5000

(hihi min!)

 


Soligt i Sala

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 13:13:46 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Haft riktigt sköna dagar ute i Sala! Igår var det riktigt underbart väder. Solen riktigt värmde! Vi var ute från det att vi vaknade tills vi gick och la oss på natten! Vi har fällt träd som vi eldat upp ii tunnorna, kört fyrhjuling. Noel har kört HELT själv!!!! Vi satt på trallen medan han körde runt på 50kubikaren! nacka  om stolt man blir. Han svänger runt själv, gasar själv och bromsar när han ska stanna. Det är riktigt bra gjort för en 2½ åring!!!! Levi haar fått åka runt med mig sittandes bakom och även han älskar det!

Så skönt för Levi att kunna gå omkring och leka på landet. För ett år sedan när vi var där sov han nästan bara i vagnen och som mest låg på en filt med solhatt och lite leksaker runt sig. Nu kan han gå omkring. Han klättrar upp på fyrhjulingen när dne står parkerad, åker bobbycar med släp som han lastar, går omkring på studsmattan och sparkar boll. Han verkligen trivs på landet precis som storebror!

I fredags åt vi min födelsedagsmiddag, foliegrillad lax med potatis och limeaioli! Hade med mig tårtan som blev över och bjöd på!Gjorde även ett kap när jag var iväg med pappa på en metallåtervinning på dagen. Han skulle köpa grillgaller till eldtunnorna. Jag hittade gamla nycklar. Som jag letat efter de!!!! Pappa köpte 4 nycklar till mig som jag ville ha. 50 kr för allohopa! Nu ska jag bara hem och fixa till dom och sätta fina band/snören på så jag kan gänga upp dom! =)


Igår var vi hemma hela förmiddagen, på eftermiddagen åkte vi in till Sala och kollade i lite fina affärer. Tyvärr hann en butik stänga som jag verkligen hade velat gå in i. Är inte van att affärerna stänger redan kl 15 ute på landet. Vi gick då till den stora lekparken som ligger där så vi alla fick leka! Fick massa fina bilder där!

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Vardagen väntar en efter denna långhelg. Ska åka till polisen och hämta våra pass som är klara och sen blir det lite andra ärenden som måste göras. Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi åker till Makrigialos! Men föörst ska jag iväg med jobbet på konferans inför kommande hösttermin! Ska bli så roligt!


23 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 15:25:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


För 23 år sedan föddes jag kl 02.02.
Bråttom hade jag!
Min mamma hade tid för plannerat snitt kl 9.00 samma dag
men vattnet gick tidgare och ut kom lilla jag till världen.

3395 g och 47 cm lång.

Igår hade jag en helt underbar dag. Vaknade av frukost på sängen och att Noel sjöng "ja må veva, ja må veva" Upp och göra iordning inför att gästerna skulle komma. Vid 10.30 säger Jonas att vi måste iväg. Vi hade en tid att passa kl 11. Efter att vi åkt runt i cirklar och vänt och haft oss. Mycket spekulationer hade jag då vi kom till Barkarby! till slut stannade vi på Elgiganten och jag fick bestämma vilken *pip* jag ville ha!!! Tårarna rann för att jag blöev så glad, lycklig och totalt överraskad.

Väl hemma fick vi bråttom. Bullar skulle bakas och paj skulle göras. Tur jag gjorde tårtan kvällen innan. Bullarna åkte in i ugnen precis när gästerna kom. Noel hjälpte såklart till! Tack alla ni som kom och firade min dag! Fikat gick åt och  Stort Tack för alla underbara presenter  jag fick! Tack för alla grattis-SMS jag fick under dagen också!

På kvällen åkte vi ut till landet där pappa, Erica, Maddis och Adam var. Fick presenter!!! Tyvärr blev väl inte kvällen som jag tänkt mig. Levi skrek och skrek för han var såååå trött och Noel ville inte somna. Jag som sagt att Levi bllivit så nöjd, fick "äta" upp det på min egen födelsedag. Han skrek sig tillssist till sömns efter alla möjliga försök...!
Idag är en bättre dag för idag ska jag få min födelsedags middag! Så jag längtar till kvällen!



