Nattis 4 år!!

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 22:36:12 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Grattis underbara Nattis på din 4-årsdag!!!

-en av mina födelsedagspresenter till dig, som du berättade för mig var att du ville att jag skulle hämta dig och ta med dig hem till oss! Självklart så ska jag uppfylla din önskan!

 


Barntavlor.se

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 22:12:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag vann ju en tävling som sponrades av barntavlor.se Nu tänkte jag visa exakt vilken tavla som jag vann!

Året runt med ugglan

Året runt med ugglan heter den otroligt fina tavlan i vit ram som jag vann. Den här tavlan är en kalendertavla med alla årets månader i bilder med inspiration fårn ugglor. Den här tavlan kommer att göra sig otroligt fin i levis rum som redan går i turkost. Dessutom har han ett påslakanset ifrån jotex.se med ugglemotiv.

Tack så otroligt mycket barntavlor. se för denna fantastiska tavla!

Det kommer att komma en bild på när tavlan sitter uppe på väggen!

 


Lyckligare än på länge!

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 20:55:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag är lyckligare än på länge!

Lever verkligen med på glädjen och lyckan i hjärtat från vår underbara mammabloggkryssning. Känns hur bra som helst. Känns som jag riktigt vaknat upp ur en lång dvala och äntligen riktigt kan njuta utav livet. Det har jag kunnat innan också. men jag har länge kännt mig trött och lite ängslig. Känns som jag fått tillbaka den Mickan jag borde vara. Lika glad och sprallig som bara jag kan vara. Är så lycklig för det! Ni anar inte vad detta betyder för mig!!!


Imorgon kväll har vi födelsedagsfest på jobbet. Jag kommer att få träffa både nya, nuvarande och föredetta kollegor! Kommer bli såå roligt och jag längtar verkligen så mycket! Det känns som om jag lärt mig att verkligen uppskatta och glädjas över personer i min närhet och omgivning på ett nytt sätt!


Min familj betyder allt för mig! Jag skulle kunna göra vad som helst för min underbara familj! Min älskade Jonas är så otroligt underbar och ställer upp i vått och torrt. Finns där när man behöver honom som mest och verkligen älskar mig för den jag är. Tack för att du stått ut med mig i denna dvala och bubbla jag befunnit mig i! Älskar dig!!!


Mina två underbara barn Noel och Levi älskar jag så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara. De är en del av mig! Och jag ser mig själv i deras glädje! Vill göra allt för att de ska må så bra som möjligt och finns där för dem när helst de behöver! Det finns inget som går att beskriva med ord hur mycket jag älskar dessa två underbara busungar!

Jag vill med detta sprida min lycka och min glädje till alla som helst behöver de! <3


Loppi.se bjuder in till...

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 22:15:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Vinter overall

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 21:49:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Noel kan fortfarande ha sin overall från Everest som vi köte till honom i fjol. Levi däremot behöver inte ny overall.
Funderar på att köpa en likadan som vi har till Noel från Everest fast i turkos.


Overall i vind- och vattentätt TCS Water 20 000 med bra andasförmåga. Försedd med heltejpade sömmar, vattentäta dragkedjor och avtagbar justerbar huva. Overallen har också midjejustering, en resår under foten och flera reflexdetaljer för bättre synlighet. Cordura-förstärkningar vid knän och rumpa bidrar till ökad slitstyrka. Tillverkad i 100% polyester.
  • Overall

  • Stl. 86-116 cl

  • TCS Water 20 000; vind- och vattentätt

  • Bra andasförmåga

  • Heltejpade vattentäta sömmar

  • Vattentäta dragkedjor

  • Cordura-förstärkningar; ökad slitstyrka

  • Reflexdetaljer; bättre synlighet

  • 100% polyester

Så står det om produkten på stadiums hemsida

BVC-besök bra eller dåligt?!

