Midsommar 2009

Publicerat: 2009-06-20 Kl: 12:47:54 | I kategori: Allmänt


Vilken underbar Midsommarafton vi hade igår! Vi började med sill-lunch som sagt när Jonas föräldrar kommit! Sill, färskpotatis, ägghalvor, gravad lax, gräddfil med gräslök, köttbullar, janssons frestelse, nubbe och massa annat gått!
Efter lunchen blev det lite fyrhjulingsåk för Noel och trampolinhoppning. Sedan dukade vi fram sommartårta och jordgubbar med glass och Whiskey till alla utan jag och barnen.



När vi fikat färdigt bestämde vi oss för att bygga oss en alldeles egen midsommarstång. Så pappa snickrade ihop en lite snabbt. Jonas fikade björkris och jag och Karin fixade lupiner och andra blommor. Kåre och jag hjälptes åt att ta björkris i knyten till stången som pappa band fast med sprängtråd. Fin putsa med blommor och vips så hade vi oss en Midsommarstång. Medan vi höll på hoppade två Grodor fram på gräsmattan. Noel blev alldeles till sig när han såg dom. Lite läskigt var det att hålla i den men samtidigt väldigt spännande!


  
Här fixas det inför midsommarstången. Noel pussar på grodan! Undra om det blir någon prinsessa?!
                                                                                  
Noel håller i Grodan!



     
Midsommarstången kläs och alla hjälper till

Jag i Midsommarstångens ena krans!
Härlig sommarbild!


Noel åkte runt på sin bobbycar med släp som han har ute på landet. Modigare och modigare har han blivit sen senaste gången vi var gär. Han åkte runt hela huset och åkte till terräng i skogen. Viljan är stor hos vår lilla Noel!
      

Levi har varit väldigt lugn hela tiden vi har varit här. Bilbarnsstolen fick fungera som babysitter och det fungerade super bra under lunchen! Sovit bra har han gjort på nätterna och mycket uppmärksamhet har han fått av alla som är här!
   

Tack för en underbar Midsommarafton! idag väntar ännu en dag med festligheter men först lite fyrhjuling, målning av grill, klippning av gräsmatta och annat smått och gott! Får se om det kommer fler bilder senare!
Kramar från Oss1


Kommentarer
Postat av: josephine *Elikas mamma*

Vilken härlig midsommar ni hade =) Vad Noel är duktig. Blev det någon prinsessa... Hihi

2009-06-20 @ 13:38:53
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0