Mina gardiner finns hos...

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 14:02:38 | I kategori: Tips! | 0 kommentarer


Ett Hus Fullt av Drömmar

 

Hos House of Linnéa finns otroligt mycket fina inredningsdetaljer.

Jag har fastnat för deras gardiner från Svanefors.

Ska beställa dessa så fort som möjligt.

Hittade massor av fin inredning till köket nu som skulle passa in fint nu när vi börjat fått ordning på köket!

 

 

Gardiner till köket rovence/Bretagne

 

Parmesanrivare
Fick 1 kg parmesanost av min mamma när hon kom hem fårn Italien

 

En otroligt fin äggkorg

 

 

Bilderna är lånade från House Of Linnéa

 

 

 


Solig dag!

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 08:48:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Åh det är en underbar dag idag!
Solen skiner och alla är glada!
Vi ska strax gå till bilen och åka till dagis. sen bär dte av mot Kungens Kurva.
Ska bara plocka upp Jossan och Nick.
Ha en toppendag allihopa!



Kitchen Stuff

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 00:36:44 | I kategori: Hem och Inredning | 0 kommentarer


Måndag och ny vecka, en kort vecka blir de för oss. På torsdag är förskolan ständg och Noel får vara hemma. Perfekt då det är min födelsedag och vi får gäster =) På fredag åker  vi ut till landet och stannar där hela helgen. Ska bli så skönt! Idag var det i alla fall förskola för Noels del. Han var glad över att få komma dit. Dom har alltid sångsamling på måndagar och dte gillar Noel. Jag har stannat kvar några måndagar medan dom haft sångsamling och kikat in. Noel hänger med bra och är med i alla rörelser. Så söt!

Levi och jag åkte ner till centrum för att vänta på min farmor. Levi fick leka i lekrutan och gå runt på "torget" i centrum. När han vill gå fort så tar han jättelånga steg och dte ser ju bara för roligt ut! När farmor kom gick vi och handlade födelsedags present till mig! Tack snälla underbara farmor. Vi ses på torsdag, undra vad de blev i paketet! hihi! Kikade runt i centrum innan vi åkte och åt lunch i Infra City med Tess och Michelle och grabbarna. kikade in i lite affärer och begav oss sedan till Barkarby för att gå in i den nyöppnade heminredningsbutiken Chilli. Heeelt underbar! Köpte med mig en helt underbar mysig filt därifrån! Tess gjorde de med! Köpte även ett förkläde som just nu hänger på min Kitchen-krok i köket! Tack för en toppendag tjejer!

Jonas hämtade Noel från förskolan idag. Vi åkte till polisen för att göra pass inför våran resa i början på juni. Det gick jättebra. Levi behövdes bara 2 försök för att få till en bra bild. Noel behövde vi några fler försök, för att inte tala om mitt passkort. Tyckte inte att den sista bilden blev bra heller. Kände stressen  bakom mig och det började bli mycket folk. Jaja dom enda som ska se passet är ju dom ssom jobbar i passkontrollen. Innan vi åkte hem blev de en snabb visit på Ikea och sedan Bauhaus där vi köpte taklister. Köket är så himla fint nu. Taklisterna sitter uppe. Sista biten av väggen är målad och handdukskroken hänger uppe, mycket smådetaljer som ska upp.

Noel ville inte somna ikväll. Tillslut blev de bara för mycket så jag sa med bestämd röst
-Noel du måste sova nu!!!, då han svarar:
-Mamma , inte Noel kan blunda!
haha söta unge alltså. Levi somnade ovaggad som vanligt.







Levi

Publicerat: 2010-05-10 Kl: 00:04:44 | I kategori: Levi | 0 kommentarer


 

Min underbara son!

