Phuket och Patong Beach

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 11:31:08 | I kategori: Resa 2012 Thailand


Resan från Koh Lanta till Phuket gick jättebra! Vi åkte båt till Phi Phi Island och där bytte vi till en större båt som tog oss till Phuket. Alla är så otroligt vänliga och hjälpsamma här! Barnen lyfter dom i och ur båtarna och vill gärna busa med barnen. Vi får massor av frukt och vatten av dem. Noel älskar mangon och Levis favorit i vattenmelon. Även annanas är en favorit.

Väl framme på hotellet som heter Coconut Village resort på Patong Beach checkade vi in och välkomnades av annanas juice!! Hotellet är otroligt fint med en stor pool med vattenrutschkana. Vi slängde in väskan på rummet och gick direkt och badade i poolen. Noel åkte flera gånger i vattenrutschkanan!! Det blir väldigt mörkt snabbt  i det här landet. vid 19-tiden är det becksvart. Som tur är så lyser staden upp av alla restaurangers olika lampor!


Poolen på Coconut Village ResortDet  märks att vi är i en storstad med allt liv och människor! Det är underbart! Vi trivs otroligt bra här. Igår var vi på en restaurang som heter East. De hade menyn på svenska och barnen beställde Köttbullar med potatismos. Jag och Jonas höll oss till Thaimaten!


Noel och Jag på restaurangen i Patong

Idag har  vi varit på stranden större del av dagen. På stranden går det omkring väldigt mycket försäljare. Alltifrån kläder, smycken, hängmattor till frukt, mat och dryck. Häär behöver vi knappt resa på oss för att få lunch eller en frukttallrik.

Barnen gillar stranden och få leka i sanden och bada idet turkosa havet. En en lång förmiddag på stranden blev det lite poolbad på hotellet innan i gick upp på rummet igen. Ikväll väntas shopping och middag på någon restaurang i Patong. Här i patong finns det både Mc Donalds, Burger King och Subways.
Kommentarer
Postat av: Gun Isén

Roligt att läsa i bloggen vad ni gör.Thailand är ett ställe som jag vill åka till,mycket p.g.a. allt du har skrivit om och man har sett så fina bilder.Ha en fortsatt trevlig semester.Kram mormor.

2012-03-17 @ 09:48:40
Postat av: Gun

Roligt att läsa bloggen,kul att se vad ni har varit med om.Bilderna är underbara.Thailand blir mitt nästa resmål.Kram Mormor.

2012-03-17 @ 09:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0