Friidrott och IKEA!

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 08:54:57 | I kategori: Vardag | 0 kommentarer


Godmorgon allihopa!

Det känns otroligt konstigt att vakna till ett helt tyst hem. Jag saknar Noels små tassande steg in till oss på morgonen och Levis glada ansikte när man kommer in till honom och han står upp i spjälsängen, för att inte glömma så saknar jag att somna i Jonas armar för att sedan vakna och han ligger där bredvid! Det har gått jättebra hos farmor och farfar vet jag i alla fall och det känns skönt!

Snart är det tajm att göra sig iordning. Klockan 11 står de friidrott på schemat och efter de hem snabbt och byta om för då kommer Michelle och Gabriel och hämtar upp mig. Därefter plockar vi upp Tess och styr bilen mot IKEA. Michelle har IKEA-abstinens.. hihi! Inga barn kommer att följa med nu heller. Jonas hämtar upp våra barn på eftermiddagen så vi kanske kommer hem samtidigt.

Grattis Malin på födelsedagen idag!!!




Vinkväll utan barn!

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 02:06:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Imorse var det babysim. För första gången på länge var Mio och Colin med. Nu har dom blivit helt friska hoppas vi! Det var sista gången på babysimmet och nu tar vi en paus för denna gång. Efter simningen blev de centrum och lite shopping för Jonas. Han köpte två riktigt snygga tröjor. Sprang in på systemet och handlade för kvällen och sen fick Noel en glass för arr han varit så duktig. Han är ju fortfarande blöjfri och sa nämligen till så fort han blev kissnödig. Så vi gick till toaletten och han kissade! =) Stolt!

När vi kom hem från centrum blev de lunch och packning av kläder till barnen. Jonas tog barnen och åkte med dom till farmor och farfar där dom ska sova i natt. Saknar massor! Ikväll ska vi nämligen ha tjejkväll här hemma! Vi har pratat om de så länge och nu blev det äntligen av! Jag städade och gjorde fint tills dom kom. Massor med god dricka, vin och ciderr och annat snacks. Massa prat som venligt! Skönt att kunna sitta ner och prata utan barnen. Vi älskar att umgås tillsammans med alla våra barn också men kul att bara göra något vi mammor! =)

Dom gick för ungefär en 30 minuter sen. Imorgon bär det av till IKEA men först friidrott kl 11.

Saknar min älskade Jonas som är ute med sina kompisar ikväll och självklart våra underbara barn som sover sött hos farmor och farfar!

Trevlig helg på er och Tack för en underbar kväll tjejer! Fan vad kul vi har!!!


Hembesök!

Publicerat: 2010-02-26 Kl: 09:26:17 | I kategori: Vardag | 0 kommentarer


Idag ska vi hem till Jossan och barnen hela mammagänget.
Ja nästan hela gänget! Vi saknar några.

Det ska bli riktigt kul. Noel har saknat både Nattis och Elika.
Vi körde hem Tess och Nattis igår efter dagishämtningen och Noel blev ledsen och ville följa med hem till Nattis. Men dom hade besök av mormor så vi får ta det en annan dag.
Vi åkte istället ner till Sanda ängar och hälsade på mormor och moster Maddis!
Noel var helt överlycklig när han fick träffa dom.
Dom jobbar på en förskola så det blev massor med lek.

När vi kom hem hade min kusin Therese (Tette) kommit över. Alltid lika kul att ses. Vi gick upp på Noels rum och lekte med barnen och pratade en massa. Hon stannade på middag ochstannade en stund på kvällen innan hon skulle åka. Tack för det kusinvitamin!

Nu på morgonen så vaknade vi tidigt alla var vakna vid 7 så vi klev upp direkt och åt frukost. Noel har tittat på Bolibompa. Han har inte gjort det nu dom dagarna han gått på dagis så idag satte jag på de och han sitter som fastklistrad just nu. Levi ligger och vilar i sin säng. Själv har jag hunnit rensa bort alla smutskläder och slängt in en tvätt, plockat ur diskmaskinen och städat iordning på saker som ligger och skräpar. Känns skönt när man hinner med sånt på morgonen.