Du är så nöjd och belåten med livet just nu.
Du strosar runt och upptäcker nya saker
Du tar för dig av de du vill och prövar nya saker
Du blir mer och mer speciell för varje dag som går!
Du är en riktig liten filur som aldrig ger upp.


Du är en livsnjutare!


Han gick igenom hela "smala bron" inne på lekpalatset!

Så underbart att se dig så lycklig Levi!


Helg!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 23:57:18 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Tack för alla fina kommentarer om vårt fina nya kök!! Blir så glad bara jag kikar in där! Ni vet när man lixom ler utan att man tänker de för leendet bara finns där! =)

I fredags åkte jag och Jossan och alla 4 barnen till leklandet i Veddesta. Vi möttes upp hemma hos Jossan och gick till tåget och bytte till buss innan vi tillslut kom fram. Mycket smidigt måste jag säga. Barnen tyckte det var mycket spännande att åka tåg. Levi ville inte sitta kvar i vagnen. han ville också titta ut genom fönstret! Levi somnade innan vi kom fram och sov första stunden inne på Lekpalatset. Noel käde igen sig från förra gången vi var där och sprang in och lekte. När Levi vaknat fick han leka han med. Han är så otroligt nöjd numera när han börjat gå. Har inte sett honom såhär glad och nöjd på väldigt länge. Han gick omkring och strosade och tittade på allt. En gul bil åkte han runt, runt på! Noel hoppade studsmatta. Elika åkte kana och Nick kröp omkring. Vi lekte en lång stund innan vi beställde lunch till oss allihopa. Det tog inte 45 minuter som sist att få in maten så det var ju skönt. Efter lunchen sprang Noel och Elika runt och busade med varandra. Pussades och kramades! =) Söta barn! Trötta barn som inte längre hade krafter kvar till lek ville åka hem. Hade bara med mig min Emmaljunga Scooter och inte syskonvagnen så Noel fick gå. Han var så duktig att gå trots att han var trött. Han somnade på bussen på vägen hem. (Tur de fanns bälte på bussen) fick bära honom upp till tåget men han var så duktig! Sen var han vaken hela tiden. Vi sa hejdå till Jossan och barnen och åkte hem till min pappa och systrar. Blev bjudna på middag och sedan stannade vi hela kvällen. Jonas kom dit efter jobbet vid 20-tiden.

 



Lördagen så åkte vi till Stinsen för lite shopping. Hem och fixa lite kök för att sedan åka och hämta upp Michelle och Mio och Tess för att åka till Malin på inredningsparty! Sååå fint som Malin hade dukat upp! Så verkligen ut som om det var taget ur en katalog. Längtar redan till nästa party. Blev lite shopping för mig som ni fick se bild på i förra inlägget. Vi stannade kvar länge innan vi åkte hemåt i regnet.

Idag kom kakelkillen och smackae upp kaklet så fint så fint! Jag åkte på friidrottsträning och Jonas var hemma med barnen. På eftermiddagen åkte vi hem till Jonas syster som fick en son för 2 veckor sedan. Barnens andra kusin. Helt bedårande söt! Snacka om bebissugen eller vad! Jonas var en så stolt morbror när han höll i honom! Tack för mat, fika och bus! Noel och storasyster kusin bakade bullar tillsammans! Så goda blev dom! Tack för allt!

Ikväll har vi pysslat med småsaker i köket. En riktigt härlig helg har de varit!

KÖK!!!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 20:04:17 | I kategori: Hem och Inredning | 9 kommentarer


Köket är så gott som klart. Idag blev det kaklat av en toppen kille på Comfort i Täby!
(Även kaklet är därifrån! Vill man ha bra service och kvalité på grejerna så kontakta dom!)

Spisfläkten ska sättas upp sen saknas endast lite lister!

Vad tycker ni om vårt underbara kök!!!

