Äntligen lite regn!

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 09:05:31 | I kategori: Vardag


Helt ärligt så har jag faktiskt velat ha lite regn.
Har sett att våra buskar börjat bli lite bruna och har skrikit efter vatten!
Så här har ni Äntligen lite regn!

Idag hade vi tänkt att åka till Mulle Meck lekparken igen. Men även denna gång så får vi ställa in. Först och främst för att våra kompisar har blivit sjuka och sen öser de verkligen ner. Även om man har kläder efter väder tror jag inte att dom små tycker om att krypa runt när dte regnar massor. Vi får helt enkelt skjuta på de... igen.

Igår var jag och Jonas och såg första av sju finalmatcher i SM-slutspelet mellan Djurgården och HV71. Riktigt mäktigt var de. Vi stod i klacken och till alla i klacken delade dom ut röda T-shirts! På ena långsidan delade dom ut så alla fick gula t-shirts och den andra långsidan hade blå t-shirts! Har bild på de som ni ska få se! Djurgården hade hela matchen och vann tillslut efter lite nervpirr på slutet med 4-3.
Barnen var hemma med farmor och farfar. När vi kom hem sov dom gott i sina sängar och vi somnade inte långt efter att vi kommit hem!



Den här dagen har mycket att bjuda på. Jonas kommer hem vid lunch idag och gör helg med oss. Förhoppningsvis ska vi åka och titta på en sak idag till vår äldsta son! Efter de blir det till att packa ner resten av köket eftersom att det ska rivas ut i helgen! I veckan sen ska vi måla om och lägga nytt golv och invänta leverans av kök så vi kan börja skruva ihop köket innan vi sätter in det igen. Skulle behöva kika på lite kakel oxå, Michelle!

Glöm inte att kika in på bilderna i inlägget under!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0