Mammabloggkryssningen 2012

Publicerat: 2012-08-25 Kl: 08:02:00 | I kategori: Allmänt


Idag är det äntligen dags för mammabloggkryssningen 2012. För er som inte vet så var jag med även förra året och så lyckat som det var då gjorde att varken jag eller Jossan kunde missa årets kryssning. Kul är även att Tess följer med oss i år. Nästa år då kör vi alla 4 tjejer! :)

Har packat det mesta ska bara slänga i det sista i väskan innan den stängs. Vi hämtar upp Tess och åker till Barnens Hus och hämtar ut Loppi.se nya Förskolepåse med lite olika erbjudanden från deras samarbetspartners. Sen åker vi hem till Jossan och går tillsammans till tåget. Vi tänkte köra en heldag i stan, kika i affärer och sen gå och äta på Vapiano i Gamla stan! Tradition från förra året! :) Längtar massor efter att komma till båten och träffa alla ikväll. Först väntar lite mingel sen snabbt till hytten och byta om då jag ska på smink och fotografering innan middagen. Spännande! :)

Förstår ni att vi längtar! Johanna och Mgroup har lagt ner ett stort arbete under lång tid inför den här kryssningen! Ni gör ett helt fantastiskt arbete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0