Utomhusbus med Noels nya...!

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 11:06:27 | I kategori: Vardag


Igår efter att vi ätit lunch gick vi ut och var ute hela eftermiddagen och kvällen. Så himla skönt var de. Jag tog ut Levis gåvagn så han kunde få gå omkring ute. Noel åkte runt på trehjulingen innan han såg idén att han kunde köra omkring Levi i gåvagnen. Haha! Helt underbar syn och så skoj som dom hade tillsammans grabbarna! Kul att se! Skulle vara bra med en riktig dockvagn till Noel. Han älskar att köra omkring på sina dockor eller varför inte sin lillebror!










Vi packade ihop oss och var precis påväg till lekplatsen en bit ifrån när Jonas kom hem från jobbet. Han följde med oss på en gång och vi gick till lekplatsen. Levi tycker ju som bekant om att gunga. Han tokskrattar varje gång. Noel lekte affär och ville att vi skulle komma och köpa av honom.















Noel- Mamma kom och köpa! [faka=köpa]
Mamma- Vad finns de?
Noel- Det finns macka och dricka.
Mamma- Okej, jag tar en macka och en dricka!
Noel-  Varsegod. Du kan sitta i huset och äta. [schuugooo=Varsegod]

Underbart!

Vi klättrade även uppe på berget och gick i skogen där! Noel är en riktig upptäckare! Levi fick också följa med upp på berget innan vi gick hemåt.

Vi hoppade in i bilen och gav oss iväg på jakt efter någonting speciellt till Noel. Vi sprang in i olika affärer innan vi tillslut hittade rätt! Noel har nu fått sin första riktiga cykel!!! En 12" cykel med stödhjul och ringklocka! Vi åkte hem direkt och monterade upp cykeln. Efter middagen var det dags för första provturen (eller ja andra eftersom han körde omkring med den inne i butiken). Noel var superduktig på att åka och bromsa kan han också! Mamma och pappas stora cykelkille! Han cyklade fram och tillbaka på tomten. Det kska bli så mysigt att ta med honom på promenad och han kan cykla bredvid.






Köket update:
Vi har stött på ett smärre problem med köket som vi måste rätta till innan vi kan börja montera in köket. Köket är nu utplockat och det börjar bli dags för att riva ut de så vi hinner lägga golv och måla väggarna innan monteringen börjar!



Kommentarer
Postat av: Malin - mamma till Leia

Hihi vilken cool cykel =)

2010-04-17 @ 11:20:43
URL: http://leiaochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0