Bus-Levi.

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 23:59:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Så här hittade vi vår mega buse Levi härom dagen.
Han har gått omkring naken och i badbyxor hela dagen
och när han fick kläder på sig,
ja då passar han på att bada lite.
haha!

Det var bara att byta kläder på honom innan vi begav oss ut på äventur!

Var bara tvungen att visa bild på honom :)

 


Massa shopping och uppdrag

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 22:57:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi gjort en massa ärenden. Banken började vi med! Barnen var riktigt duktiga därinne eftersom det tog 35 minuter innan det blev vår tur. Efter det åkte vi till Maxi Ica i Häggvik och storhandlade! Åh vad härligt att få göra det mitt på dagen när solen är som starkast. Dels för att det är bra att gå in en sväng med barnen och dels för att det var ju nästan inget folk. I dom stora ytorna så kände vi oss lite ensamma emellanåt! :) Riktigt mysigt faktiskt! Vi fick nog med oss lite mer än vad vi behövde men vad gör det såhär mitt i semestern.

Dem hade någon kampanj med Bamseböcker för 49:- så barnen fick välja varsin bok! Noel fick även med sig filmen Bilar hem då den han fick av mormor blivit så repig (undra varför) och att vi har hört talas om att Bilar2 kommer på bio i augusti. Så jag kände att det var dags att färska upp minnet hos både mig och Noel och bjuda in Levi till den filmen. Noel älskade den filmen och tittade alltid på den förut. I augusti blir det bio för oss. Vi avslutade shoppingen med lite välförtjänt glass innan vi begav oss hemåt för att packa upp det vi handlat.

Juste Noels mormor han har kommit på en sak som han önskar sig


Storhandling var det :)


Barnens nya Bamseböcker


Även idag blev det middag utomhus, såååå härligt! Idag bjöds det på Mangochutney kyckling med ris. Barnen gillar de. Noel fick i sig några tuggor idag han som äter så dåligt annars. Efter middagen skulle Jonas iväg och jobba lite. Så jag och barnen packade in oss i bilen för att åka iväg på ett uppdrag! :) Agent 003 som min kollega kallade oss! hihi

Noel skulle absolut läsa sin bamsebok när vi skulle äta middag
Han ville visa den finaste bilden i boken som jag
skulle ta kort på. Mycket viktigt! :)

 


Middagen idag mangochutney kyckling med ris, majs och kall Icetea Peach från Lipton


En låååång bilfärd
såhär på kvällskvisten och vi var inte hemma förrens strax efter 21. Nu undrar ni säkert vad vi hittade på?! Men det får ni strax veta.

Vi åkte nämligen till Salem på andra sidan stan för att köpa en cykel till Levi som vi hittade på blocket. Det följde även med en stödhållare till den cykeln som vi ska flytta över till Noels cykel så han får öva utan stödhjulen.
Levi blev överlycklig och kunde väl inte riktigt tro att det var hans.
Noel däremot ville gärna ha den nya cykeln.



Nu kan även Levi följa med på cykelpromenaderna på en riktig cykel. Tidigare så har han tagit sin trehjuling.

Imorgon får vi finbesök och det är dags att plocka fram bebisleksakerna då kommer nämligen min barndomskompis och hennes son och min gamla klasskamrat och hennes son hem till oss. Vi gått i samma klass alla 3 för den delen. Ska bli riktigt roligt att träffas.






Träning och SPA-behandling

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 23:14:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorse var det en liten 2-åring som tänkte att det är morgon kl 05. Det kunde väl jag inte riktigt hålla med om, men pigg var han och ville leka. Han la sig ändå till rätta i vår säng och tog pappas telefon och började spela SoundTouch-appen på hans Iphone. Så söt! Jag tänkte steget längre och satte igång Pippi på de sju haven för jag ville minsann sova och Levi blev överlycklig. Han somnade om ,tillslut, inne hos oss vilket han behövde.

Skönt att vakna upp vid 9-tiden istället! :) Jonas valde att ta en ledig dag tillsammans med familjen!!! Det gillas mycket. Känns konstigt att inte ha semester tillsammans men snart så har vi 2 veckor! :) Vid lunchtid åkte jag och Noel och träna. Äntligen! Noel var själv på MiniSats men han var nöjd ändå. Han hade tränat så mycket sa han!!! Söta! Själv körde jag slut på mig och kände mig riktigt nöjd med träningen!


När vi kom hem skulle Jonas iväg på ett möte. Han och Levi hade myst hemma i solen. Men när vi kom tillbaka så låg Levi och sov. Idag hade jag även tid för min SPA-behandling för att jag tränat minst 10ggr på gympan som vi har i förmån på jobbet. Vilket resulterade i en Ansiktsbehandling hos vår otroligt duktiga friskvårdspedagog med otroligt lyxiga produkter från Kerstin Florian som bland annat finns på Sturebadet.



