1 vecka

Publicerat: 2013-02-28 Kl: 16:50:00 | I kategori: Allmänt


Tänk att vi haft vår lilla skatt hos oss i 1 hel vecka. Det är helt otroligt vad vi bara älskar vår efterlängtade kärlek. Han är världens underbaraste och sötaste lilla bebis. Han sover för det mesta, vaknar när dte är dags att äta men somnar gott om igen. En lugn liten kille precis som han var i magen. Vi som var så oroliga och gick på specialist MVC och extra ultraljud för att se att bebisen mådde bra. Nu kan vi konstatera är lika lugn bebis i magen som utanför magen.

Imorgon kommer BVC på besök och då är det dags att väga och mäta. På återbesöket i måndags hade han gått ner från 4120g till 3750g vilket är 9% och bebisar ska helst inte gå ner mer än 10%. Hoppas att han ätit upp sig lite. Amningen fungerar bra och nu har han börjat att sova lite mer på natten. Vilket är skönt för jag har lite sömnbrist efter förlossningen med inte så mycket sammanhängande sömn och mycket besök på dagarna.

Noel och Levi är helt underbara med sin lillebror och de är så stolta när de visar upp honom för alla som kommit hit för att kika på bebis. De märks verkligen att de har längtat efter lillebror och de vill gärna hjälpa till med allt som ska pysslas, ammas, bytas blöja, klä på kläder, ge nappen.

Kan inte med ord beskriva kärleken till mina 3 underbara barn och för att inte tala om kärleken till deras pappa. Är så otroligt lycklig över min fina familj!

Bilden är tagen på BB strax innan hemgång den 22 februari. (lillebror föddes den 21 februari kl. 19.44)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0