Lika samma snygga!

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 12:59:04 | I kategori: Vardag


Igår lämnade jag och Levi av Noel på förskolan. Dom var ute och lekte i solen! Det var ju riktigt fint väder direkt på morgonen igår. Levi och jag åkte vidare hem till Tess och Colin för att leka utomhus. Colin sov så vi gick in en stund och pratade en massa. Levi var lite gnällig och ville ingenting. När vi satte oss och fika lite kalastårta trodde jag att Levi var hungrig. Han kastade bara ifrån sig lunchen som jag gjorde till honom hemma imorse. Colin vaknade och blev överlycklig av att se Levi. Var längesedan jag såg honom sådär glad. Han har ju varit sjuk så mycket att han varit lite hängig och lite tillbakadragen. Men nu blev de full fart på honom.



Grabbarna hade på sig snygga T-shirts (Levis hade sin Levi´s t-shirt), stjärnjeansen, kavatskor, snygga jackor och efter lite shopping likadana mössor hihi! Colin fick sin present av oss! Nu ska mamma och pappa få läsa godnattsagor för dig! hihi! Vi klädde på barnen och gick ut. Grinolle Levi somnade på en gång så han var inte hungrig utan trött! Vi tog en promenad ner till centrum och gick in på Lindex. Colin behövde nya mössor och jag såg till att även Colin har likadana mössor som både Noel Levi och Mio! haha! Snygg blev han. Sen gick vi till banken och promenerade sedan hem till Tess. Vi lekte ute på lekplatsen bakom dom. Levi och Colin fick gunga! Levi skrattade som vanligt hur mycket som helst. Colin skrattade han med! Så härligt! Vi lekte i sandlådan och åkte ruschkana och åkte gunghäst innan det var dags för att åka och hämta Noel och Nattis på förskolan. Tess och Colin åkte med oss i bilen och mötte upp Micke på förskolan. Tack för en toppendag!!! Helt underbart att vara ute och promenera och leka utomhus!





Levi



Colin








När vi kom hem från förskolan sprang Noel in direkt och bytte till "vobbe bysser"=jobb byxor. Jonas var hemma och gjorde lite jobb när vi kom hem och Noel ville ju självklart vara "lika samma pappa"





Kommentarer
Postat av: Malin - mamma till Leia

Snart kommer alla killarna se precis likadana ut, stjärn-jeansen och nya mössorna! Hihi!

De är tur att Leia är tjej =)

2010-04-15 @ 16:00:51
URL: http://leiaochmamma.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Levi

Sv: Ja det är ju inte så jätte vanligt :) Det samma!

2010-04-16 @ 06:53:23
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: michelle - mamma till mio!

va söta bilder,så fina båda två :D:D

2010-04-16 @ 08:45:15
URL: http://miogavric.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0