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 19:39:09 | I kategori: Noels Utveckling | 1 kommentarer


I förra veckan var det 4-års kontroll för Noel på BVC. Besöket gick inte alls bra. Noel ville inte göra någonting av det som sköterskan bad honom göra. Noel är väldigt blyg framför människor han inte känner sig trygg med. Det kändes inte som om sköterskan kunde bemöta mitt blyga barn utan visade och talade om för oss hela tiden att "Nehe det här ville han inte heller göra". Hon gav upp hela tiden och bara bytte övning så att han inte fick en chans att få samla sig och våga prova. Redan efter halva besöket hade hon redan sagt att vi skulle få en ny tid. Istället då för att fortsätta med nya och nya övningar så kunde vi ha koncentrerat sig på att i alla fall klara av en övning.


Noel ville inte alls dit något mer och jag förstår honom för ovanför hans huvud står hon och säger att det här klarar han inte och att det är ett tecken på en inte uppnådd mognadsfas, att han inte är tillräckligt mogen för att kunna ta instruktioner fårn en annan vuxen.

Alltså skämtar hon eller!!! Jag förstår inte hur hon kan göra den bedömningen efter 5 minuter då det var 1 år sedan 3-års kontrollen. Noel är blyg och tar lite längre tid på sig än andra och kan hon inte hantera blyga barn då hon till och med har mage att säga att "Barn brukar tycka det här är roligt" så tycker jag inte att hon ska vara vår kontaktperson på BVC.

Jag kanske reagerar fel men mitt mammahjärta säger att hon inte behandlade oss rättvist. Tyvärr vågade jag inte riktigt säga ifrån till henne direkt. Vilket jag förstås borde ha gjort! Vi fick en ny tid och helst av allt ville jag bara strunta i det och ringa henne och berätta varför. Då de bara har telefontid på morgonen och jag redan börjat jobba då så har jag inte heller kommit ihåg att ringa. Jag är inte den som gillar att klaga men det här bara kändes inte bra! :(

Idag var det i alla fall dags för besöket
och det hade jag glömt bort. Idag jobbade jag ju inne i stan och hade verkligen inte möjlighet att åka därifrån. Ringde min mamma som hade sin lediga dag idag. Hon tog med Noel till BVC. Vet inte om det berodde på sköterskans morgonhumör eller om hon hade en dålig dag eller om det faktiskt var så att hon skärpte till sig då Noel kom med sin mormor?!


Såhär ser min underbara Noel ut i sällskap där han trivs! :)



Det gick i alla fall bra och vi ska få gå en utredning i och med Noels eksem vilket känns otroligt skönt!



Gästspelat!

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 19:33:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Halloj! Har inte hunnit få in riktigt alla bilder på bloggen än ifrån Mammabloggkryssningen. Ska försöka med det när barnen sover och sambon ändå är och tränar! Har så många fina bilder som jag bara vill lägga in så ni får se! Självklart får bilderna tas! Länka gärna till min blogg då! Tack snälla!

Igår på jobbet fick jag samtal ifrån min chef som undrade ifall jag kunde ställa upp och jobba inne i Vasaparkens parklek måndag och tisdag! Självklart svarade jag ja och såg massor med möjligheter framför mig! :) Vi ordnade så att allt löste sig med tider och sen var det bara att åka in!!! Har haft två riktigt spännande och lärorika dagar! Är nu en erfarenhet rikare! Besök gärna parken som är öppen dagligen med olika aktiviteter utomhus! :) Toalett och litet minicafé finns!

MåBra förskolor tog över Vasaparkens parklek och Observationslundens Öppna förskola i april 2011. Besök gärna deras facebooksida för mer information!

Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen! :)

Mammabloggkryssningen 2011

Publicerat: 2011-08-29 Kl: 21:39:39 | I kategori: Mammabloggkryssningen 2011 | 3 kommentarer


Har upplevt 22 helt fantastiska timmar på mammabloggkryssningen 2011 på Birka Paradise med 70 st bloggmammor! Många fler med mig kan nog intyga att detta är minnen för livet!!! :) Jag och min hyttkompis och otroligt underbara vän Jossan började dagen med att åka in till stan och gå runt och kika i lite butiker. Vi prommenerade till gamla stan och åt lunch på Vapiano! Underbart ställe där man får ett kort som man registrerar sin mat på och betalar när man går därifrån med det kortet! :) Smidigt! Efter det gick vi till Flyt och tog ett glas vin! Är det mammalyx så ska det väl vara lite vin också! Om jag och Jossan får bestämma alltså!



