Underbar dag

Publicerat: 2013-05-08 Kl: 18:38:00 | I kategori: Allmänt


imorse vaknade Milo tidigt. Klockan 5 slog han upp sina blå och ville ha mat. Ammade honom och sen låg han vaken och skrattade och jag låg bredvid och bara tittade på honom trött men lycklig. Tillslut kunde vi somna om. Vaknade igen vid 8 och då blev det bråttom. Göra oss iordning, frukost till storkillarna och cykla i väg till förskolan. Precis när vi var på väg så vaknade Milo igen och var hungrig. Typiskt. Så vi fick vänta tills han ätit färdigt. Noel och Levi tyckte dte var väldigt tråkigt att vänta och undrade om jag inte kunde ge honom mat färdigt snart. Vi kom i väg tillslut, en aning sent men vad gör det egentligen. Vi har ju inte direkt bråttom.

Efter jag lämnat barnen gick vi ner till öppna förskolan. Mötte Michelle och Millie på vägen så vi tog sällskap sista biten. Linda och Max var redan på plats. Mille och Milo sov ute i sina vagnar och Max var vaken. Vi satt länge och pratade. Vi hoppade över sångstunden då Millie och Milo fortfarande sov. De vaknade lagom till sopplunchen. Idag serverades sparrissoppa. Så gott! :)

Efter lunchen gick vi på strandpromenaden. Vi stannade vid en lekplats så Millie kunde leka. Vi bestämde att vi alla skulle ta sällskap och hämta Meja på förskolan och sen vidare och hämta Noel och Levi för att sedan stanna och leka hemma hos Linda. Solen har varit underbar idag. En riktig sommardag! Jonas kom även dit efter jobbet och med sig hade han hunden Lii som ska få bo hos oss idag. Sen kom Farzad hem också. Vi satt ute och pratade. Så skönt!

Vid 17-tiden promenerade vi hem från Linda, Farzad Meja och Max. Noel och levi cyklade hem. Tyvärr så ramlade Noel och skrapade upp ena knät och handen. Fy för oborstade vägar som fortfarande har fullt med grus. Blir kanske att skicka iväg en felanmälan på det till kommunens hemsida.

Just nu är Jonas, Noel, Levi och Lii ute på promenad. Strax ska jag och Milo iväg på fika-dejt trots att det inte är torsdag. hur ska det gå?! ;)

Det har verkligen varit en helt underbar dag med skön sommarsol och underbara vänner och barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0