Loppi Blogbag

Publicerat: 2013-05-17 Kl: 15:24:00 | I kategori: Allmänt


 
 
Som jag skrivit tidigare så var jag en av de 200 bloggare som blev utvalda att få testa och recensera olika produkter. Häromdagen kom avin och jag åkte och hämtade ut paketet. Hann inte testa något då eftersom det hade hunnit blivit kväll.
 
Morgonen efter vaknar jag av att Noel kommer inspringandes med Nicke Nyfiken kitet från Stena Line. "Är det här min, får jag öppna den" Vi gick ner och både Noel och Levi öppnade och tog fram pysselboken med Nicke Nyfiken. Levi målade lite med kritorna men hade inte tålmod till pysslet så han valde att sätta sig och äta frukost istället. Noel däremot fastnade i pysselboken och gjorde flera av momenten i boken. Det var spännande och lite utmanande för honom. Roligt då Nicke Nyfiken är en favorit här hemma.
 
 
 
 
Något som verkligen passade mig var receptboken från Milda. En bok med några riktiga klassiker inför sommaren med smulpajer, sommartårtor, brownies och massa annat. Dessutom finns det en receptapp som heter precis samma sak som boken nämligen Säsongens bästa bakning. Receptboken alltså receptappen finns att ladda ner Gratis från appstore eller Android market. Appen innehåller samma recpet som boken och dessutom en steg-för-steg instruktion med en otroligt smart funktion. Du behöver inte kladda ner telefonen när du bakar utan du sveper enkelt med handen över telefonen och den bläddrar framåt. Dessutom är det en röst som läser upp instruktionerna åt dig.  Jag kommer garanterat att använda både appen och receptboken. För er läsare kan ni gratis beställa hem Receptboken HÄR
 
 
 
Barnängen har kommit ut med en ny Duschserie som heter Shower + Lotion. Den har en lotioneffekt som ger känslan av att du redan smörjt in dig efter duschen. Doften jag fick var Granatäpple och doftar sagolikt.
 
Arla Apetina har kommit med en ny variant av ost. Den är pakterad i en tetraförpackning och är en perfekt ost för picknicken eller i sallader, såser och röror. Enkelt och smidigt att använda osten. Jag valde att göra en melonsallad med såklart melon, mango och osten från Apetina. Osten är riktigt krämig och salt. Passar perfekt för sommarens varma dagar när man behöver reglera salthalten i kroppen. Ordentligt god för mig som älskar ost.
 
 
 
Till grillningen passar Coops nya grillsåser. Vi fick hem BBQ Hickory och BBQ Chipotle. Jag tyckte bäst om BBQ Chipotle medan Jonas tyckte mer om den lite rökigare såsen BBQ Hickory.
 
 
 
LOPPI BLOGBAG maj 2013 innehåller följande:
  • MILDA receptbok och receptapp för säsongens bästa bakning.
  • BARNÄNGEN ny duschserie Shower + Lotion - perfekt för dig som har ont om tid eller ofta glömmer bort att smörja in dig efter duschen.
  • ARLA Apetina® Creamy Block - mjuk variant av ost perfekt för sommarlivet och som ingrediens i sallader, såser och röror.
  • COOP perfekta grillsåser inför sommaren. Testa både COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle.
  • NICKE NYFIKEN-kit från STENA LINE - underhållning för alla sommarens resor.
Tack Loppi för att vi fått testa och recensera Loppi blogbagen. Hoppas verkligen att vi får testa igen. Om du är en bloggare som känner att du skulle vilja gå på olika event eller testa en Loppi Blogbag så kan ni gå in på Loppi.se eller maila ert intresse till event@loppi.se
 
Trackback
RSS 2.0