Väl framme vid båten så delades hyttkort och frukostbiljetter ut! Även så delades det blå mammabloggkryssningsarmbandet ut som gjorde att vi kunde se vilka mammor som tillhörde kryssningen! Så himla bra!!! :)



Väl ombord gick vi till hytten och lämnade väskorna. Bytte om till lite fina mingel och middagskläder!! :) Mingel uppe i Beachen! Champagne och nötter, en hel del mammor och även inte bara 1 utan 2 st goodiebags fick vi med oss!!! :) Jag och Jossan satt och pratade med 2 underbara mammor Julia-underbara ungar och Johanna-maersta under minglet!

Jossan minglar

 

Mössor från ME&I och örhängen från Amanda Egilson

Väl tillbaka i hytten så kikade vi igenom våra goodiebags! Helt otroligt vad Fina Johanna Salkert har lyckats få ihop allt det här! 70 mammor fick 2 varsina goodiebags som dessutom var välfyllda med otroliga sponsorprylar! :)
Vi tog lite bilder på bland annat mössor sponsrat från ME&I och örhängen ifrån Amanda Egilson. Inga dåliga saker sa jag ju!!!! :)

Hann med lite shopping i taxfreen innan det var dags för middag. Det blev en otroligt god Buffé middag! Vi alltså jag och min följeslagare och hyttkompis underbara Jossan satt tillsammans med 2 andra mammor från Väsby! Jag och Zandra har tidigare haft våra barn i samma babymassage grupp och har träffats några gånger och sedan satt vi med Cattis som jag inte träffat förut mer än kanske stött på! Två helt underbara mammor förstås! Mycket skratt under middagen! :)  Efter middagen var det dags för prisutdelning! Johanna och hennes crew-medlemmar Dorothea-Ett nästintill trillingliv och Madeleine-Muppsan delade ut priserna! Jag vann 2 priser!!!! Bland annat en helt otroligt fin tavla med alla årets månader i ugglemotiv! Från Barntavlor! Helt underbar!!! Dessutom vann jag 500:- i presentkort hos Plastisock! Inga dåliga vinster! När alla priser var utdelade så fick Johanna sitt pris ifrån oss alla bloggande mammor! I smyg har Mira planerat att samla in pengar till körlektioner i en körskola! Nu hoppas vi att du har ditt riktiga körkort snart Johanna!!! :) Dessutom fick hon av sina crews en Orbit baby (en superhäftig vagn för er som inte vet) Då rann det tårar för min och flera andra mammor inte minst från Johanna!

PARTY!!! :) Efter middagen bytte vi om till partykläder och gick upp till Beachen där partyt var i full gång!!! Dans, drinkar och underbara mammor kan inte bli bättre! Vi dansade långt in på småtimmarna!!! :)



Dagen efter bjöd på frukostbuffé och Workshop i ett konferansrum sponsrat av Natusan! Det var frågesport och 10 rätta svar gan en morgonrock! Hur mysig som helst! Fick även där en goodiebag och jag fick väldigt bra tips om hur man förebygger Atopiska eksem som både jag och min son har. Tack för det!!!
Under lunchbuffén delade Loppi ut Dagispåsen till alla som anmält sig till det! Var bara tvungen att gå fram till Johanna och ge henne en stor kram för allt jobb hon gjort med den här kryssningen!!! Du är en helt fantastisk människa som verkligen bjuder på sig själv! :)

Kommer självklart att åka på mammabloggkryssningen 2012! Gör det du med! Om du inte vill missa något oförglömligt!

Då var vi ombord på Birka och nu är mammab...

