Utflyktsdag

Publicerat: 2011-07-14 Kl: 15:04:16 | I kategori: Våra Äventyr!


Igår hade vi en liten utflyktsdag. Kände att vi behövde komma iväg med barnen bara vi i familjen. Första stoppet blev Mulle Meck lekparken i Järvastaden. Noel kände igen sig på en gång då han senast var där tillsammans med förskolan i slutet på maj. Levi däremot gick runt väldigt länge utan att hitta något som han tyckte var roligt. Det var så mycket folk och så mycket att titta på men tillslut hittade han två rutschkanor som han åkte flera flera gånger.

Vi åkte därifrån i lagom tid så barnen fic lite lunch innan vi åkte in mot stan för nästa anhalt. Bilen rullade fram och tillsist bestämde vi oss för att ta med barnen upp i Kaknästornet. et blev verkligen så lyckat. Noel och Levi tyckte det var riktigt spännande att se vattnet och båtar som åkte omkring. Allt såg så litet ut som leksaksbåtar och leksaksbilar. Uppe i kaknästornnet kan man fika gott och boka bord och äte god mat eller varför inte gå upp till högsta utskiksplatsen och titta ut och känna när vinden viner. När vi var där uppe så såg vi en lekplats nära där vi parkerat vår bil och vi bestämde oss för att gå dit och leka när vi åkte ner ifrån den 30 våningar höga kaknästornet.

Lekplatsen tyckte barnen om. det fanns som en karusell, en stenlabyrint och en linbana. Men det  som lockade mest var Borgen som fanns där.

En otroligt lyckad spontan utflyktsdag. Sånt gillas mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0