Besök

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 22:02:07 | I kategori: Allmänt


Kanske ska berätta vilka underbara besökare som varit hos oss idag! Såklart så var det ju Jossan och hennes två små charmtroll Elika och Nick. Mina småskruttar och "bonusbarn" :) hihi!!! :) Så otroligt mysigt att ses som vanligt. Jag och levi slängde ihop lite Bärsnittar till våra gäster. De blev riktigt goda. Levi åt upp alla bären i snittarna och Elika åt upp florsockret!



Barnen lekte både inomhus och utomhus! Vår grannflicka kom över och lekte hon med. Barnen spelade spel och gungade och lekte mamma pappa barn och åkte på bilarna och grövde i sandlådan och ja vad mer :)
Jag och Jossan pratade en massa. Mindes tillbaka till mammabloggkryssningen som blev så otroligt lyckad! Hoppas att ni som inte var med detta år hänger med till nästa års kryssning! :) För Johanna har lovat att det blir en kryssning 2012!



När Jossan och barnen åkt hem så började vi med middagen. Vi skulle få middagsgäster nämligen Jonas bästa kompis och hans flickvän. Tyvärr så mådde hon inte så bra men P kom i alla fall! Vi åt skaldjurspasta och fikade äppelkaka till efterrätt! :)



Tack även till min otroligt gulliga granne för alla plommonen! Du är underbar! Och Tack Syster för det du kom över med! Betyder otroligt mycket!!!

Har haft en toppenhelg!!!


Status Levi:
Det har gått både bra och mindre bra för Levi idag! Han har varit superduktig på att hålla sig och säga till när det är dags att kissa men 3 olyckor har skett idag! Men vi ger oss inte för de! :) Blöjorna är ju slut och det här ska gå! :) Han vill ju så mycket! Han är en stor kille nu som han säger! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0