Strax ska vi göra oss iordning och åka hem till Jossan. Hon har meddelat i sin blogg att en överraskning väntar! Undra vad det kan vara...


Levi och Noel när vi var på Stinsen i veckan

Dopfest!

Publicerat: 2010-02-25 Kl: 14:05:30 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Imorse klev vi upp tidigt. Jag och Levi vaknade väl ungefär samtidigt vid 6,30. Sverige spelade kval i Hockey OS! Tyvärr förlorade dom men sånt som händer. Noel vaknade vid 7,30. Han blev helt lycklig när han såg att Jonas fortfarande var hemma. Han åkte till jobbet 8 imorse. Vanligtvis åker han innan 7.
Efter en hel del gnäll och en olyckdrabbad Levi som slog i sin tripp trapp stol alldeles vid ögat och blev så ledsen kom vi äntligen iväg till förskolan. Noel bestämde kläder idag. Han hade svååååååårt att släppa taget om hans rosa tofflor! =)

Vi hade liten bråttom idag eftersom vi skulle iväg på dopfest och vara i Fresta kyrka kl 10. Åkte fårn förskolan 9,35. Vi kom itid och var till och med bland dom första. Sång och musik i Kyrkan. Otroligt bra! Levi visade stort intresse! Han älskar musiken den här lilla gossen. Tack vare farbror Leo som spelade så fint på Gitarr under hans dop! Sen blev de tändning av dopljusen och lite mer sång. Efteråt blev de fika i församlingshemmet både för barnen och oss vuxna. Alla barn fick varsin Barnmatsburk och vi fick smörgås och kaffe/Te och kaka! Träffade en mamma där som jag lärde känna när jag hoppade trampolin. Har inte träffat henne så mycket sen jag slutade när jag var runt 15 år. Nu har hon 3 barn. Kika gärna in på hennes blogg och även hennes matblogg där man får mycket bra tips!
Är så otroligt glad att jag gick på den här dopfesten! Den blev bättre än jag trodde den skulle bli!


[kommer bilder]

När vi åkte därifrån mötte jag min farmor med bilen. Hon var påväg hem till mina kusiner så jag vände och åkte dit. Det var så längesedan jag träffade dom. Nu var det bara deras mamma hemma men det var kul att träffas även om vi bara sa hej i dörren! Ofta räcker de bra! Man ska verkligen värna om sin familj släktingar och goda vänner. Jag kan verkligen tycka att jag gjort de idag! Pratat mycket i telefon med mina underbara vänner! Jag tycker att det är viktigt att man talar om för folk att man uppskattar dom! Ett hej, ett leende, ett samtal, ett sms, ett mejl! Det uppskattas så väl. Det behövs så lite för att göra någon så glad! Tänk på de! Tycker ni någon person gör någonting bra eller ser extra fin ut någon dag Berätta det för den personen! Berätta att ni uppskattar dom på det sätt ni gör! Ta vara på varandra!


Jag hade en jobbig gnällmorgon med båda mina barn men nu har jag glömt de och känner hur lycklig jag är för att jag har dom och alla runt omkring mig! Jag är lyckligt lottad som har de!
Så våga uppskatta varandra! Det är alla värda!



Jag och Noel igår på Stinsen! Med hans fina motorcykel!

Öppna förskolan!

Publicerat: 2010-02-24 Kl: 21:32:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Imorse efter vi lämnat av Noel på förskolan hämtade vi upp Michelle och Mio och åkte ner till öppna förskolan. Jag hade syskonvagnen så Mio och Levi delade vagn. Det har ju gått så bra förut. Gick lika bra idag igen. Skönt att träffa alla mammor igen och allas bebisar som snart inte är så mycket beisar längre! Mio och Levi passar nog inte riktigt in på bebisöppet längre för dom kan verkligen inte sitta still på sångstunden. Dags att börja avancera till en annan grupp! Får väl börja bli på Torsdags förmiddagar istället 0-3 år. Vad säger ni?!

