Kort resumé jul och nyår 2008

Publicerat: 2009-01-03 Kl: 00:20:04 | I kategori: Allmänt


Tänkte bara skriva lite om vad vi gjort under jul och nyår. Har nämligen inte haft så mycket blogg tid över.

Firat jul hemma hos pappa med farmor och Arne på Juldagen. Åt mumsig kalkon!

Firat jul hemma hos mamma med mormor, morfar, moster och kusiner på annandagen. Åt tacos!

Firat jul hemma hos farfar och Ingalill tillsammans med farbror, mariana och kusiner!


Efter det var det färdigfirat med julen. Självaste julafton var vi hemma hos oss med som ni läst tidigare!

På söndagen passade min farmor Noel medan jag och Jonas åkte till Ikea för att handla för våra presentkort!

Vi kom hem med bland annat:

 En vit barnsäng
 En barnfåtöl
 En potta

och
 En ny vardagsrumslampa


Allting skruvades ihop och Noel fick inviga sin nya säng. Det gick förvånandsvärt bra och han sov hela natten i sängen och klev upp när han vaknade! Fåtöljen står i vardagsrummet och används flitigt! Lampan är vi riktigt nöjda med och pottan har vi ännu inte invigt.


Såhär ser Noels rum ut just nu!



Julklappar!

(klicka för större bild)

Noel dricker välling i nya fåtöljen! Kossan och kossafilten är såklart med!




På måndagen planerades en utedag som slutade i en innedag pga dålig planering. På tisdag morgonen åkte vi in till kronobergsparken och lekte med Noel. Jonas är uppvuxen i den parken då han växte upp alldeles i närheten. Där var den många barn och vuxna och Noel blev alldeles till sig av allt roligt som fanns där. Roligast var Gungorna och den stora rutschkanan!



På eftermiddagen fick vi ett erbjudande om att följa med till Fyrishov (för er som inte vet är det ett äventyrsbad i Uppsala) Självklart ville vi det och packade in oss i bilen. Hämtade upp Erica min lillasyster och brassade iväg. Noel som älskar vatten blev helt till sig. Vi satte på honom hans armpuffar (som är anpassade för barn 0-15kg) Sedan var det bara att plaska! De som hade svårast att kliva upp när vi skulle åka hem var såklart Erica och Noel. hihi! En lyckad dag med gott sällskap och många goda skratt!





I onsdags var det som sagt nyårsafton och vi hade bestämt oss för att vara hemma och äta god middag. Vi lagade tillsammans Pasta med fläskfile, lök, svamp i gräddsås med en skvätt rädvin i!!! Mums vad gott det blev. Noel sov senare på eftermiddagen/kvällen så han kunde vara uppe vid 12-slaget. Vi åkte hem till min pappa och firade 12-slaget där. Noel var riktigt trött men tittade faschinerat på alla raketerna! Efter det åkte vi hem och somnade allihopa på en gång. Nyårsdagen hade vi en riktigt slappardag! Erica kom över och vi tittade på som säkert många andra på Vänner-maraton som gick på femman hela dagen.

2008 avslutades på bästa möjliga sätt bland nära och kära, släkt och vänner. God mat och dryck och vackert väder! Nu väntar ett 2009 med många nya förändringar och förhoppningar! Vi ska ju som sagt bli 4 i mars!


Kommentarer
Postat av: Eva [Marius mamma]

Kikar in och säger hej! Vilken mysig kossafilt din son har! Får man fråga var man hittar en sån?

2009-01-03 @ 19:37:44
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0