Öppna förskolan

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 08:28:02 | I kategori: Levi


Godmorgon!

Ännu en underbar kall morgon och solen skiner!! Det är skönt med kylan när solen fortfarande skiner ute. Det gäller bara att gå rätt klädd. Ett tips är en fleecejacka som andas den är perfekt i sånt här väder! Gärna med ett par mysiga fingervantar till. Jag och Noel invigde våra fingervanatr igår när vi var ute och lekte. Kan säga att dom åker på idag igen.

Levi har vaknat och skrikigt flera gånger inatt. Kände på tandköttet och hann knappt titta förren han skrek igen. Antingen är dte tänder på gång där uppe (han har fått 4 tänder nere, ingen uppe) eller så gör det ont när han biter ihop med sina tänder mot tandköttet. Stackarn, såg verkligen hur jobbigt han tyckte dte var. han fick sova mellan oss hela natten.

Nu är det snart dags att börja klä på oss och ge oss iväg till förskolan. Lämna Noel där bland alla kompisarna och sen åka till öppna förskolan med Levi. Så himla mysigt att vara där. Levi var där första gången när han var 2-3 veckor och sen dess har vi gått minst 1 men ofta flera gånger i veckan. Det är så kul att se hur han växer oxh lär sig nya saker. Om inte hemma så är det där man ser mest! Alla andra barn där oxå för den delen. Hade hoppas på att få med mig Linda och Meja idag men dom kunde inte. Jossan och Nick och Michelle och lilla Mio och pappa Gabriel skulle i alla fall dit!


Såhär glad var inte min plutt inatt, stackarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0