Levi och Mio

"tvillingarna"

Barnen fick lunch innan vi satte oss på Waynes. Fika och prata som vanligt! Vi får aldrig slut på samtalsämnen det är så härligt! Vi har riktigt kul tillsammans allihopa! Innan vi åkte för att hämta Noel på dagis gick vi in på Lindex och shoppade dom berömda stjärn-jeansen i ljus denim. Jag och Michelle tog dom sista i storlek 86 tyvärr. Har frågat runt på olika Lindex och dom är slut! Tur Tess han få tag på ett par på hemsidan till Colin! Jag köpte ett par till Noel igår som han älskade! Han tog på sig dom på en gång när jag visade dom för honom.





Nu ska jag berätta något om Noel. Han har blivit så bestämd och säker på vad han vill ha på sig. Han tar bara på sig någonting om han tycker det är snyggt eller fint. Han tok ratar något som inte är de. En dag ville han ha sin "spinne-spinne" tröja (spindelmannen tröjan för er som inte visste de) Imorse så ville han ha på sig sina nya jeans med sääääärna på! "Mamma titta, jag vill ha sääärna bysser idag. Vovel (Noel) är jättefin!" Lät de imorse. Emil-tröjan fick godkänt och åkte på. Han vill välja allt uppifrån och ner även strumpor och kalsonger! För att inte tala om skor, vantar, jacka/overall, mössa, ja allt!





När jag hämtade Noel idag. Vi blev lite sena idag och fick nästintill stressa och springa in. Bad om ursäkt för att jag var nästan en kvart försenad. Fick som tur var ingen utskällning av Noels underbara personal på hans förskola. Dom hade inte ens sett att jag var sen! Jag brukar ju vara i tid att hämta alla andra dagar och Noel hade så otroligt roligt så det var bara en bonus för honom att få den kvarten extra!
Han hade dessutom sina Stjärnbyxor på sig när jag kom och hämtade!

Stjärnbyxor=ingen "olycka idag"

Han har ju varit helt blöjfri nu sen förra söndagen! Både i måndags och tisdags har jag fått med mig en påse hem med nerkissade kläder men idag fick jag sånt beröm för att jag hade en sååå duktig son som säger till så bra och går själv på toaletten! Snacka om att man blir stolt då. Var ju lite orolig ett tag om vi kanske börjat för tidigt med att han ska vara blöjfri. Men nu vände det och jag gick därifrån med ett stooort leende på läpparna. Denna soliga underbara dag med vänner kunde inte bli bättre med det beskedet!




Hämtade Jonas på hans jobb och åkte till Stinsen. Där fanns Ballongprinsessan och hoppborg ansiktsmålning. Noel ville hoppa i hoppborgen först men såg den stora läskiga kaninen som satt uppe på och vart livrädd stackarn. (det var en helt vanlig grå kanin som såg söt ut men Noel tyckte den såg stor ut!) Vi ställde oss i kön för att få en ballong. Frågade Noel vad han ville ha och han ville ha en motorcykel... såklart! Han vill ha som morfar!
Efter de gick Jonas och köpte sin nya Iphone, vilket betyder att när den kommer så får jag ta över den iphonen som han har idag! Lycklig! Bytte jackan på name it som jag köpte. Dragskon gick inte att dra åt så jag fick byta den. Gick in på Vincent Shoe Store igen (hoppades på bättre lycka) Idag hade hon i butiken en bättre dag för snacka om service man fick. Vi kom därifrån med två underbart söta barn (enligt henne och oss oxå för den delen) två par tofflor till Noel och ett par allvädersstövlar till Noel. Blev även ett par skor till Levi men vi kanske lämnar tillbaka dom.. hm.. ska spåna lite på de. Vilken shopping dag dte blev. För att avsluta dagen med ännu lite shopping gick Jonas och köpte varsitt skal till våra Iphones...ett grönt... och ett blått... Grönt för Noel och Blått för Levi!


Noel med sin motorcykel ballong!
Han står och tittar på tåget som åkte runt i centrumet!


