Sportlov

Publicerat: 2010-03-03 Kl: 22:32:04 | I kategori: Vardag


Har ju glömt att skriva att hemma hos oss har vi sportlov. Noel är hemma från förskolan denna vecka. Riktigt mysigt faktiskt. Fast idag har vi haft en riktigt gnälldag här hemma. Usch och fy vad sånna dagar är tråkiga. Levi vaknade tidigt och var inte alls sitt vanliga glada. Noel var inte heller helt pigg. Kan ju vara sprutan han fick igår. Han har nu äntligen fått andra vaccinations sprutan mot Nya influensan (svininfluensan) Han tog första 3 veckor innan jul sen har det inte blivit av eftersom jag gärna vill hålla honom hemma några dagar i fall något skulle inträffa! Tänker såklart på det som hände med Kevin. Så nu passade det bra när han inte behöver missa något från förskolan.

Igår tog vi som sagt sprutan på Noel. Efter de följde vi med Tess och barnen och barnens mormor till Stinsen. Det blev mycket lek där i den jätteroliga och praktiska lekplatsen där inne. Så skönt att den finns. Vi hade inga ärenden i någon affär utan hängde med bara som sällskap. När Tess mamma åkt satte vi oss och fikade. Noel och Nattis sprang runt och hade roligt. Levi och Colin sov i sina vagnar. Plötsligt blev de tyst från glada barn och Tess gick och kollade efter dom stora och där var dom inte. Vi tog vagnarna och gick för att leta. Då kommer Nattis gående mot oss och Noel ser jag springa lite längre bort. Dom hade gått tillbaka dit där vi hade lekt med en kundvagnsbil! Vilka ungar alltså. Efter det började vi röra på oss hemåt.

I måndags var vi på BVC. Levi väger nu 11,4 kg och är 75,5 cm lång. Noel väger 14,4 och är 95 cm lång. Båda barnen följer sina kurvor bra. Vi hade min lillasyster Erica med oss och innan vi åkte hem gick vi in och lekte på öppna förskolan. Roligt hade vi! Noel är som på rutin just nu väldigt duktig på att säga till när han behöver gå på toaletten både när han vill kissa och sedan "göra nr2" Inga olyckor så långt ögat kan nå. Levi han klättrar på allt just nu. Ner vill han inte gå själv då blir han rädd och ropar tills man lyfter ner honom. När vi åkt hem gjorde vi iordning lunch och sen sov Noel och Levi. Medan dom sov passade jag och Erica på att baka Kärleksmums, Snoddas, Moccarutor... ja kalla det vad ni vill. Kärt barn har många namn... eller Kärt bakverk har många namn!

Imorgon vet jag inte vad vi hittar på. Får ta och klura på de... 

Just nu sitter Jonas och håller på med den absolut första beställningen av 3 väggord.
Hoppas på att de kommer att trilla in fler snart!

Kommentarer
Postat av: Josephine- Mamma till Elika & Nick

Klart det kommer komma in fler, iaf från oss :-)Vi ska bara ta tid & måla här hemma först ;-)

2010-03-04 @ 12:43:33
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0