Barnens Djungel

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 22:46:46 | I kategori: Levi


Idag har vi varit på barnens djungel med Tess och Colin. Det var första besöket för både Tess och Colin. Andra besöket för Levi fast första gången han var där var han bara 3 månader och sov mesta delen av tiden. Vi var själva där till en början sen kom det två barn till så man kan säga att det var rätt lugnt där. Levi och Colin trivdes riktigt bra i bollhavet och kastade sig ner i det. Båda två rent ut sagt dök ner i bollhavet. Själva klätterställning som vi kröp runt i var dom mer skeptiska till. Både Levi och Colin var väldigt reserverade till den och fegheten slog till hihi.

Efteråt somnade dom båda helt utslagna i vagnen och vi promenerade till donken och åt mat utomhus faktiskt! =)

Behövde inte hämta Noel idag heller. Igår ringde Maddis och bad om att få hämta honom. Noel och Levis moster alltså. Idag ringde Jonas och sa att han hemskt gärna ville hämta så jag åkte hemåt och väntade på dem.
Tack för en helt underbar dag Tess och Colin!

På eftermiddagen gick vi ut och lekte i lekpark i närheten. Levi gungade och Noel gjord eallt möjligt utom att sitta still, hihi!


Barnen somnade kl 19 båda två. Tog inte många minuter innan dom somnade. Jga och Jonas har hållt på hela kvällen med olika väggord. Vi har en hel del färigt hemma just nu. Behöver klura ut hur man lägger in bild på dem på bloggen eftersom det inte fungerade så bra förra gången.

Imorgon kommer Michelle och Mio och Tess och Colin hit och busar med oss medan Noel och Nattis är på förskolan. Idag hade Pippi Långstrump varit på besök berättade Noel för mig idag!


Levi gungar! Kan man vara gladare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0