Publicerat: 2011-08-27 Kl: 19:42:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8045 (MMS)

Då var vi ombord på Birka och nu är mammabloggkryssningen igång! Underbart! :)


Äntligen är dagen här!!! Mammabloggkryssni...

Publicerat: 2011-08-27 Kl: 14:28:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5326 (MMS)

Äntligen är dagen här!!! Mammabloggkryssnings dags! :) jag och Jossan har gått en sväng på stan och inhandlat lite saker inför kvällen! Just nu så sitter vi på Vapiano i gamla stan och avnjuter ett gott vin och god mat! Mammlyx! ;)


UnderBARA barn och Kryssning!!

Publicerat: 2011-08-26 Kl: 21:59:11 | I kategori: Mammabloggkryssningen 2011 | 1 kommentarer


Efter denna svåra dag har jag haft svårt att finna motivationen och inspirationen till helgens resa! Tuff dag med många känslor! Hoppas på att lite sömn ska hjälpa till att finna lite glädje i vardagen och att livet går vidare!



Det finns ju lite som sagt att se fram emot här i höst! Imorgon 27-28 augusti är det ju dags för mammabloggkryssningen som jag så länge sett fram emot!!! Det gör jag fortfarande! bara lite svårt att se det idag! Men vad vi kommer att ha roligt! Det kan jag nästan garantera! Jossan och jag beger oss in mot stan redan vid lunchtid! Känner verkligen att jag behöver det här! Åh så underbart det kommer att bli!



I oktober är det sen dags för UnderBARA Barn mässan i Älvsjö! Närmare bestämt den 14-16 oktober. Jag som varit där de senaste 3 åren kommer självklart att besöka mässan öven i år! Massor av utställare i år! Nya som "gamla"
Kika även in här Jag kommer! Självklart kommer väl du också!



Jobbig dag!

Publicerat: 2011-08-26 Kl: 21:38:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det har varit en otroligt tuff dag idag! Imorse så klantade jag mig riktigt ordentligt. Jag låste ute både mig och Noel. Levi satt i bilen med både bilnyckeln och nyckeln hem inne i bilen som såklart var låst. Där satt Levi fastspänd i stolen. Jag skulle hjälpa Noel att öppna dörren för han kunde inte öppna den. nej klart han inte kunde dörren var ju kåst. jag kastade in bilnyckeln i bilen och slog igen Levis bildörr och där stod vi!!! Helt chanslösa. Vad skulle vi göra?!

Levi inlåst i bilen med mig och Noel utanför. Vi kom varken till förskolan/jobbet eller in i huset. Ringde Jonas som snabbt kunde åka hem och hjäpa oss. Inte hittade vi någon extranyckel heller. Kände mig helt chanslös och besviken på mig själv. Tårarna rann och jag var så stressad och fick riktiga panikkänslor. Ringde mamma så att hon kunde komma över och hjälpa! Hon var ledig och jag och Jonas behövde åka till jobbet så småningom. Till slut fick Jonas Levi att känna på handtaget. Han kämpade så gott och fick tillslut upp dörren. Jag grät av lycka och Levi förstod nog inte varflr vi var så glada och varför vi hade varit så uppspelta! Han var lugnet själv han!

Mamma kom precis då och erbjöd sig att skjutsa barnen till förskolan!!! Tack för det!!!

Några timmar på jobbet innan det var dags att bege sig hemåt för att byta om. Mamma hämtade upp mig och vi åkte iväg. Det var ju nämligen dags för att ta farväl av Rikard! Rikard var en underbar människa som satt så mycket spår hos de människor han mött under livets gång! Tyvärr så dog han alldeles för tidigt! Himmlen tog tillbaka en ängel som vi hade fått till låns! :( Otroligt fin cermoni och knappt ett öga torrt! :(

Rikard må du nu vila i frid och alla minnen av dig behåller vi i våra hjärtan! <3

Noel har fredagsmys med popcorn i sin twop...

