Vårkänslor!

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 21:21:20 | I kategori: Allmänt


Imorse vaknade jag med vårkänslor. Bara tittade ut genom förnstret och kände att våren är på ingång. Klarblå himmel och solen lös in genom fönstret! Noel och jag åt lite frukost och begav oss ut för att leka! Vi åkte rutschkana och gungade! Tittade på flygplanen som åkte förbi ovanför! Noel var alldeles faschinerad! När vi lekt färdigt ute tog vi bilen till Barnens Hus för att kika lite! Efter de styrde vi bilen mot Jonas jobb. Vi överraskade honom verkligen. han blev så glad över att se oss. Noel trivdes verkligen där med alla saker som fanns att plocka med! hihi!

Åt lite där innan vi åkte vidare till Stinsen där jag skulle kika och se om den skinnjackan vi spanat in till Noel fanns i hans storlek! Vilket den gjorde. Passade på att ta den på en gång och använda rabattkupongen på 30%  från Lindex som damp ner i brevlådan igår! Betalade endast 279:- för den istället för 399:- Snacka om bra pris! Medan vi gick runt och kikade lite stötte vi ihop med min morbror som var där och jobbade. Han passade på att bjuda oss på fika! Tackar man inte nej till! Var riktigt trevligt att sitta och prata med honom. Inte så ofta vi ses nämligen!

Efter de åkte vi hemåt för att vänta in Jonas så vi kunde börja med maten!

Nu är det inte långt kvar till bebisen vill titta ut, hoppas jag! v.39+4 endast 2 dagar till BF!
Gissar att bebis vill komma ut i helgen! hihi Ni som är nyfikna ni behöver inte fråga om bebisen kommit för det lär ni märka. Jag och Jonas kommer att höra av oss till familj släkt och närmaste vännerna. Så antingen får ni ett samtal, sms eller lyssna efter rykten på byn. Självklart kommer jag att skriva i bloggen! Ni behöver alltså inte fråga även om ni är nyfikna för vi är ännu mer nyfikna på när bebis vill komma ut till oss och vi vet inte heller vilken dag det sker! Så ha tålamod!

Kommentarer
Postat av: Malla

Kikar förbi och säger hej. =)

Lycka till.



KRAM

2009-03-18 @ 23:04:09
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: Therese Gravid och Melwins Mamma

MYsigt att ni oxå ha vår känslor.

Allt känns så mycke lättare då..



Härligt med RAbattkuponger de borde man få oftare.. :D



Hoppas lill knodden kika ut snart, för er del..

2009-03-19 @ 06:25:08
URL: http://livetsommammma.blogg.se/
Postat av: Angel

Nu längtar vi efter bebben.. Komsi komsi..

2009-03-19 @ 08:41:14
URL: http://angelslillavarld.blogg.se/
Postat av: josephine *Elikas mamma*

Visst är det härligt med vårkänslor :-)

2009-03-19 @ 11:25:04
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0