Jag kan inte annat säga än att jag älskar de!

Vitrinluckorna och diskhon

 

Här ska spisfläkten sitta. Induktionshäll. Bänkskiva i Valnöt

 

Integrerad kyl/frys, ugn och micro

 

Det här köpte jag på inredningspartyt hos Malin igår!

 


Vi är på lekpalatset!!! Hit har vi åkt tåg...

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 12:46:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1077 (MMS)

Vi är på lekpalatset!!! Hit har vi åkt tåg och buss! :) nu ska vi busa massor!


Vi sitter på tåget på väg mot äventyr!

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 11:16:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1074 (MMS)

Vi sitter på tåget på väg mot äventyr!


Nu är storebror hemma och gungar han med!!...

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 16:32:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1072 (MMS)

Nu är storebror hemma och gungar han med!!!! Härligt väder ute! Vi ska ta ut en filt och fika! Trevlig vårsoldag på er alla!


Levi gungar en stund innan vi hämtar hem s...

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 14:19:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1064 (MMS)

Levi gungar en stund innan vi hämtar hem storebror!!! Tack för en toppen solig dag Jossan, Tess och Michelle och alla barn såklart!


Noel är nyklippt!!!

Publicerat: 2010-05-05 Kl: 22:49:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1063 (MMS)

Noel är nyklippt!!!


Köket klart.... snart!

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 21:01:13 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Som ni säkert förstår så har min dåliga uppdatering med att göra med noll sittning vid datorn och full fokus på annat! Nämnligen köket och leka med barnen ute i det fina vädret. Nu börjar köket verkligen bli klart. Vi gör de sista idag! De få saker som är kvar är en elektiker och en rörmokare. Dessa vid namn Stefan och pappa haha! Stefan och Fia och Alicia var förbi i veckan och fixade med elen. Blev massa snack för mig och Fia medan Stefan arbetade. Alltid kul att ses!

Underbart väder har de varit dom senaste dagarna. Nu när Levi går och nästintill springer omkring här hemma så är han en mycket mycket nöjdare och gladare liten 1-åring. Det är så underbart att se honom just nu. Han skiner som solen och älskar att leka ute på tomten. Efter lämningen av Noel imorse så satt jag ute och solade och läste i lite tidningar medan han lekte, både på framsidan och på baksidan. När han kom tillbaka till mig på framsidan så hade han med sig sin Bobbycar och ett stort leende.

Noel däremot har haft jobbiga dagar sista veckan. Han som varit så otroligt duktig med att gå på toaletten har helt plötsligt inte tid. Eller ja han hinner helt enkelt inte. Det gäller både hemma och på förskolan. Vet inte vad vi ska göra. Är det någon som har något bra tips?

Mycket har hänt sista tiden och Noel har slängt ur sig helt underbara kommentarer haha "Mamma jag är heeeel trött" Haha hur underbar är inte den kommentaren. Nu ikväll när han skulle sova så hade han bäddat ner båda kossorna, en liten gris, "polis-nycklarna", försvarets hudsalva och ett grodgosedjur jag köpte till han från Ikea igår. Alla skulle ha täcke på sig. Inte ens mamma fick plats att ligga bredvid och natta. Sa den lilla ramsan som min mamma alltid sa till mig när jag skulle sova varpå Noel säger "Nej mamma inte natti natti, sagan om den lilla pojken Noel" Så det var bara till att sätta sig på hans lilla stol och berätta sagan om den lilla pojken Noel och strax efter de så somnade han. Levi somnade 18.30 och Noel somnade 19.15.




Hela förra veckan var vi med Michelle och Mio och med Tess och Colin och en snabb visit hos Jossan och Nick. Det var ju Michelles sista vecka på mammaledigheten så vi hittade på massor med skoj. Måndagen spenderade vi hemma hos oss. Köket anlände med stoooor lastbil, barnen åt på pizzeria som jag skrev om tidigare. I tisdags blev de fika på Jossans altan. Tess och Colin kom förbi dom oxå. Michelle och Mio skulle vara hemma och rensa förrådet.


