Pirater och Poliser

Publicerat: 2012-05-27 Kl: 23:44:14 | I kategori: Våra Äventyr!


Helgen har varit otroligt fullspäckad. I lördags åkte vi tåg in till Vasaparken där det var Polisens dag. Noel och Levis mormor jobbar där. Vi fick med oss Nattis och Colin in dit. Vi mötte Jossan och barnen på tåget. 6 otroligt förvänatnsfulla barn hade vi med oss på tåget in. Väl framme med tåget i Karlberg så givck vi till Vasaparken där det var fullt med poliser och olika sorters polisbilar. Vi kom dit lagom tills de skulle visa upp narkotikahundarna och hur de tränar lydnad. Barnen tyckte inte det var så roligt utan de frågade när hundarna skulle få leka.

Vi lekte i parken sen grillade vi korv och hamburgare och åt av vår matsäck. Efter att vi gjort det så kom mamma Tess in till stan. Alla barn sprang och lekte i parken bland studsmattorna och klätterrepen och gungade. Det fanns öven poliskläder som barnen fick låna. Stor lycka hos Noel och Levi i alla fall. Noel stora drömyrke är att han ska bli "steg-gubbe" alltså jobba som brandman på en stegbil fast jag tror att polis ligger tätt bakom. Innan vi tog tåget hem köpte vi glass!
På söndagen var det tänkt att vi skulle åka till Maskin-expo men vi hade tydligen inte läst så någa då sista dagen för det var lördagen den 26 maj. Alltså igår. Typiskt nog. Imorse i alla fall så fick jag sova otroligt länge och barnen hade ritat varsin teckning till mig och frukosten var framdukat ute på altanen! Vi bestämde oss för en hemmadag istället tillsammans med våra underbara grannar.

Vi har ett träd på vår tomt som vi kallar för klätterträdet. Inget träd som vi är speciellt rädda om utan barnen får mer än gärna klättra i det. Nu idag så tröttnade Jonas på trädets utseende och vi kapade av det gröna växtliga delen av trädet och klippte ner det ordentligt. Sen åkte han och Levi iväg för att handla lite. Under tiden så gjorde vi namnskyltar av grenarna som blev över och limmade fast dessa på brädor. När Jonas och Levi ko hem började projekt renovering av klätterträdet. 2 timmar senare hade det förvandlats till ett sjörövarskepp! Vad tror ni barnen gillade det?


 

 

 Kommentarer
Postat av: Margareta o Arne

Vilka härliga poliser dom skulle Maggan vilja att ha som skydd när jag är ute. Vad mycket skoj ni gör tillsammans. Ni är verkligen en härlig familj.Kram till ER alla.

2012-05-30 @ 16:09:12
Postat av: Margareta o Arne

Vilka härliga poliser dom skulle Maggan vilja att ha som skydd när jag är ute. Vad mycket skoj ni gör tillsammans. Ni är verkligen en härlig familj.Kram till ER alla.

2012-05-30 @ 16:11:58
Postat av: Karin

Åhh vilka fina polisbilder! Kram från farmor Karin

2012-05-30 @ 23:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0