Otroligt lyxigt var det! :)


Imorgon är det en ny dag och Jonas är tillbaka på jobbet. Jag och barnen har lite ärenden att fixa med!

Semester

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 00:36:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Semester det är vad vi har just nu! Vi njuter för fulla muggar. Den här dagen har spenderats utomhus på en filt på grämattan. Barnen har badat i poolen och lekt massor. Vi tänkte även vara duktiga att träna imorse. Men tydligen har även Minisats tagit semester! Hade kollat upp tiden innan vi åkte ner men de hade inte uppdaterat med nya tiderna. Oturligt nog. Men vi åkte och mötte upp Jonas och följde med honom på lunch. vilket var trevligt! Imorgon blir det träning för oss i alla fall.

Igår eftermiddag bestämde vi oss för picknick på den stora ängen i Sigma. Vi hade med oss mat och barnen fick springa och leka på ängen. Det var underbart! Varmt och härligt!

Här kommer lite bilder från vår picknick på Ängen

 

 

 






Midsommar i Sala 2011

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 19:29:24 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Det känns rätt så skönt att börja semestern med midsommar i Sala. Vi åkte upp till Sala direkt efter jobbet i torsdags. Hade ju lite komp att ta ut så vi kom iväg innan köerna började. Barnen älskar att komma ut till landet i Sala. Som sagt det är min pappas landställe och vi alla älskar lugnet där. Barnen sprang runt, hoppade på studsmattan, åkte fyrhjuling, plockade i deras lekhus. Det bjöds på underbart god middag och gott vin senare på kvällen framför brasan. 

På midsommarafton var det dags att resa partytält och göra midsommarstång. Noel och Levi hjälpte till att klippa till björkriset från björken som pappa och morfar fällde kvällen innan. :) Tradition i sala!
Medan vi höll på att laga midsommarlunchen fick vi oväntat besök och vi blev 4 st personer till i sällskapet! God mat och dryck, 5-kamp och ost och kex middag och mys framför brasan (tunnor där vi eldar)

Hela midsommardagen var  en regnig dag som spenderades i lugnets tecken. Åkte fyrhjuling med barnen. Noel åker själv på fyrhjulingen men Levi får man åka bakom. I år fick han inviga att köra själv på fyrhjulingen när pappa Jonas gick bakom med säkerhetslinan (som gör att den stannar när man drar i linan)vilken lycklig liten kille när han fick köra själv! Med lite hjälp då såklart!

Idag vaknade vi och började packa och städa ur för att komma hem i skaplig tid. Vi har haft en helt otrolig helg men även om det har varit underbart så är det ju skönt attt komma hem. Barnen somnade redan innan 19 ikväll. förmodligen var dem helt slut efter den här helgen!

Nu börjar semestern och sommarlovet för mig och barnen. Jonas har en arbetsvecka kvar! Vi får helt enkelt se var veckan har att bjuda på!

Min Underbara goa Lilla Levi!!!


Pappa Jonas hade tagig en powernap och när han vaknade så sa Levi från ingenstans
-Pappa! Har du sovit gott?


Midsommarmaten och midsommartårtan


Levi åker fyrhjuling. Ser ni lyckan när han åker ifrån pappa?!


Gladare kille får man leta efter när han fått upp farten och pappa måste dra i linan! :)



Vet att bildenär sne, mitt redigeringsprogram ville inte riktigt starta. Så ni får helt enkelt vrida på datorn eller huvudet om ni ville se! :)


Min Going Noel! Busfrö nummer 1



I´m Back!!!

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 22:11:50 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Nu är jag tillbaka på bloggen igen!! Kommer bli så kul. Har snart haft 1 års uppehåll och har verkligen saknat att blogga. Det har hänt en del se sist. Barnen har blivit större och vi har renoverat hemma. Jag har fått jobb och Jonas kör på som vanligt med sitt fast med mer jobb än han haft någonsin. Med andra ord sen jag började jobba i augusti 2010 efter mammaledigheten så har det blivit en stor omställning i vardagen och har haft svårt att hitta tid till bloggen. Men nu när jag vet hur den här vardagen fungerar så har det blivit dags att åter igen ta in bloggen i mitt liv!

Det vankas semester för min del. Kort dag på jobbet imorgon då jag tar ut lite komptimmar som måste tas ut innan semestern. Perfekt så vi snabbt kan packa in oss i bilen och åka till Sala! :) Ska bli så skönt att komma ut dit och fira midsommar där! Barnen längtar ut till landet och lugnet och friheten där. Juste vi har fått nya underbara grannar här hemma. Vi ska vattna hos dem i sommar men helst av allt vill Noel och Levi att dem ska komma hem från sin semester så att de får leka tillsammans med deras barn. Det är 2 st flickor som är 3,5 och 1 år.

Noel och Pappa Jonas


Levi med nappen och "kninen"



Min underbara Jonas med mina underbara systrar




RSS 2.0