Phi Phi Island och Bamboo Island

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 15:19:31 | I kategori: Resa 2012 Thailand


I söndags var vi på en snorklingsutflykt till Phi Phi Island och var på Maya Bay den kända stranden från filmen The beach med Leonardo Dicaprio. Turkost och "glitter" vatten var det där! :) Underbart! Efter det åkte vi till ett ställe där vi fick snorkla bland fiskarna. Noel ville inte bada med fiskarna men Levi ville testa så jag, Jonas och Levi hoppade i vattnet bland fiskarna! En liten stund var han där men ville sedan upp. En jättesnöäll svensk tjej som var kvar på båten erbjöd sig att vara med barnen så vi fick snorkla. De fick sitta på motorerna och kasta i bananer som fiskarna fick äta!!! Det uppskattades av dem!! :)

Sen bar det av till bamboo Island!! Vilken paradisö verkligen!!! Vi åt Thai buffé på stranden och kunde sen snorkla vidare. Jonas snorklade och jag och barnenleka på den vita stranden och bada i det turkosa vattnet.

Noel och Levi på stranden på Bamboo island

Efter det åkte vi till Phi Phi Don där man kunde shoppa.
En heeeelt underbar dag med massor av härliga vyer och underbart vacker miljö!!

Kommentarer
Postat av: Karin Bagge

OOHH Vad roligt att läsa om Thailand och där kom ju en jättefin bild. Bra med tröjorna på för att skydda mot solen. Här hemma ser vi nu snödroppar och gula vårlökar i parken. Imorgon onsdag, ev torsdag åker jag ut och vattnar blommor hos er.Sköt om er alla och var försiktiga. Kram från oss genom farmor Karin

2012-03-13 @ 21:23:09
Postat av: Michelle

Åh kul att läsa!! Meeer!!! Kramar från Sverige

2012-03-14 @ 21:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0