Publicerat: 2011-08-26 Kl: 20:31:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4473 (MMS)

Noel har fredagsmys med popcorn i sin twopiece som han fick av sin morfar när han fyllde 4 år! Nu ska jag mysa och gosa med Noel. Levi sover! Imorgon bär det iväg på mammabloggkryssningen !!! :) längtar!


5 dagar kvar!

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 20:35:32 | I kategori: Mammabloggkryssningen 2011 | 2 kommentarer




Snart så åker vi!!! Det ska bli så kul att träffa alla mammorna som ska med! och speciellt roligt att äntligen få träffa Johanna som jobbat såååå mycket med det här eventet för att det ska bli så bra för oss alla som ska åka med!!! Underbara du!!! Bara få mingla runt tillsammans med alla dessa underbara mammor som ska följa med och få höra deras historier och bara umgås!!!


Längtar verkligen som bara den! Massor av spänning inför resan. Kommer ringa Jossan 10-tusen gånger på fredagkvällen!! :)


Idag har jag varit hemma med Levi! Han hade hög feber igår 39,9 grader. Han sov dåligt under natten och vaknade vid 5.30 imorse och hade 39 grader i temp. Under dagen har han fått sova och jag kan säga att han sov länge! Nu under kvällen har tempen gått ner så vi får väl se hur det han mår. Jag kommer att jobba och Jonas får vara hemma med barnen. Noel han fick välja och han ville vara hemma!

 

 



Lugnet före stormen!

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 23:08:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Noel som är en riktig liten tröttmössa ville inte riktigt vakna till på sin födelsedag. Han sov så gott! :) Men tillslut så ville han vakna till och öppna sina presenter. Så roligt att jag kunnat fånga hans reaktioner på bild! :)

Idag har vi mest varit hemma och myst och tagit det lugnt! Noel och Levi har lekt med våra grannar större delen av dagen! Imorgon börjar en ganska så småstressig vecka. Mycket som ska hinnas med på kort tid! vet inte riktigt hur vi ska få ihop det. Tror och hoppas att vi ska hinna med alltihopa! Bland annat är det dags för 4-årskontroll för Noel.


Dove Intense Repair

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 23:46:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Som Buzzador medlem har jag under en period fått chansen att Buzza denna produkt. Nämligen Doves nya Intense Repair Balsam. Det är ett intensiv balsam för dagligt bruk som gör håret mjukare och starkare och som återfuktar håret på djupet. Är otroligt nöjd då jag hade höga förväntningar på det. Tycker att mitt hår har fått mer lyster och ser inte alls lika torrt och tråkigt ut! Håret blev glansigt efter bara några få tvättar Mer luftigt och jag får en känsla av nyklippt hår!

 

Om jag skulle köpa denna produkt själv så blir mitt svar! Självklart skulle jag köpa det hem!! :)


Så här står det på hemsidan!

Dove repair Therapy Intense Repair Balsam

Dove Intense Repair Balsam återuppbygger håret och förhindrar kluvna toppar och att håret går av.
Gör håret starkare och mer motståndskraftigt mot framtida skador.
Doves avancerade teknologi för vård av skador och reparation: patenterade FIBRE ACTIVES tränger djupt ner i håret för att återuppbygga det inifrån.
MICRO MOISTURE SERUM ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.



Tack!

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 23:33:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tack alla ni som kom idag på Noels Pirat och Riddarkalas!!! :) Noel är supernöjd och jag har nog inte sett honom skratta så mycket som han gjorde idag tillsammans med 2 av sina vänner! Så härligt att se! :)

Kommer upp bilder imorgon då jag börjar bli riktigt trött just nu. Jonas är iväg på grabbkväll och kommer hem imorgon. Barnen sover och det är nu dags för mig att sova. Gissar på att Levi kommer vakna tidigt imorgon då han somnade tidigt ikväll!

Godnatt med er!

