Kärlek.

Publicerat: 2012-05-28 Kl: 00:04:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Sigtuna 27 maj 2012


Du är den som betyder allt för mig.
Min kärlek till dig är magisk och du får mig att känna mig så otroligt älskad.
Du är en fantastisk pappa till Våra barn.

Jag älskar dig så mycket mer än vad jag med ord kan beskriva!

 


Ingenting ska få komma i mellan oss!


A true lovestory never ends
and what we have is a true lovestory

 

 

 


Pirater och Poliser

Publicerat: 2012-05-27 Kl: 23:44:14 | I kategori: Våra Äventyr! | 3 kommentarer


Helgen har varit otroligt fullspäckad. I lördags åkte vi tåg in till Vasaparken där det var Polisens dag. Noel och Levis mormor jobbar där. Vi fick med oss Nattis och Colin in dit. Vi mötte Jossan och barnen på tåget. 6 otroligt förvänatnsfulla barn hade vi med oss på tåget in. Väl framme med tåget i Karlberg så givck vi till Vasaparken där det var fullt med poliser och olika sorters polisbilar. Vi kom dit lagom tills de skulle visa upp narkotikahundarna och hur de tränar lydnad. Barnen tyckte inte det var så roligt utan de frågade när hundarna skulle få leka.

Vi lekte i parken sen grillade vi korv och hamburgare och åt av vår matsäck. Efter att vi gjort det så kom mamma Tess in till stan. Alla barn sprang och lekte i parken bland studsmattorna och klätterrepen och gungade. Det fanns öven poliskläder som barnen fick låna. Stor lycka hos Noel och Levi i alla fall. Noel stora drömyrke är att han ska bli "steg-gubbe" alltså jobba som brandman på en stegbil fast jag tror att polis ligger tätt bakom. Innan vi tog tåget hem köpte vi glass!




På söndagen var det tänkt att vi skulle åka till Maskin-expo men vi hade tydligen inte läst så någa då sista dagen för det var lördagen den 26 maj. Alltså igår. Typiskt nog. Imorse i alla fall så fick jag sova otroligt länge och barnen hade ritat varsin teckning till mig och frukosten var framdukat ute på altanen! Vi bestämde oss för en hemmadag istället tillsammans med våra underbara grannar.

Vi har ett träd på vår tomt som vi kallar för klätterträdet. Inget träd som vi är speciellt rädda om utan barnen får mer än gärna klättra i det. Nu idag så tröttnade Jonas på trädets utseende och vi kapade av det gröna växtliga delen av trädet och klippte ner det ordentligt. Sen åkte han och Levi iväg för att handla lite. Under tiden så gjorde vi namnskyltar av grenarna som blev över och limmade fast dessa på brädor. När Jonas och Levi ko hem började projekt renovering av klätterträdet. 2 timmar senare hade det förvandlats till ett sjörövarskepp! Vad tror ni barnen gillade det?


 

 

 



Solen lyser!

Publicerat: 2012-05-26 Kl: 08:45:22 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Ja det är skönt att den gör det i alla fall!! Igår hade jag en jobbig dag pga vissa saker eller flera saker! Det gjorde ont i både och själ och hoppas nu att livet kan blicka vidare framåt snart!

Igår träffade jag barndomsvännerna!! Vilket värmer så otroligt mycket och vi har verkligen känt varandra sååå länge! God mat och och Rosévin ute på en riktig idyllisk uteplats! Det var precis vad jag behövde igår!! <3

Uppstigning 7 imorse med Levi. Resten av familjen sover och Levi passar på att låna Noels "jobbkläder", hans koja och leker i hans rum! Det gäller att passa på när han sover!! ;) idag ska vi åka tåg in till Vasaparken och till Polisens dag! Ska bli riktigt kul!! :) kommer förmodligen någon bild från dagen sen! :)


Förskolans dag!

Publicerat: 2012-05-24 Kl: 22:14:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi firat Förskolans dag!! Vilket är en stor dag både för barnen och pedagoger!! Det är festligheter hela dagen!! Har varit på barnens förskola och fikat, målat och lekt massor!! Vi fick även med oss underbara Colin hem för att leka vidare!!

På kvällen var det dags för ett besök på gymmet tillsammans med Colins underbara mamma Tess! Vi har hittat ett bra träningsupplägg som motiverar oss båda! Härligt det!

Imorgon är det jobb igen sen väntar middag med underbara vänner! :)

 


Grattis syster!!

