Underbara Barn Mässan

Publicerat: 2009-10-05 Kl: 11:49:56 | I kategori: Allmänt


Då har denna underbara helg flygit förbi. Åh så roligt vi har haft de. I lördags var dte dags för Underbara Barn Mässan alltså jag har längtat efter den sedan vi var där förra året. Älskar att gå på mässor och bara titta runt på allt få nya idéer och inspiration och köpa bra grejer till bra priser och sen allt som är lite gratis oxå :-) Det tackar väl ingen nej till. Men först var dte dags för babysim med båda barnen. Eftersom jag glömde min bikini där förra gången och den inte finns kvar där. (har letat efter en ny, men det är inte direkt säsong för de) Jonas badade med båda barnen, först Noel sedan Levi. Båda grabbarna älskar att simma och dyka såklart!

Efter simningen åkte vi hem och lämnade badkläderna och sedan åkte bilen mot Älvsjö. fullt med bilar och alla parkering var tokfull så vi fick parkera på gräset mellan en massa träd. Väl inne på mässan var dte oxå mycket folk men inte lika trångt i gångarna som förra året. Åh vad vi kikade runt på alla utställare. Nova Star, My kiddo, Huggies, Pampers, vattenhuset, Libero, Vi föräldrar, Föräldrar och Barn, Trygghansa, If, Loppi.se, geggamojja, Gangstar ja och många många fler. Noel gick med Jonas och lekte av sig lite bland alla bilar och leksaker så gick jag och Levi runt och kikade. Vi hittade Tess och gick runt med henne!

Fick gratisbläjor från Huggies och pampers, köpte en mössa till Noel från nova star, en boddy till Levi från Mykiddo och köpte badleksaker i form av bilar och bilbaran som man fäster på badkarskanten från vattenhuset.

Damtidigt var ju även Hem och Villa mässan och självklart gick vi dit och tittade. Hittade inspiration och coola häftiga designer. Nu har vi bestämt hur vi ska ha i vardagsrummet (som ännu inte är färdigt) Vi stannade till hos Family Living och köpte 1 års prenumeration för 150:- plus tvåpresenter som vi fick med oss plus nya numret såklart! Vilken underbar tidning! Ni måste bara bläddra i den!

Benen trötta och barnen nyvakna så åkte vi vidare till barnens kusin som fyller 3 år idag faktiskt. Hon firades i lördags med tårta och presenter. Så himla kul att se henne och Noel leka så bra trots att dom inte träffas så ofta! Tack för presenten till Noel, en försenad 2 årspresent, en doktorsväska med massa tillbehöver!

Söndagen gick åt till storstädning av huset och sedan mamma och systrar och pojkvän över på middag, TACOS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0