4-års kalas

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 22:37:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Imorgon ska vi fira Noel en gång till. Imorgon är det några av hans kompisar som kommer över och firara honom. Han längtar massor och har pratat om det hela kvällen! Dessvärre får vi se vad det blir för bakande då jag glömde mina 2 bakformar på jobbet idag. Hade bakat annanaspaj till mina underbara kollegor!! :) Det är de värda.

Efter jobbet så var jag ner en snabb sväng till centrum. Där bara råkade jag springa in på Din sko och fynda 2 par skor. Ett par fina skor till mig som jag sååå länge har suktat efter och ett par stövlar till Noel. Båda två på rean och det var dessutom halva reapriset på all rea!!! Det gillas mycket!!!!

Nu är jag trött! Ska gå upp tidigt imorgon bitti och se om jag kan få till något gott till gästerna! :)




Är sådär riktigt glad!

Publicerat: 2011-08-18 Kl: 18:16:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Idag har det varit sådär riktigt roligt på jobbet!
Riktigt sådär så när det händer något som man blir riktigt glad över! :) Vill inte skriva något mer ingående om jobbet här på bloggen. Men jag kan säga att jag trivs otroligt bra på nya jobbet och har så roligt tillsammans med mina nya kollegor. Hämtade barnen när jag slutade och Levi visade hur duktig han är på att sitta på pottan på förskolan. Min lilla STORA kille! Imorse kissade han på toaletten.

I helgen ska vi ha barnkalas för Noel. Dessvärre är det få som kan komma. Lite tråkigt när man planerat så mycket, men inget att göra något åt. Är så glad för de som kommer!!! :) För kalas det ska vi ha i alla fall!

Nu börjar det närma sig mammabloggkryssningen!!! Det ska verkligen bli roligt. Jossan hon har ju redan vunnit en tävling och ska få gå upp på scen och ta emot pris!!! :) Det kommer självklart att dokumenteras! (Men säg inget till Jossan!) ;) Vi ska åka in tidigt på lördagen. Kanske hinner med lite shopping, middag och ett glas vin innan vi kliver ombord!!! :) Om det är någon annan som ska med på kryssningen som är sugen på att hänga med så bara hojta!

Tack underbara Johanna som jobbar så duktigt med det här STORA eventet!!! :)

 

 



Levi

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 22:01:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 

Min underbara 2 åring Levi! Han är vårt lilla bustroll men världens charmör!
Han är oftast otroligt glad och skrattar ofta. När han blir arg så blir han riktigt arg men det går över ganska så fort. Älskar bilar och motorcyklar men även att gå runt med dockvagnen och gosa med sin kanin.
Prata är något han är väldigt duktig på och visar det gärna. Ger ofta kramar och pussar och tycker om att ha rosa fina klänningar på sig.
Lugn och harmonisk och tar det mer än gärna god tid på sig. Mat är något som han uppskattar men han är en riktig finsmakare.


Levi är en helt fantastisk liten 2 åring som vi älskar!


Cykelprommenad

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 22:35:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Ikväll e
fter middagen så gick vi hela familjen på en cykelprommenad. Noel är så duktig på att cykla utan stödhjulen och stannar utan minsta problem. Det enda som han inte riktigt vill göra är att starta utan att någon håller i stödpinnen. Så självklart så hjälper vi honom med det. Levi cyklar på sin cykel med stödhjul. Han är riktigt duktig han med! Längtar tills vi kan cykla allihopa i familjen. Då alla på varsin cykel! :)

Börjar bli riktigt trött. Har jobbat en hel del hemma idag med en sak till jobbet. Börjar bli nervös men hoppas verkligen att det ska gå bra!

Snart är det dags att åka på Mammabloggkryssningen! Det ska bli så roligt att få komma iväg. Jag och Jossan har redan en massa förväntningar!

Klättra i träd

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 23:47:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Noel är en riktig klätterapa. Finns det ett träd som man kan klättra i så gör han det. Idag så klättrade han upp i ett träd i lekparken hemma hos Jossan. Han är inte den som riktigt frivilligt vill vara med på bild men när han klättrar i träd så vill han väldigt gärna att jag är snabb med kameran och tar ett foto av honom.


