Allt annat än myskväll...

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 09:36:57 | I kategori: Våra Äventyr!


Ja det där med myskväll meed gottigott och tv-tittande, ja det var ju bara att glömma. Levi skrek hela kvällen och vägrade somna. Han som sovit så bra här både på hotellet och på dagarna i vagnen. Han är mer van att sova i sin egen säng än i vagnen men i det här lilla hotellrummet får det inte plats någon resesäng... Nå väl det har ju gått bra att sova i vagnen fram tills igår. Han skrek och skrek och var sååå trött. Han skrek liksom medan han sov. Noel blev orolig och kunde inte somna han heller. "vevvi lessen" sa han hela tiden. Det är ju svårt att komma undan när man är på ett hotellrum. Vet inte varför som Levi skrek så mycket heller. Tillslut blir man själv trött och helt färdig av atthöra han skrika sådär. När klockan började närma sig 22.30 fick vi nog. Jonas tog med sig Levi nertill receptionen för att försöka få honom att somna lugnt i famnen. Jag stannande kvar med Noel för att få honom att somna utan att behöva vara orolig. Vi berättade för honom att Levi bara skrek för att han var såå trött och att det inte var någon fara med honom. Det är viktigt att förklara ochsätta ord på barns känslor och funderingar i alla fall så gott det går!

Noel somnade på en gång. Tog kanske 4 minuter så sov han. Jonas kom tillbaka efter 10 minuter med en sovandde Levi. Vi la oss ner för att sova...

Levi vaknade flera gånger under natten och skrek. Det var längesen han skrek sådär på natten nu. Vi har haft riktigt tur att han faktiskt sovit bra men man känner sig som zombie när det kommer en sån natt. Han fick ligga ivåran säng. Det jobbiga är att det är två sängar som vi skjutit ihop. Så dom glider isär närman ligger i mitten. Så trångt var det att ligga i en säng.


Morgonen fortsatte i samma tema. När jag duschade så hörde jag en duns... Det var Levi som trillade ur sängen. Jag hade bullat upp medtäcken och kuddar och lagt fleeceåkpåsen nedanför. Men det hjälperinte för någon som kryper. Självklart ramlade han ner så han träffade kroppen på fleeceåkpåsen men huvudet träffade golvet. Ajjjjjj Ajjjjjj Så nu har Levi en bula och ett blåmärke på pannan.

Ja man känner sig sådär lagom pigg nu men det är bara att ta tag i dagen med ett stort leende på läpparna och hitta på massa roliga saker så man glömmer att man är trött. Vi har i alla fall varit och ätit frukost. Linda och Meja stannade på rummet då Linda känner sig dålig. Hoppas att hon blir frisk snart!!!

Idag tänker jag att vi ska ta bussen till Birsta och göra ett besök där. Ska bara klura ut vilken buss och vilken tid dom går.

Hoppas ni får en toppen dag!!!
Kramar från oss!



Bjuder på en av dom sista bilderna med den här kameran

Kommentarer
Postat av: Tess

Hej tjejen!!Hade en sån natt häromdagen så jag vet exakt hur du känner det. Men jag vet att du klarar dagen med ett leende på läpparna. Pussa lilla Levi från oss så det onda försvinner. Gubben då. Ingen bra start på dagen.

Pussa på Noel oxå för den delen då han skött sig så bra.

Stärkande kramar från oss.

2009-10-28 @ 11:15:17
URL: http://www.tessliv.blogspot.com
Postat av: michelle - mamma till mio!

myskvällar med bebisar är bara att glömma. varje gång man sätter sig ner med godisskålen i soffan skriker dom!

2009-10-28 @ 16:22:38
URL: http://miogavric.blogg.se/
Postat av: Angelica

Fin bild på er 3!! :)

2009-11-01 @ 17:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0