6 månader och sjuk

Publicerat: 2009-09-27 Kl: 16:44:21 | I kategori: Levi


Grattis Levi på 6 månaders dagen

090926

6 månaders sjuk Levi- lite småtrött sådär

 

Levi firade sin 6 månaders dag med Babysim och feber. På morgonen var han jättepigg, åt gröt till frukost och vi klädde på oss och åkte mot babysimmet. Noels tur först. Jag simmade med båda barnen idag och fick hjälp av mamma. Noel fick simma med simfötter och han var hur duktig som helst. Han kunde simma en lång stund med bara hjälp av simfötterna. Häftigt att se! Sedan var dte Levis tur och dom har fått börja dyka, 3 gånger får man dyka och lika duktig är han varje gång.

 

Efter babysimmet åkte vi hem till Jonas som låg och vilade i soffan efter fredag kvällens festligheter. Det blev lunch och båda barnen somnade efter de. Även Jonas. När Levi vaknade åkte vi hem till min mamma och lillayster som bjudit över oss på fika. Jonas och Noel kom en stund senare. Mycket goda bakverk! Levi började kännas varm och vi tog tempen och visst visade den på feber, 38,4. Så honom var det bara att bädda ner, stackarn. Han sov i stort sett hela eftermiddagen, kvällen och natten.

 

Jonas åkte på hockey och vi stannade kvar. Åt middag där och det blev resterande av det som blev kvar av Taco-tårtan vi åt hos mamma i fredags. På kvällen började även mamma känna sig dålig och tog tempen och självklart hade även hon feber. Så dte var bara till att bädda ner henne. Vi stannade kvar hos mamma. Om vi nu blivit smittade så blev vi det redan i fredags eftersom man smittar innan man blivit sjuk. Det blev en lung kväll framför teven med en bra film. Jonas kom förbi efter hockeyn och tog sedan med sig Noel hem så han fick sova. Jag och Levi åkte hem senare.

 

Inte vidare rolig dag och fira 6 månader på. Men vad den här tiden har varit underbar. Levi är världens snällaste lilla bebis. Han är för det mesta så nöjd och glad. han charmar alla i sin omgivning och sprider glädje. Ingen kan vara lyckligare än jag för mina underbara barn, vilken lycka att få vara föräldrar till 2 helt underbara barn.

 

 

Noel vill titta till lillebror och pussa och lägga filtar över honom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0