Publicerat: 2012-05-23 Kl: 21:17:14 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Igår i alla fall så fyllde min lillasyster 14 år!! Vi var där och firade henne!! Underbart!! Tror hon blev lite nöjd över sin present!! ;)

Så härligt med detta sommarväder som dragit in! Sol och värme har jag saknat sedan Thailand i mars! :) fick mer smak av det nämligen! Var inte alls kul att komma hem till snöstorm.

Idag har vi varit ute och lekt med barnen hela eftermiddagen fram till middagen och sen bar det iväg för träning för min del! 45 min löpning på bandet blev det idag! Kände mig så stark i kroppen idag. Sen blev det 45 min styrka i gymmet! Nu däremot är jag helt slut!

Grattis Erica än en gång på 14-årsdagen (igår)


Träning

Publicerat: 2012-05-21 Kl: 21:15:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag återigen kommit igång med träningen efter ett kort uppehåll pga vissa omständigheter som jag inte tar upp i bloggen. Men nu kör vi igång igen! Igår tränade jag och Tess som har kommit igång efter barnafödande! :)

Ikväll var det dags igen! Två hårda pass efter varann brukar kicka igång min motivation!! Löpning 5 km och sen styrka armar, axlar, rygg och sen avslutar med magen.

Här kommer lite bilder från gårdagens träning!

 


Sommarfeeling!!

Publicerat: 2012-05-20 Kl: 18:23:46 | I kategori: Våra Äventyr! | 0 kommentarer


Åh en underbar solig dag!! Lite fix på tomten. Har varit på Rusta och handlat lite nödvändigheter! Efter det kom Linda, Farzad och Meja på besök!! :) alltid lika kul att få sitta ute i solen, fika och prata med goda vänner!

Noel, Levi och Meja lekte tillsammans med grannbarnen hela dagen! Så skönt när alla barnen leker tillsammans utomhus sånna här underbara dagar!!

Läääängtar till sommaren och semester!! 7 veckor kvar till semestern nu! <3

I brist på bilder från dagen så kommer lite bilder på mig i min underbara klänning. Märks kanske att jag älskar min nya klänning!! ;) och de underbara tårtorna som vi fick på dopet!! Bra jobbat Malin!! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/355429/images/2012/pic_203379108.jpg" class="image">


Sommarklänningen!

Publicerat: 2012-05-19 Kl: 12:29:51 | I kategori: Våra Äventyr! | 3 kommentarer


Här kommer bild på mig i min nya klänning!! :) trivs så bra i den! Vi är på väg till dopet nu och som vi längtar efter att få träffa alla!! :)


Klämdag eller Knasdag!!

Publicerat: 2012-05-18 Kl: 21:24:47 | I kategori: Våra Äventyr! | 1 kommentarer


Ja alltså Knasdag är vad vi haft idag!! :) började dagen med storstädning hela familjen tillsammans!! Sen blev det Disco i vardagsrummet också hela familjen!! Levi som sovit i sina rosa kjol hade den självklart på! Igår fick Noel en egen av mormor som han använde en stund!! Så sjukt roligt att bara dansa hemma med familjen!! Avslappnat och mycket glädje!!

Efter det var det lek i lekparken!! Hela familjen är med och leker och barnen älskar när vi är med och leker tillsammans!! Gunga högst tävling!! Klättra i klätterställningen ja, you namne it! Sen gjorde vi lite nytta som i shopping innan det var dags för middag och fredagsmys!!

Underbar Klämdag eller Knasdag!!

 

 


Sommarklänning!

Publicerat: 2012-05-18 Kl: 18:08:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja det här med klänningar har ju inte riktigt varit min grej men nu sen jag gick ner i vikt har jag insett att även jag passar i klänningar precis som alla andra! :) Känns i alla fall otroligt roligt att få ha lite somriga klänningar i garderoben. Efter Thailand så har jag använt mina klänningar flitigt och jag älskar de!!

Imorgon ska vi iväg på dop till min kusins dotter och vad passar inte bättre än att faktiskt köpa den där klänningen som jag tittat länge på! En klänning från märket Rut mfl.


visst är den vacker!! :) Ska bara klura ut vad jag ska ha för skor! :)

Kommer ett inlägg till i kväll med bilder ifrån vår lediga dag! Med allt ifrån disco till familjlek o lekparken! :)

Snö!

Publicerat: 2012-05-17 Kl: 21:31:33 | I kategori: Levi | 1 kommentarer


Snö! Ja alltså smycken från märket snö det var vad jag fick när jag fyllde 25 år!! :) åh vad jag tycker om det märket på smycken!! Tror att mina nära och kära vet det!!! ;)

Jag fyllde 25 år i söndags den 13 maj! Bästa födelsedagen på mycket länge!!! Har världens underbaraste familj!! :)


RSS 2.0