Påskafton

Publicerat: 2009-04-11 Kl: 23:50:21 | I kategori: Allmänt


På Påskafton (Tack Jossan för korrigeringen) vaknade vi alla 4 efter en god natts sömn. Båda barnen sov hela natten och vi fick sova ända till 8. Så skönt! Vi kom hem ganska sen igår från ett besök från barnens farmor och farfar! Det bjöds på god mat och fika! Noel fick kläder i påskpresent! Tack för allt!
När vi vaknat efter lite mys och amning så gick vi upp och åt frukost. Såg att dagen bjöd på strålande sol och varmt väder. Vi hade redan bestämt aktivitet för dagen nämligen gå på Aquaria, vattenmuséeum.



Vi mötte upp L, M, J, L och F (hela alfabetet, hihi) och begav oss in till Djurgårn och Aquaria. Vi lånade bärsele där som jag kunde ha Levi i eftersom barnvagnar inte får komma in. Han trivdes väldigt bra i bärselen innan han blev hungrig och jag fick gå iväg och amma. Noel älskade att gå runt och titta på alla fiskar, hajar, grodor och andra spännande djur som fanns där. Växter och miljön var riktigt häftig. Kändes som att man gick igenom en regnskog. I dom stora tankarna fanns hajarna och jättefina korallrev och koraller. Vi såg en jättesöt lite "Nemo"-fisk som såg precis ut som på film.
Sedan blev det fika och lunch dags.

         







Vi bjöds på fika hemma hos L och F när vi kom hem från stan. Var helt underbart att sitta ute i solen. Dagen slutade inte där för efter det åkte vi direkt hem till barnens mormor och mostrar där vi bjöds på middag. Det var supergott. Efter middagen blev det påskäggsletning för Erica och Noel. I Noels påskägg låg 2 pkt russin och ett nalle puh-pussel. Levi fick oxå paket, en liten diinglis. Jag och Jonas fick oxå påskpresent. Jonas fick ett par träningsbyxor och jag fick en t-shirt och shorts! Tack för det! Mamma ställde sedan fram en stor skål med massa godis i! Mums! choklad!!!

Tack för en underbar dag!!







Långfredagen spenderade vi i "vårt nya område". Med det menar jag dit vi ska flytta i slutet på sommaren. Vi tog en långpromenad runt omkring och avslutade den med lek i nya lekparken som ligger alldeles intill vårt underbara radhus! Det var alldeles underbart väder att promenera i!
Nu längtar vi verkligen efter att få flytta!

Kommentarer
Postat av: Therese Gravid och Melwins Mamma

ååå vilken härligt dagar ni haft.. :)

Mysig påsk helg..

2009-04-12 @ 07:38:07
URL: http://livetsommammma.blogg.se/
Postat av: josephine *Elikas mamma*

hihi... Vilken härlig dag men menar du inte påskafton?? hihi

2009-04-12 @ 08:46:58
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Farmor Karin

Nu måste jag ju pröva om detta fungerar med kommentarer. Så roligt att haft er här! En liten kvarglömd kossa sitter på bänken och ser ut att sakna Noel. Vi tar den nästa gång, jag vet han har många. Oj vilka härliga bilder från Aquaria, jag känner igen så väl.Vad är det för underligt djur Noel tittar på, ser ut som en orm. Kram från Farmor K

2009-04-13 @ 00:17:02
Postat av: josephine *Elikas mamma*

det är lugnt ;-)

2009-04-13 @ 09:51:05
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Margareta RosénMargareta

Vilken härlig Påsk ni haft. Ni har ju hunnit med massor i det fina vädret. Fina bilder som vanligt på ER alla. Noel var väl nyfiken på alla underlig djur. Kram Margareta

2009-04-14 @ 10:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0