Hockey fredag!

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 23:07:19 | I kategori: Allmänt


Mycket hockey och skridskor i bloggen just nu. Förra helgen åkte vi och hälsade på Noel och Levis mormor på hennes jobb i Vasaparken och åkte skridskor.

På lördagen föll snön och vi passade på med lite snölek och invigning av syskonpulkan de fick i julklapp! :) de turades snällt om med vem som fick sitta fram och vem som skulle dra upp pulkan för backen. Väl inne blev det varm choklad och saffransbiscotti tillsammans med grannflickan.

I veckan som gått har varit fullspäckad. Barnen gympa har nu haft terminsstart! Levi går på måndagar och Noel på torsdag. I mellan det så ska både jag och Jonas få till det där med träningen. Perfekt då att nyttja Minisats. Levi följde med mig i torsdags trots att det var längesen han var där så var det inga problem att lämna! Jag körde ett hårt löppass på löpbanden!! Skönt! Kom upp och hämtade en glad Levi som fick med sig två små paket med flingor. Han gav det ena till Noel! :)

Så till idag! Lång dag på jobbet idag. Jobb till 17.00 men var inte ifrån där förrän 17.30. Vi åt enchiladas till middag och när vi sitter och äter så föreslår Jonas att vi ska åka och titta när hans kollega spelar hockey i vilundahallen!! Många som vi känner skulle dit! Kul spontan fredagssysselsättning! :) barnen tyckte det var kul att vara där!

Levi tyckte att de inte skulle puttas så mycket men skrika fick dom. Tills han hamnade mitt i skriken då ville han gå tillbaka till det lite lugnare läktaren! :)

Detta kommer säkert att upprepas med hockey på kvällen! Nästa fredag har Väsby sin nästa hemmamatch! Då kommer vi! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/355429/images/2012/pic_186532724.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0