I onsdags åkte vi till Plantagen, Bauhaus, Babyland, Babyproffsen, Barnens Hus. Tyvärr blev Elika sjuk så Jossan och Nick kunde inte följa med. Det blev ingen shopping för vår del förutom lunchen på Mc Donalds. Barnen fick cheesburgare. Snacka om test på snabbmat för ettåringar haha! Vad gör man inte för att barnen INTE ska äta barnmatsburkar när man är ute på äventyr. Sen var deras mammor hungriga oxå!!! hihi! Blev lite vagnshopping för Michelle och Tess! Är lite avis på era nya Scootrar! Men snart får jag mina nya jag med! Ja jag är knäpp men det blir en till Emmaljunga Scooter för våran del! Älskar den vagnen och den vi har börjar verkligen bli lite sliten. har haft den i 2 år och den börjar sjunga på sista versen! Klart att Levi ska få en egen vagn oxå!
Efter hämtningen på förskolan fick vi med oss en liten nathalie medan Tess och Michelle åkte till Uppsala för att köpa Michelles vagn!

Levi Mio och Colin i bilarna på Bauhaus


Nattis och Noel äter mellis

I torsdags
blev de lek hemma hos Michelle med goda mackor och annanaspaj till efterrätt! Helt underbart god Michelle! Den gjorde du bra! Angelica var oxå där. Så längesedan vi sågs så det var underbart att få ses! Barnen lekte på bra och efter lite blodpudding lunch så somnade alla utom Mio som fick ensamtid med alla mammor och Angelica (som är Michelles kusin).

I fredags promenerade jag, Noel och levi och Michelle och Mio hem till Tess och barnen och lekte. Noel som ville cykla på sin nya cykel orkade helt plötsligt inte cykla efter mindre äbn halva vägen. Så jag och Michelle fick turas om med att dra hans cykel hela vägen hem till Tess. Noel fick sitta på fotstödet på vagnen framför Levi. Tuuung vagn och svårstyrd men men vad gör man inte i ett sånt läge. Svetten rinner och tålamodet är på väg att ta slut men man är stark och orkar hela vägen ändå. Jag förstår inte vad orken kommer ifrån. Väl framme fick han busa med Nattis. Blev massa lek och stoj på alla barnen. Lunch för alla och sedan fika innan vi sa hejdå. Michelle skulle åka med sin mamma och handla så jag och barnen gick till bussen. Levi sov i vagnen och jag och Noel satt på bänken och väntade. Noel tycker jättemycket om att åka buss. Det är så sällan man gör det när man har bil. Lat! Jag vet, eller bekväm vet inte vad som stämmer in bäst!

I lördags var vi på Mulle Meck lekparken som sagt. Oj vad roligt vi hade de! Hade glömt hur kul man har där! Kommer bli många besök dit i sommar! Ska lägga in bilder senare.







Mulle Meck!

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 10:05:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag blir det Mulle Meck lekparken i Järvastaden! jag tror nästan det är tredje gången vi bokat in en dag att åka och det har blivit inställt pga dåligt väder. Idag är dte inte heller strålande väder. Men vad gör de för idag tänker vi inte ställa in. Det sägs ju att man ska ha kläder efter väder och inget annat! haha!

Vi blir ett gäng mammor som åker med barn såklart! Noel ser jättemycket fram att få åka dit. Levi han är glad bara han får gå omkring och gärna hänga efter Noel! =)

Om en halvtimme kommer Michelle och Mio hit. Hon skulle bara hämta upp en kompis och hans son. Vi ska åka tillsammans allihopa. Kameran är laddad och nerpackad! Nu kör vi!


 

Igår lagade vi mat i köket för första gången!!! Åh Lycka!! Vad underbart gott det var!


RSS 2.0