2012!! :)

Publicerat: 2012-01-08 Kl: 13:19:13 | I kategori: Allmänt


Hej på er!!

Har inte bloggat på ett tag nu men vi har haft en helt otrolig julafton och julledighet både hemma och på vårt underbara favoritställe Guldgruvan i Sala! Nyår firade vi hemma hos oss med vänner och deras barn! Nu väntar ett nytt år som verkar bli ett resande år!! Vi har nu äntligen bokat vår Thailandsresa som vi längtat efter såå länge!! I mars bär det av! Ni kommer att få hänga med under våra förberedelser och under vår resa.

Igår var vi på (som säkert många andra barnfamiljer också) Disney on Ice i Ericson Globe! Det är andra året för Noel och första för Levi och för Jonas. Själv gick jag under många år som barn och det är minst lika bra då som nu! :) Barnen älskade det från första stund. Trots att de inte visste alla karaktärerna. Levi blev lite rastlös sista 10 minuterna.

Alladin Snövit och de 7 dvärgarna Prinsessan och grodan

Trassel, Askungen, Törnrosa, Ariel, Skönheten och OdjuretNär vi kom hem byggde vi pärlplattor och bara tog det lugnt hemma. Till middag åt vi tacos och sedan tittade vi på Harry Potter och hemligheterna kammare hela familjen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0