"Svensson livet är underbart!!!"

Publicerat: 2009-09-01 Kl: 22:19:17 | I kategori: Om oss! Frågor och svar!


För lite mer änen vecka sedan fick vi nycklarna till vårt HUS! Första veckan har vaarithelt otrolig och vi har verkligen hunnit med massor. Samtidigt som vi flyttade alla våra saker målade vi och tapetserade om alla 3 sovrummen. Vi fick upp alltikng på plats och på söndagen hade vi 2 års kalas för Noel som fyllde 2 år mitt i flyttpackningen. En riktigt lyckad dag fick han!


Vårt underbara hus!
Det vita till vänster är vårt garage och vårt hus sitter ihop med grannens.



Det är helt underbart att bo i ett eget hus med egen tomt att vara ute på. Noel älskar att springa ut och in, upp och ner för trapppan. Hans rumligger en trappa upp och han är jätteduktig på att gå i trappan! Levi har det blivit mer fart på oxå. Han hasar/ålar sig fram vänder och surrar runt och kommer verkligen fram på sitt eget lilla vis. Eftersom Noel är ute så mycket får Levi mer plats inomhus att leka med sina leksaker och snurra omkring.

Svensson livet ärverkligen underbart!! Att bo på en gata medmassa grannar som är hur trevliga som helst, ett hus att vårda som sitt eget och en tomt att sköta och ta hand om!! Lyckan är fullbordad! Jag njuter verkligen av varje stund i huset!!! För att inte tala om hur skönt det är med diskmaskin.


Kommentarer
Postat av: Tess

Grattis till ert nya hus.:-)

2009-09-02 @ 12:19:51
URL: http://www.tessliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0