Fin Besök.

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 15:52:19 | I kategori: Allmänt


Imorse blev det tidigt uppe. Kunde inte somna om efter Jonas åkte till jobbet. Passade på med en liten storstädning och rensade in alla tvättade kläder till rätt ställe. Kändes skönt att bli av med det. Tycker om att göra sånt på morgonen eller riktigt sent på kvällen. Idag har det varit så himla fuktigt ute i luften. Det bara rinner om en utan att man gjort någonting.

I alla fall idag fick vi finbesök i form av Jessica och hennes son Devin, 2 månader, och Sanna och hennes son Ludwig, 5 månader, (Lilla Ludde som Noel säger) och hennes systerdotter. Jessica och jag har känt varandra sedan jag var 3 månader och hon alldeles nyfödd. Våra föräldrar umgicks mycket innan vi föddes och efteråt, rest utomlands tillsammans, åkt skidor, firat nyår osv. Jag och Sanna gick i samma klass på högstadiet och höll ihop i vått och torrt. Kändes så roligt att ses igen allihopa efter flera år då vi inte umgåtts :)

Vi fikade massor och pratade massor. Jag bakade en rabarberpaj á la Mickan med rabarber egenskördade från tomten och Sanna hade med sig en god Pistagelängd. Hade letat fram barnens gamla babygym och fällen och lite andra bebisleksaker som kunde locka två små bebisar. Passade även på att gosa med lilla Devin när Jessica bad mig "titta till" honom. Såååå mysigt att gosa bebis! Levi blev plötsligt så stor! Undra varför haha. Han är ju snart 2½ år! :)
Rabarberpaj á la Mickan och Pistagelängd och kexLevi tyckte om att leka med bebisarna

Ludwig 5 månader

Devin 2 månader

Levi badade i poolen idag.När våra gäster gått passade levi på att pröva babygymet på riktigt! Han smet iväg in i köket med det tidigare idag för att lägga sig under. Men fick på bild när han verkligen la sig under för att leka med det! :)


Alldeles nyss kom Jonas hem och Nu äntligen är det semester för honom också! I helgen väntas det festligheter!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0