Min stora kille som vill visa vad han kan.


Ny bekantskapträff och en massa lek!

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 20:23:46 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



Idag har vi varit hemma hos Jossan och hennes två underbara barn. Som jag känt sååå länge dem kan minnas! :) Gosungarna! Hemma hos Jossan fanns även en kompis till henne från Sundsvall. Nämligen Therese och hennes två goa ungar. Det känns som om vi känner varandra då vi läst varandras bloggar länge och kommenterat hos varandra.
Visst är det kul när det känns som om man känner varandra fast man aldrig har träffats tidigare och då hon är god vän med Jossan som är mina underbara vän. :) Vi har i alla fall haft en helmysig dag! Vi 3 mammor och 6 barn! Kikat i lite butiker nere i centrum. Jag var tvungen att köpa mig en ny familjekalender! Riktigt bra med en sådan måste jag säga. Vi fikade och åt glass! Efter att barnen varit så duktiga i affärerna så gick vi till en lekplats i närheten och lekte massor! Det kändes nästan som om vi bedrev karusellverksamhet!! :) Eller vad säger ni tjejer?! ;)



Vi gick tillbaka till centrum efter lekplatsbesöket och där träffade vi på Tess med familj! Barnen fick leka med kundvagnsbilarna som de har där. Sedan handlade vi hem fika och gick hem till Jossan och fikade. Tess med familj skulle hemåt. Massor med fika och snack för oss mammor och lek och bus. De stora barnen var i lekparken hemma hos Jossan en stund själva innan vi gick ut allihopa och tog en hel del bilder på alla barnen!

Tack för en riktigt toppenrolig dag! Kul att träffa er Therese och dina två goa ungar! :) Ny bekantskap! :)

Efter en riktigt god middag hemma så somnade barnen gott vid 20-tiden. Imorgon är det tillbaka till förskola och jobb.

Levi

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 17:18:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Levi, 2 år

Idag har Levi fått mysa hela dagen tillsammans med mamma och pappa alldeles ensam! Som han har njutit av det. Gosat och kramats massor hela dagen.

 


Cars 2

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 13:16:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Noel fick i födelsedagspresent av sin moster Maddis att dem båda två skulle gå och se den nya Cars 2 på bio. Idag var det äntligen dags. Noel har väntat med spänning hela morgonen på att moster ska komma och hämta honom. I skrivande stund så sitter dem på 3D bion i Kista biografen. Jag måste bara få säga att jag är lite avundsjuk för jag vill också se den filmen. Det får nog bli en premiär tur på bio för Levi med den filmen.

Här hemma har det varit lugnt. Levi sover en stund då han och Noel var uppe väldigt tidigt imorse. Själv så sitter jag och Jonas och pillar på våra nyinköpta datorer! Igårkväll så fick vi ett infall att vi skulle kika på varsin ny dator till oss. Vi båda har enbart haft varsin Mini-PC som har fungerat otroligt bra. Nu har abonnemanget för dessa gått ut och båda två var sugna på en lite större dator. Så vips så blev det varsin. Inte fy skam. Är så otroligt nöjd med min dator!

Acer Aspire 5552g


Jonas köpte sig en MacBook Pro




Noel är med moster på 3D bio och tittar på...

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 13:05:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4917 (MMS)

Noel är med moster på 3D bio och tittar på Cars 2! Bärgarn är också med! :)


Noel 4 år!!!

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 17:13:38 | I kategori: Noel | 0 kommentarer


Igår var det alltså Noels födelsedag! Hela 4 år blev han! Vi väckte Noel tidigt på morgonen. Mamma Pappa och Levi gick in med paket och frukost på sängen på en fin bricka med ett litet ljus på.  Men Noel som inte riktigt är det morgonpigga barnet, han var inte riktigt med på att vakna och öppna presenter. Jonas var tvungen att åka till jobbet så han fick inte se när Noel tillslut piggnade till och öppnade. Han blev alldeles överlycklig av sina presenter.