Vi åkte glatt hemåt och åt rester med glädje! Nu sover båda barnen sen sen några timmar tillbaka. Noels ROSA tofflor står bredvid hans säng och väntar på att få användas igen. Ja han fick ett par rosa. Vi hade redan fått ett par gråa till honom men Han satte själv på sig ett par Rosa och gick omkring i. Hon i butiken tyckte han såg så otroligt söt ut i dom och han föredrog dom rosa framför dom grå så vi fick båda på köpet!

Helt underbar dag!

En klar... en återstår!

Publicerat: 2010-02-23 Kl: 13:31:30 | I kategori: Levi | 1 kommentarer


Imorse vaknade vi tidigt allihopa.
Tyvärr i den ljuva morgonstund hade ju Levi självklart bajsat ner hela sig.
Noel vaknade i samma veva och vi hoppade in i duschen allihopa.
Till frukost blev de havregrynsgröt. Noels nya favorit!
Lite lek på Noels rum innan de var dags att åka till förskolan.
Självklart då hinner Noel inte till toaletten innan han bajsar i kalsongerna.
Så efter ytterligare en duschning av Noel så kom vi äntligen iväg.
Levi skrek från de att jag började klä på honom tills de att vi parkerat bilen på Noels förskola.
Noel skulle vara ute när vi kom så han behövde inte klä av sig.
Han vinkade snabbt hejdå och började leka med sin bästa dagiskompis.

Jag och Levi åkte till K-rauta i Häggvik där Jonas var och köpte lite nödvändigt till jobbet.
Vi fortsatte sedan utan Jonas bort till Stinsen för att kika på Name It och jackorna som jag vill ha till barnen.
Hon förstod precis vilken jag menade och sa att hon skulle få leverans på dom redan idag.
Hon hade precis tagit mitt nummer och skulle ringa så fort dom kommit.
Precis då kommer Bring-killen med leveransen och vi packade upp lådan på en gång.
Helt underbar jacka! Mycket finare än jag trott!
Tyvärr hade hon inte den blå jackan utan bara den gröna.
Levi fick prova ut rätt storlek och sen köpte jag den gröna jackan till Noel.

Gick in på lindex och shoppade lite där med, Levi fyller ju snart år så present måste inhandlas.
Sen blev det in på Vinn (som snart heter Citygross) och handlade välling och barnmat.
Nu har vi nog Välling tills det är dags för Levi att sluta med välling! (30 liter)

Åkte hemåt och åt lunch. Levi låg och vilade i sin säng men somnade aldrig. Nu är han uppe och leker. Han är jätteduktig på att ställa sig upp utan stöd och sen sätta sig ner försiktigt! Han är en försiktig liten kille.
Har även hunnit beställa den blå jackan till Levi. Hoppas den är lika fin som den gröna!

Ikväll blir de träning igen för min del! Snart dags att hämta Noel också! Men först hänga tvätt!


Levi 10 månader

Snart så.

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 20:58:13 | I kategori: Levi | 3 kommentarer


Efter Noel kom hem från förskolan idag har vi varit inne och lekt och busat.
Han och Levi har stått i Noels kök och lagat mat till mig.
Levi tröttnade och började klättre i Noels säng.
Då passade jag och Noel på att bygga ett garage med hans duplo.
Det blev plats för många bilar och tanka fick dom också göra, hihi!

 

Jonas har varit duktig och skottat ner all snö från vårt garagetak nu på eftermiddagen. Så nu behöver vi inte riskera att taket faller in där. Däremot var det så pass mycket snö där uppe att all snö ligger i våran gång ut til vägen så han är fortfarande ute och skottar bort all kubikmeter snö. Men vad gör man inte för en god gärning.


Vi har haft min pappa på besök ikväll, alltid lika trevligt.
Noel åkte runt på sin motorcykel och Levi sprang i gåstolen och dom hade så roligt nr morfar kom. Nästa gång lovar jag att ha kaffe hemma till dig pappa! Innan pappa skulle gå så ställde jag Levi framför honom. Han stod länge och stadigt innan han tillslut tog ett steg till morfar. Vi jublade och ställde upp honom igen och ytterligare 2 steg efter varandra kom! Nu börjar det närma sig! Levi står länge utan stöd och kan resa sig från golvet utan stöd. Längtar tills han börjar gå på riktigt! på fredag blir han 11 månader min plutt!

