Vinkväll utan barn!

Publicerat: 2010-02-28 Kl: 02:06:34 | I kategori: Allmänt


Imorse var det babysim. För första gången på länge var Mio och Colin med. Nu har dom blivit helt friska hoppas vi! Det var sista gången på babysimmet och nu tar vi en paus för denna gång. Efter simningen blev de centrum och lite shopping för Jonas. Han köpte två riktigt snygga tröjor. Sprang in på systemet och handlade för kvällen och sen fick Noel en glass för arr han varit så duktig. Han är ju fortfarande blöjfri och sa nämligen till så fort han blev kissnödig. Så vi gick till toaletten och han kissade! =) Stolt!

När vi kom hem från centrum blev de lunch och packning av kläder till barnen. Jonas tog barnen och åkte med dom till farmor och farfar där dom ska sova i natt. Saknar massor! Ikväll ska vi nämligen ha tjejkväll här hemma! Vi har pratat om de så länge och nu blev det äntligen av! Jag städade och gjorde fint tills dom kom. Massor med god dricka, vin och ciderr och annat snacks. Massa prat som venligt! Skönt att kunna sitta ner och prata utan barnen. Vi älskar att umgås tillsammans med alla våra barn också men kul att bara göra något vi mammor! =)

Dom gick för ungefär en 30 minuter sen. Imorgon bär det av till IKEA men först friidrott kl 11.

Saknar min älskade Jonas som är ute med sina kompisar ikväll och självklart våra underbara barn som sover sött hos farmor och farfar!

Trevlig helg på er och Tack för en underbar kväll tjejer! Fan vad kul vi har!!!


Kommentarer
Postat av: michelle - mamma till mio!

tack för allt igår :) Hoppas det inte var alltför läskigt att sova själv.. hihi.

vi ses snart, kram!

2010-02-28 @ 10:32:35
URL: http://miogavric.blogg.se/
Postat av: Tess

Ja det var verkligen roligt. Måste göras om.

Tack för allt. Kram kram

2010-03-01 @ 14:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0