Av oss fick han:
En transportbil med 3 små bilar som man kan lasta på den.
En brandbil med stege som låter och blinkar.
En bokstavsmagnet-tavla
En vertygslåda från Astrid Lindgrens värld med verktyg i.
En bygga-ihop-sats med Buzz Lightyear.


Efter jobb och förskola blev det sedan bråttom! Vi skulle laga middag och jag skulle baka en tårta efter Noels önskningar. Jag slutade 17.00 och gästerna kom vid 18.00 så stressigt men jag lyckades hinna baka medan vi förberedde maten. Noel blev så glad när alla kom och vi äntligen skulle ha lite kalas. När han öppnade presenterna så bad han alla blunda medan han öppnade. Knasis :)

Vi åt mat och fikade och det blev så lyckat! Noel blev jätteglad för sina ppresenter! Nu har han bra med kläder till den kommande hösten!!!
Jackor, fleecetröja, byxor, jeans, Långärmade tröjor och en TWO-piece

I leksaksvägg fick han:
Ett riddarset med svärd, hjälm, sköld och skydd
En Blixten McQueen dator.
En Blixten McQueen handduk
Blixten McQueen duplo
Ett presentkort att få gå och sen Cars2 på Bio
Förstoringsglas
Böcker
En plånbok
En landsslags fotbollströja
En Blixten McQueen eltandborste
och säkert något annat som jag glömt att nämna.


Det kommer bilder ifrån kalaset.

Snart!

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 21:18:29 | I kategori: Noel | 2 kommentarer


Otroligt snart! Imorgon blir nämligen Noel 4 år!!! 4 år sedan Noel föddes på Mälarsjukhuseet i Eskilstuna! Vårt första barn och vår första son! Helt underbart! Imorgon kommer det lite familj över och firar honom. Har inte riktigt hunnit med att planera för något barnkalas. Så Noels kompisar som läser bloggen håll ögon och öron öppna för jag och Noel ska göra inbjudningar! Några av er kan nog ana vad han önskar sig mest av allt på sin födelsedag! :)

Det går otroligt bra för barnen på deras nya avdelningar på förskolan. Känns riktigt skönt! Har dock inte riktigt kommit in helt i vardagsrutinerna än då vi var på min pappas födelsedagskalas igårkväll. Så vi var hemmma sent.
Det lär ju bli sent imorgon igen! :)



Noel, 1 år


Bilder från Astrid Lindgrens värld!

Publicerat: 2011-08-08 Kl: 23:52:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer















Back to work!

Publicerat: 2011-08-08 Kl: 07:38:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Dåligt bloggande har det varit den senaste veckan trots att jag lovat bättre. Men har tyvärr inte haft någon mottagning på mitt trådlösa 3G till min dator under vår senaste semetervecka i Frösakull, Halmstad! Vi har jaft en helt underbar och intensiv vecka. Massa sol och bad och en dag på Liseberg i Göteborg. Det kommer mer bilder och text under veckan! Var så säker på de!

Idag vill jag bara säga STORT GRATTIS till min underbara Pappa på födelsedagen!!!!! :)

Noel fyller 4 år på onsdag!!!! Min stora underbara son!!! :)

Idag är vi tillbaka i vardagen och Back to work! Känns otroligt spännande att få starta den här höstterminen och jag ser otroligt mycket fram emot den! :) Den här första jobbdagen kunde inte ha börjat bättre heller. Det bär soooool ute!!! :)

Dags att väcka två trötta barn och ta dem till förskolan. Båda två ska börja på nya avdelningar och dessutom ska dem  inte gå tillsammans läängre. Ska bli spännande. Nya kompisar och ny personal. Det blir massa nytt för dem!

Det väntar massor utav skoj i Augusti månad! I slutet av augusti är det ju dags för mammabloggkryssningen. Ska bli kul att träffa alla mammor! Nej nu hör jag hur barnen vaknar på övervåningen! Dags att börja vardagen!


RSS 2.0