 

 

Levi


Levi hemma hos Jossan i fredags.
Ni skymtar Noel i bakgrunden i Elikas nya rosa tofflor från Vincent Shoe store som dom fick påköpet!
Noel gillade dom skarpt!

 

 


Testade lite brushes i photoshop. Blev en ganska cool bild!


Vill ha!

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 10:15:27 | I kategori: Tips! | 1 kommentarer




Dessa jackor från Name It skulle jag vilja ha till mina barn i vår!
199kr kostar dom!

Kallt! Burr.

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 09:28:54 | I kategori: Vardag | 1 kommentarer


Imorse så klev vi upp klockan 6. Eller ja... jag sov till 6.30 innan jag klev upp. Barnen sover men vad gör man inte för att få se lite OS Hockey! Missade första perioden. Skönt att Sverige vann så att man kan starta dagen med ett leende trots att man gått upp extra tidigt fast barnen fortfarande sover. 3-0 blev de!!!

Vädret är helt underbart idag! Solen skiner. Himmelen är blå. Snön glittrar.  Det är -20 grader. Det är väl det enda negativa just nu. Tycker dte är helt underbart med snö det lyser upp så fantastiskt. Det knarrar när man är ute och går. Hade tänkt hämta Noel med snowracern idag men vette sjutton om jag vill gå ut med båda barnen i -20 grader. Får se om det blir mildare till i eftermiddag.  Hoppas! Vill verkligen komma ut i det här fina vädret.

Igår var det min första dag på friidrotten igen efter flera års uppehåll. Våren 2006 innan jag blev gravid var väl sist. Men denna gång som tränare. Först till en grupp födda -02/03 och sedan till idrottsskolan för barn födda 04. Så är ni intresserade och har barn födda dessa årtal så kom ner till Vilundahallen på söndagar. Skriv en kommentar för mer info. VIKFRI Så otroligt roligt att se alla barnen hoppa omkring. Längtar tills mina barn kommer upp i den åldern.

Juste har ju glömt att Gratulera Fia och Stefan till er alldeles sockersöta dotter som föddes på BF-dagen i tisdags morse! Var och hälsade på dom på BB i onsdags! Så underbart lyckliga såg dom ut att vara! Förstår dom! Snacka om bebissugen man blir..! (Har jättefina bilder men vill inte lägga ut som då jag inte pratat med föräldrarna om de)

Vad tycker ni om min nya design jag gjort. Jag vet att det var på tiden! haha! Kom gärna med synpunkter! Är bara på nybörjarstadiet än så länge!

Mina barn hemma hos Jossan i fredags!


Fiskspelet var riktigt skoj!


Bullbak!

Publicerat: 2010-02-20 Kl: 17:20:37 | I kategori: Vardag | 1 kommentarer


I fredags hade vi inga planer för dagen. Jossan och barnen skulle ha en hemma-och-baka-dag! Så vi frågade om vi fick vara med! Självklart fick vi de. Vi varvade bullbaket med pannkakslunch till barnen. Levi och Nick sov om varandra. Alla barn var glada och alldeles lagom busiga! Noel och Elika lekte riktigt bra tillsammans. Inget bråk och inget tjaffs. Skönt! Sen blev de dags för bakning och dom var riktigt duktiga!!! Goda blev dom också!














Alla hjärtansdag och lite annat smått och gott

Publicerat: 2010-02-16 Kl: 21:38:45 | I kategori: Vardag | 6 kommentarer


Jag har ju helt glömt bort att uppdatera er om vårt alla hjärtansdag firande.
Som ni kanske förstår blev det övernattning på Hotell.
Vi lämnade barnen hos deras farmor och farfar! Tack NI underbara!!!
Efter det åkte vi och checkade in på Clarion Hotell! Helt underbart fint rum.
Det kändes verkligen sådär lite extra lyxigt!
Middag på restaurang Grekiska Kolgrillbaren! Massa god mat och vin!
Bio senare på kvällen Valentines day. Passande va!?!
Allting hade min kära älskling bokat och planerat för min (vår skull) och allt har han lyckats hålla hemligt underbar som han är!
Frukosten på sjsälva alla hjärtans dag var gudomlig! Mums...!
Snacka om två helt utvilade föräldrar! Promenad på stan innan vi sen kom hem till Jonas föräldrar där våra barn befann sig! Det hade gått alldeles utmärkt för dem att vara och sova där! Dom trivs hos farmor och farfar! Tårta hade vi med oss som vi fikade.
Tack för allt underbara älskling!!





