Hembesök!

Publicerat: 2010-02-26 Kl: 09:26:17 | I kategori: Vardag


Idag ska vi hem till Jossan och barnen hela mammagänget.
Ja nästan hela gänget! Vi saknar några.

Det ska bli riktigt kul. Noel har saknat både Nattis och Elika.
Vi körde hem Tess och Nattis igår efter dagishämtningen och Noel blev ledsen och ville följa med hem till Nattis. Men dom hade besök av mormor så vi får ta det en annan dag.
Vi åkte istället ner till Sanda ängar och hälsade på mormor och moster Maddis!
Noel var helt överlycklig när han fick träffa dom.
Dom jobbar på en förskola så det blev massor med lek.

När vi kom hem hade min kusin Therese (Tette) kommit över. Alltid lika kul att ses. Vi gick upp på Noels rum och lekte med barnen och pratade en massa. Hon stannade på middag ochstannade en stund på kvällen innan hon skulle åka. Tack för det kusinvitamin!

Nu på morgonen så vaknade vi tidigt alla var vakna vid 7 så vi klev upp direkt och åt frukost. Noel har tittat på Bolibompa. Han har inte gjort det nu dom dagarna han gått på dagis så idag satte jag på de och han sitter som fastklistrad just nu. Levi ligger och vilar i sin säng. Själv har jag hunnit rensa bort alla smutskläder och slängt in en tvätt, plockat ur diskmaskinen och städat iordning på saker som ligger och skräpar. Känns skönt när man hinner med sånt på morgonen.

Strax ska vi göra oss iordning och åka hem till Jossan. Hon har meddelat i sin blogg att en överraskning väntar! Undra vad det kan vara...


Levi och Noel när vi var på Stinsen i veckan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0