Nu kan vi börja packa!

Publicerat: 2009-04-15 Kl: 21:36:30 | I kategori: Allmänt


Nu är det helt klart på riktigt! Nu kan vi börja packa, ja alltså inte nu på en gång. Idag har vi gjort en besiktning på huset av en besiktningsman och det var inga stora saker att anmärka på!! Hade det varit stora fukt och mögelskador i huset som skulle kräva stor renovering hade vi nog övervägt om vi skulle avstå köpet i så fall! (Vilket var har full rätt till om besiktning får avslag på något) Äntligen kan vi börja njuta av att vi ska få vårt hus! I augusti blir det inflyttning får våran del!

Mamma med en sovande liten Levi på magen

Visst är han lik Noel på bilden?!

Nu är vi tillbaka i vardagen efter lite "ny-bebis-ledighet" Jonas har tagit ut sina 10 pappadagar och Noel har fått vara ledig från dagis och bara njuta med hela familjen!! Sen kom påsken lägligt med en massa ledighet, fint väder, gott sällskap och en massa påhitt! :-) Noel var tillbaka på dagis igår och det märktes att han saknat sina kompisar och fröknar! Han ville inte alls gå hem. Så vi stannade kvar på gården så han fick leka ute med alla barnen innan vi gick vidare till en annan lekplats.

Idag lämnade jag Noel till kl 8.45 och gick sedan ner till centrum för att träffa Jossan för lite fika innan det var dags för Levi att vägas och mätas på BVC. Nu väger han 4520g och är 56,5 cm lång. Han har gått upp 375g från födelsevikten och vuxit 2,5 cm och han ligger jättefint på sin kurva!!! Efter besöket blev det lite lunch innan Jonas hämtade upp mig och Levi för att åka till huset!! hi hi vårat hus!!!!

Kommentarer
Postat av: Margareta RosénMargareta

Vilken fin bild på dig O Levi. Ja han är lik Noel.

Kram Margareta

2009-04-16 @ 09:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0