På söndagen började vi projekt måla om vårt matsalsbord, Vitt! Vilken skillnad och så snyggt resultat!

Idag är det ju Fettisdag och igår kväll ställde jag mig och bakade semelbullar som vi fikade på idag! Michelle och Mio kom över vid 10-tiden och strax efter kom Jossan och Nick över. Jag gjorde iordning semlorna som vi fikade på. Jonas hade kommit hem på lunchen och fikat med oss innan han åkte iväg och arbetade igen. Riktigt gott var de.
Både Levi och Mio klättrade vid våra ben när vi åt så jag gick och hämtade en tallrik och ställde en semla på den. Tallriken placerades på golvet framför två helt lyckliga barn! Michelle trodde jag skojjade först och när hon insåg att jag menade allvar höll nog ögonen på att trilla ur och hakan ramla ner ;-) hihi! Klart barnen ska få semla och äta själva dessutom! Mio kastade sig på semlan. Levi såg lite fundersam ut och pillade mest i början, Nick han tog hela bullen för sig själv! Liten tar störst! Underbara barn!

Massa fika på dagen och prat med Michelle och Jossan! Tack för en toppendag tjejer!


Vad tycker ni om bordet?


Tre kladd-grisar




Noel har varit helt blöjfri nu för andra dagen på förskolan och även fått en guldstjärna för att han gjort nummer 2 på förskolan! Stolta föräldrar till en liten pojke som börjar bli riktigt stor nu! Hemma går han helt utan blöja och klarar de galant! Stjärna i kanten!






Fettisdagen!

Publicerat: 2010-02-16 Kl: 16:58:57 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



Mina hembakade semlor på vårt nymålade matsalsbord!

Ingen Blöja = Stor kille

Publicerat: 2010-02-15 Kl: 15:21:09 | I kategori: Noel | 1 kommentarer


I helgen har Noel varit blöjfri så gott som hela tiden. Förutom natten och morgonen hos farmor och farfar. När vi kom hem i söndags så slängde vi av blöjan igen och han sov utan blöja på natten. Han är så duktig och går och kissar när han behöver. Så kom den stora dagen! Första dagen på förskolan utan blöja! Har precis hämtat honom och första dagen och gått över förväntan och utan olyckor!!! Han är så duktig vår stora son!

Ingen blöja = Stor kille

Sen får vi helt enkelt se hur bra (eller mindre bra) det går för honom. Men hittills så har det gått utan problem.

 


Noel i torsdags när jag hämtade honom från förskolan och hade snowracern med mig.

 

Vår andra son är superduktig och pratar hela tiden.
Han säger mamma, pappa, lampa, står längre stunder utan stöd.
Nu är det inte långt kvar tills liten fyller stor.
Den 26 mars fyller Levi 1 år!

frukost på hotell!

Publicerat: 2010-02-14 Kl: 10:09:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


1a2932db6727265a304fd3d3d98aebf4.png

frukost på hotell!


Överraskning

Publicerat: 2010-02-13 Kl: 14:11:43 | I kategori: Våra Äventyr! | 3 kommentarer


Eftersom det är Alla hjärtans dag imorgon så var inget planerat till idag.
Jag trodde vi skulle ha en mysig kväll med familjen och titta på Melodifestivalen.
Men nej så blir det inte!
När jag kom hem från babysimmet med Levi så bad Jonas mig att gå och packa.
Varför undrar jag då såklart!!!
Då har min älskade underbara sambo bokat in en hel del överraskningar för kvällen och natten.
Jag blev så överraskad och chockad att jag började gråta. Glädjetårar förstås!
Det enda jag fått veta är att barnen ska sova hos farmor och farfar och att vi inte ska sova hemma!

