3 veckor och en massa fika

Publicerat: 2013-03-14 Kl: 23:51:00 | I kategori: Allmänt


 
Idag är Milo hela 3 veckor gammal. I 3 veckor har du varit hos oss och det känns som om du alltid har funnits i våran familj.
 
Vardagsrutinerna börjar att infinna sig. Igår var vi hemma hos Linda och Max, som är 8 veckor, efter att vi lämnat Noel och Levi på förskolan. Michelle kom även dit med sin 1-åriga Millie. Vi satt och pratade och fikade. Så roligt att vi är mammalediga alla 3 samtidigt. vi har redan bokat in nästa träff ;)
 


Idag så åkte jag och Milo hem till Jossan och barnen. Vi bjöds på lunch och fika. Elika ville spela finns i sjön med mig så det gjorde vi. Var lite svårt att hänga med när hon varvade med att prata på svenska och persiska. Ja ni kan ju gissa vem som vann, inte jag i alla fall. Sen blev det en spelomgång med Nick och även mot honom så förlorade jag :)

När vi kom hem på eftermiddagen så började vi med middag och jag passade på att göra farinlimpor som Jossan tipsade om på sin blogg. När limporna var färdigbakade åkte jag för att möta upp mina fina tjejer för vår traditionsenliga torsdagsfika. Den här gången fick Milo följa med även fast han sov igenom hela fikastunden. Tack för ännu en underbar fika Caroline, Bettan och Tette.

När vi kom hem från fikat så var jag bara tvungen att smaka på det nygräddade brödet. Hann inte smaka innan jag åkte. Så gudomligt gott det var. Enkelt att slänga ihop och det blir mycket bröd. Kommer garanterat att göra om det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0