Midsommar i Sala 2011

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 19:29:24 | I kategori: Våra Äventyr!


Det känns rätt så skönt att börja semestern med midsommar i Sala. Vi åkte upp till Sala direkt efter jobbet i torsdags. Hade ju lite komp att ta ut så vi kom iväg innan köerna började. Barnen älskar att komma ut till landet i Sala. Som sagt det är min pappas landställe och vi alla älskar lugnet där. Barnen sprang runt, hoppade på studsmattan, åkte fyrhjuling, plockade i deras lekhus. Det bjöds på underbart god middag och gott vin senare på kvällen framför brasan. 

På midsommarafton var det dags att resa partytält och göra midsommarstång. Noel och Levi hjälpte till att klippa till björkriset från björken som pappa och morfar fällde kvällen innan. :) Tradition i sala!
Medan vi höll på att laga midsommarlunchen fick vi oväntat besök och vi blev 4 st personer till i sällskapet! God mat och dryck, 5-kamp och ost och kex middag och mys framför brasan (tunnor där vi eldar)

Hela midsommardagen var  en regnig dag som spenderades i lugnets tecken. Åkte fyrhjuling med barnen. Noel åker själv på fyrhjulingen men Levi får man åka bakom. I år fick han inviga att köra själv på fyrhjulingen när pappa Jonas gick bakom med säkerhetslinan (som gör att den stannar när man drar i linan)vilken lycklig liten kille när han fick köra själv! Med lite hjälp då såklart!

Idag vaknade vi och började packa och städa ur för att komma hem i skaplig tid. Vi har haft en helt otrolig helg men även om det har varit underbart så är det ju skönt attt komma hem. Barnen somnade redan innan 19 ikväll. förmodligen var dem helt slut efter den här helgen!

Nu börjar semestern och sommarlovet för mig och barnen. Jonas har en arbetsvecka kvar! Vi får helt enkelt se var veckan har att bjuda på!

Min Underbara goa Lilla Levi!!!


Pappa Jonas hade tagig en powernap och när han vaknade så sa Levi från ingenstans
-Pappa! Har du sovit gott?


Midsommarmaten och midsommartårtan


Levi åker fyrhjuling. Ser ni lyckan när han åker ifrån pappa?!


Gladare kille får man leta efter när han fått upp farten och pappa måste dra i linan! :)



Vet att bildenär sne, mitt redigeringsprogram ville inte riktigt starta. Så ni får helt enkelt vrida på datorn eller huvudet om ni ville se! :)


Min Going Noel! Busfrö nummer 1



Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad mysigt ni haft. Ska vi ses nåt på semestern?

2011-06-28 @ 23:10:54
URL: http://www.smultronpaj.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0