Så nu åker vi.. hm... ja jag vet inte! hihi


Vår nya fina hyllor i vardagsrummet

 


Ha en underbar alla hjärtans dag allesammans!

Krama om era nära och kära!


levi skrattar åt noel som åker i b

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 15:21:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


0-6eed395486b287951dc9cc62ea3e83ba.png

levi skrattar åt noel som åker i backen! Så otroligt underbart väder det är!


dagishämtning!

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 14:47:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


-bf5c68d26e2120c9e3d1dc2fd4b1dfe.png

dagishämtning!


Mina Underbara barn!

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 01:10:18 | I kategori: Syskon | 3 kommentarer



sitter i bilen och är på väg hem.

Publicerat: 2010-02-08 Kl: 17:48:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


67198cc533f61c1477829b78a45c169c.png

sitter i bilen och är på väg hem. Haft en underbar och mysig dag med hela familjen.


nordstan på shopping runda och vem

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 12:13:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


0-44ae5388ceb54db009a4cccde697e46e.png

nordstan på shopping runda och vem står där om inte en orange dam.


universeum

Publicerat: 2010-02-06 Kl: 12:23:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


0-2017c591701b36a22fdd2e52c42012c1.png

universeum


lyx hotell frukost

Publicerat: 2010-02-06 Kl: 09:20:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


67ff63872121e2f7388d775da360a55b.png

lyx hotell frukost


noel blev hungrig så vi begav oss

Publicerat: 2010-02-05 Kl: 18:26:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


3b09951b682b83223bf8ae0013f34d93.png

noel blev hungrig så vi begav oss ut på korv jakt i göteborg. Noel står och beundrar spårvagnarna. Det är en vacker stad med mycket snö som vi ska utforska imorgon. Längtar.


barnen leker för fullt i hotellets

Publicerat: 2010-02-05 Kl: 16:53:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


-8ecb171ec03bedb783384fa1b069622.png

barnen leker för fullt i hotellets lekrum. Vi kom fram till göteborg vid 13 tiden idag. Tyvärr ligger datorn kvar i bilen. Uppdatering kommer ikväll. :) kramar från oss.


öppna förskolan var idag stängd pg

Publicerat: 2010-02-03 Kl: 22:56:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


0-3ea1b5607c7020a76dd1604cc4c5c827.png

öppna förskolan var idag stängd pga sjukdom. Eftersom jag redan var nere och michelle och malin på väg så bestämde vi oss för att leka i gula lekrutan. Levi mio och leia hade jätteroligt. Det blev en bra dag trots allt. Utom en detalj. Hm. Vad ska man göra?!


Titt-ut!

Publicerat: 2010-02-01 Kl: 23:32:21 | I kategori: Vardag | 5 kommentarer


Hej hopp!

Det blev dåligt med bloggning under helgen.
Hm... inte den bästa helgen planeringsmässigt!
(hm.. stavas de så...aja)
I lördags morse var det Babysim för Levi. Även denna dag utan kompisarna.
Levi saknar sina kompisar och önskar att alla blir friska nu!
Vi kanske till och med skippar Öppna förskolan på Onsdag för att inte bli sjuka inför vår Göteborgstripp.
Hm... får helt enkelt ta och klura på den.

Säg gärna till om det är någon som ska ner på onsdag förmiddag eller om alla blivit sjuka eller fått förhinder.

Ny vecka och på fredag åker vi till Göteborg. Idag har jag och Levi fikat med världens underbaraste, bästaste och roligaste Sandra! Jonas och Noel kom förbi sedan och även Moster Maddis som busade med Noel!

Jahopp har inte mycket att skriva mer än att säga hej! Imorgon ska Levi på 10 månaders läkarundersökning! Sen ska jag fika med min nya "kollega" inför mitt nya uppdrag. Ska bli spännande.

Dags att krypa ner i sängen. Godnatt på er!



Mina underbara lyktor lyser fint i vardagsrummet!





RSS 2.0