BVC, fotografering och En annan mycket trevlig nyhet!!!

Publicerat: 2010-03-30 Kl: 00:00:37 | I kategori: Våra Äventyr!


Idag var en sån där dag när allt som bara kan gå fel gick fel. Först så vaknade vi sent eftersom Levi inte ville somna igår. Han skrke och skrek så fort man la ner honom. Han var pigg och ville leka. Vi försökte med allt som vi brukar. Normalt så lägger vi ner honom i sängen och sen somnar han själv. Välling vill han inte heller ha varken morgon eller kväll. Det märks att han blivit stor "välling är för bebisar" haha nej skoja bara men det känns nästan som han tycker de. haha! I alla fall så sover han hela nätterna utan välling så... vi får väl se.

Vi försov oss men var ändå klara till 9.
Skulle precis klä på oss och hoppa ini bilen men då bajsar Levi ner sig och det blev duschning och nypåklädning. Noel tröttnade och ville absolut inte ha på sig nya galonstället till förskolan utan han ville ha sin nya vårjacka. Lite väl tidigt kanske när man ska vara ute och leka i lera och blött och kladd! Men tillslut fick vi på oss allt och in i bilen med oss. Noel missade sångsamlingen och de blev krokodiltårar. Alla 3 i personalen kom fram och hjälpte till. Tack för de! Jag berättade att det blivit sena tider i helgen och dåliga rutiner med både mat och sömn. Mycket fika och sånt eftersom vi kalasat hela helgen. Det kändes verkligen som personalen förstod mig och stöttade. Noel var glad och vinkade i fönstret när vi gick! Tack älskade lilla vännen för de! Du är underbar!

Jag och Levi åkte direkt ner till Öppna förskolan där vi hade tid för fotografering. Eller inte jag utan bara Levi. Bytte om till hans fina kläder och fick komma in på en gång. Lilla Charmtrollet fick till bra bilder på en gång och snabbt var det avklarat! Längtar efter bilderna. In på BVC för 1-årskontroll. Först vägning 11,1 kg. (Mindre än vad Noel vägde vid 1 år) Alltså en nedgång från 11,4kg som han vägde vid 11 månader. Det har märks att han inte har samma aptit längre. BVC-sköterskan sa att dte kunde bero på infektioner i kroppen, intresse för annat och sen hörntänderna som tränger fram. Såklart alla 4 vill fram samtidigt! Längden är svår att ta på honom. Först visade den 75,5cm precis som förra månaden. Men efter lite ommätning och protest fårn Levi fick vi till en halvdan mätning till 76,4cm. Sedan var det dags för sprutorna. Han skrek som förtvivlat rean när hon satt nålen i låret på honom med första sprutan. Tårarna bara rann ner för kinden och då ska hon sticka en gång till. Tårarna kom på en gång nu med. Stackars lilla barn så förtvilad och verkligen ledsen!
Med nappen och kaninen som extra stöd blev de genast bättre och kröp mot dörren och vinkade hejdå! hihi!

Kikade runt i centrum innan vi åkte hemåt! Ringde viktiga samtal innan vi hämtade hem skrutt Noel. Dom var redan ute och lekte. Lerigt som bara den var det! Dom fodrade galonkläderna kunde inte kommit bättre väl till pass! Skönt för honom att slippa ha overall och galonbyxor över dom. Känns som det blir ganska så klumpigt!. (Noel har fått ett Didriksson fodrat Galonställ) Blev utelek hemma oxå innan vi gick in när det började regna. Vi hade kunnat vara ute då med men Levi tröttnade och ville in och sova!



Bild lånad från Didriksson



När Jonas kom hem passade vi på att göra något som vi så länge pratat om och drömt om! Vi klickade bekraäfta bokning till en utomlands resa för hela familjen i sommar!!! den 3 juni bär det av för oss! Grekland, kreta, Makrigalios! Noel längtar redan efter att få bada och att åka flygplan!




Vårt hotell Sunwing resort Makrigialos!!!

Bild lånad från Ving.se




Glöm inte att kika på inlägget under från
Levis barnkalas!

Kommentarer
Postat av: Malin - mamma till Leia

Gud va härligt för er att få åka bort =) de är ni värda!!

2010-03-30 @ 09:48:20
URL: http://leiaochmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

Gud vad kul! :D

2010-03-30 @ 21:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0