Hemma hos Mio!

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 23:37:57 | I kategori: Vardag


Måndag igen och helgen har gått så fort. Ingen tid vid datorn och därav ingen bloggning. Det betyder att vi har haft fullt upp. Med vad får ni veta senare. haha! Imorse tog Jonas sovmorgon eftersom han skulle börja jobba klockan 11. Jag lämnade Noel på förskolan till 9 och åkte sedan hem till Jonas och Levi för att hämta dom. Vi skulle nämligen tillbaka till förskolan till 9.40 för ett utvecklingssamtal med en av Noels pedagoger. Det var så kul att höra hur det går för honom. Han utvecklas och börjar känna sig trygg i den här nya gruppen. Språket kommer mer och mer och det är ett stort framsteg. Han både vill och kan själv även på förskolan. Noels pedagog berättade att han hade skalat hela sin potatis själv. Ingen fick hjälpa till. Han hade suttit och kämpat med skalet under nästan hela lunchen medan det då fanns äldre barn som kan skala men inte vill. Lite kul faktiskt! Stark vilja har han men han har blivit väldigt duktig och framåt oxå! inget ont som inte har något gott med sig! =)

Efter de ät vi lunch innan Jonas åkte till jobbet. Då åkte vi hem till Michelle och Mio för att fika och leka och framför allt kika på deras hus!! Åh det var ju helt sagolikt! Stort, nytt fräscht och massa fina prydnadssaker! Ni har verkligen komiit iordning och fått det fint Michelle! Linda och Meja kom oxå över! Levi kröp fram till trappan det första han gjorde och ställde sig på knäna precis som han gör hemma. Michelle fick plocka undan massa en del saker som levi tyckte var gott att äta på. Han tog en tugga av Mios boll och åt en bit av Milans hundmat och ja vad mer =) haha!
Levi kröp omkring massor. Snart kommer nog Mio att krypa efter. När Linda la Meja på lekmattan som Michelle plockat fram skulle båda grabbarna fram och kika lite extra på henne. Jag tror att hon tyckte det var lite spännande faktiskt!


Fika i Michelles kök!

Vi satt och pratade massor medan barnen lekte och tillslut somnade i våra famnar. Vi pratade delade minnen vi har och människor vi alla 3 känner och ja gamla minnen helt enkelt! Vi har verkligen haft en jättemysig dag! Och Tack Michelle för fikat! Nästa gång vill vi se att du använt elvispen du fått av din mormor! hihi



Hej på dig!                  Åh en Kamera!             Va gör levi för något?!


Mio och Levi är ju för roliga, dom tog varandras nappar och satt och pillade med! Dom kanske smakar annorlunda. Dom höll verkligen på länge med dom ocå. Att så lite kan vara så otroligt intressant och roande!


Levi tog Mios napp och smakade på...



...då tog Mio Levis napp och smakade på den.


Coola Grabbarna på Köksbänken!

Kommentarer
Postat av: Tess

Jättesöta e dom!!!

Nästa gång ska jag banne mig följa med.

Kram på er busungar!!!

2009-11-17 @ 09:06:27
Postat av: Angelica

haha dom är ju för söta :)

Fina bilder på dom :)

2009-11-17 @ 12:32:01
Postat av: michelle - mamma till mio!

hahaha :) vilket fint inlägg :) tack för en bra dag igår! ses imorgon redan

kram på er

2009-11-17 @ 12:35:44
URL: http://miogavric.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0