Junibacken

Publicerat: 2010-03-20 Kl: 11:52:32 | I kategori: Våra Äventyr!


Igår hade vi planerat en dag på Junibacken med Michelle och Mio och Tess och Nattis. Tyvärr efter lite omständigheter blev det bara jag och barnen och Michelle och Mio. Tess vi tänker på er! Vi hämtade upp Michelle och Mio klockan 10. Fluyttade över bilstolen och åkte in. Trångt och mysigt. Michelle fick klättra in från förarsidan, hihi.

Väl framme vid Junibacken var det kö in. Vi var där 10.30 och dom öppnar kl 10. Vi gick in och klädde av oss. Noel sprang direkt in och lekte. Det var ju inte allt för längesedan som vi var där så han kände igen sig. Mio och Levi kröp runt där inne. Levi  klättrade på allt som vanligt. Efter de åkte vi sagotåget. Det var ju såklart höjdpunkten. Helt otroligt och att dom tänkt på alla detaljer. Allt från dom små köttbullarna till Karlsson stökiga hus på taket. Alla barnen var helt faschinerade. Levi följde allting med blicken. Han hängde sig ut framåt såå att han inte skulle missa att se något. Noel blev rädd när vi kom till Katla. Då drog han in benen och sa "den läskig". Mio satt oxå och var helt spänd på vad som skulle komma. När vi nu farit fårn Junibacken till denna tragiska och sorgliga Bröderna Lejonhjärta berättelsen som slutar i Nangilima var vi nu framme vid Ville ville kulla "Pippis hus" Noel sprang direkt in i huset och ville att vi alla skulle följa med. Vi lekte med pepparkakorna på golvet och spelade musik på kastrullerna med diskborsten, precis som pippi gör! Efter en massa lek där började vi bli hungriga. Tyvärr håller dompå att bygga om sin restaurang så det enda som fanns att äta var några smörgåsar och yoghurt. Vi gick precis i lunchtid och hade nog tur som fick tag på ett bord ovh två barnstolar. Vi mättade barnen i kaoset och Noel åt inte mer än en yoghurt. Jag och Michelle blev inte heller mätta. Noel sprang iväg och lekte medan vi åt färdigt. En stund senare kom han tillbaka med en plåt med bröd som han bakat. Stolt visade han upp och sa "Mamma titta jag bakat!" Helt underbar syn.
Vi följde efter Noel in och leka bland alfons åberg och piratskeppet. Det dröjde inte länge innan alla barnen började bli trötta och vi klädde på oss och gick mot bilen och packade in oss. Alla 3 barnen somnade på en gång när bilen börjat rulla. Otroligt mycket folk, nya intryck, massor med lek, varmt cch mycket att titta på var den bidragande faktorn till denna trötthet.





























Innan vi åkte hem svängde vi förbi Stinsen och besökte Telenorbutiken då Mio lyckats slå in pinkoden på Michelles mobil 3 gånger, hihi. Men det gick snabbt och enkelt att låsa upp den. Vi åkte hem åt och lämnade av Michelle och Mio och tackade för en underbar dag!

Jonas som varit hemma hela dagen och kurerat sig började känna sig bättre. Skönt! På eftermiddagen åkte vi till Sollentuna Centrum. Shoppade lite och passade på att äta middag där. På väg hem från Sollentuna centrum blev de en sväng till Maxi Ica och handla blöjor och annat till helgens resa till...Kolmården!!!
Hann hem precis lagom till Let´s Dance. Noel och Levi somnade på en gång när vi kom hem.

Tack för en riktigt Toppen dag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0