Noel knäckte koden!

Publicerat: 2011-07-02 Kl: 12:16:46 | I kategori: Noels Utveckling


Jajamen!!! Han knäckte nämligen cykelkoden igår!!! :) Han lärde sig att cykla utan stödhjul igår! Sjukt häftigt att få vara med och uppleva en sådan befirelse som min mamma sa! En helt otroligt häftig upplevelse. Tänk att få vara med när någon lär sig någonting för första gången. Lika häftigt var det när han lärde sig att gå den 3 augusti 2008. Lika häftigt var det att se honom lära sig cykla igår fredagen den 1 juli 2011!

När jag och barnen åkte och köpte Levis nya cykel så fick vi med ett stödhandtag. Det flyttade vi över igår till Noels cykel och plockade bort stödhjulen för första gången! Vi gick upp till gångvägen ovanför oss och börjjade träna. Levi han var helt lycklig av att få cykla i fred på sin egen cykel. Ingen som säger till honom eller bråkar med honom. Noel däremot övade och övade massor och vi hjälpte hoonom så gott vi kunde. Men i slutänden är det ju han som ska "knäcka koden"

Trodde däremot inte att han skulle klara det på första försöket utan att det skulle behövas fler kvällar och dagar eller kanske till och med i slutet på sommaren innan han skulle lära sig att cykla utan stödhjulen. När vi ändå var vi farten så fick han även lära sig att starta själv och att bromsa. Han skulle ju självklart bromsa med sladd, of course! :)

Otroligt häftigt och vi fick det på film och massor med bilder. Här nedan får ni se lite av det!Strax kommer det upp en film på bloggen som jag redigerat och klippt ihop! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0